Zavedení výroby nových bezpečnostních zámků - dodávka strojního vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka strojního vybavení, a to v souladu se zadávací dokumentací.
ETIOPIE; Zámky dveřní a k zásuvkám
Poptáváme zámky zásuvek, dveřní zámky.
RAKOUSKO; Drátěný plot se sloupky
Poptávám zhruba 50 běžných metrů drátěného plotu s železnými sloupky, poziknovanými a zabetonovanými, pro rodinný dům.
Poptávám dovozce radiátorů zn. Purmo
Poptávám hlavního dovozce radiátorů Purmo.
Poptávám dodavatele tyček k rajčatům
Poptávám tyčky k rajčatům, asi 80 kusů, případně kontakt na výrobce. Děkuji.
SENEGAL; Spojovací prvky
Jsme firma obchodující s průmyslovým zařízením. Rádi bychom navázali spolupráci s dodavatelem spojovacích prvků, šroubů, výrobků z nerezové oceli, průmyslového kuchyňského zařízení.
VIETNAM; Trubky, ventily, čerpadla
Poptávám trubky, ventily, příruby, ploché těsnění, šrouby, čerpadla pro chemikálie, elektrické nástroje.
Poptávám flexi hadice
Poptávám tepelně a zvukově izolované flexi hadice průměrů - 100, 125, 160, 200, 250, 315.. Množství cca 300-500 bm měsíčně.
Hledám výhradního dovozce radiátorů Purmo
Poptávám výhradního dovozce radiátorů Purmo.
Poptávám lanové navijáky pro lodní výtah
Poptávka: Poptáváme dodávku 5 kusů lanových navijáků pro lodní výtah. Požadované parametry: a) Přímé navíjení lana: Tažná síla v laně 12,5 - 13 tun Délka lana 65 m Rychlost navíjení lana cca 0,5 m/ min b) Navíjení lana přes kladku: Tažná síla ...
INDIE; Produkty z vysokouhlíkové oceli
Jsme výrobce drátu a produktů z vysokouhlíkové oceli. Dodáváme také následující komponenty: 1) ráfky kol vysokozdvižných vozíků, traktorů, zemědělských strojů atd. 2) transmisní součásti: kuželová kola s přímými zuby, čelní ozubená kola, pastorky a hřídele talířových ozubených kol 3) turbodmychadla: opracované odlitky ložiskových těles ...
PÁKISTÁN; Výrobky z damascénské oceli
Vyrábíme a exportujeme nože a meče z damascénské oceli (lovecké, kuchyňské, sklápěcí) a turistické hole, příborové soupravy z nerezové oceli, železné hroty šipek, nože a špendlíky z uhlíkové oceli a železa. Více na http://ursaint.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky, distributory.
Dodávky odpadových nádob
Dodávky odpadových nádob v členění a množství uvedeném v zadávací dokumentaci. Vytvoření konsignačního skladu na tyto nádoby u zadavatele za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
BANGLADÉŠ; Řemeslné výrobky
Dodáváme řemeslné výrobky. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
TANZÁNIE; Surové diamanty
Hledám obchodní spolupráci s odběrateli surových diamantů.
NĚMECKO; Stavební materiál
Hledám dodavatele a výrobce lícových cihel, obkladových pásků a izolačních materiálů, taktéž okenních parapetů. Vše na opravu starého domu.
NIGÉRIE; Potrubí a spojovací klouby
Oando Nigeria Plc zve renomované firmy s odpovídajícími zkušenostmi k předložení nabídky na dodávku potrubí a spojovacích kloubů. Web: www.oando-plc.net
Centrum volnočasových aktivit Holešov
Předmětem veřejné zakázky je celková rekonstrukce a doplnění městského sportovního areálu rozdělená do následujících stavebních objektů: víceúčelové hřiště s umělým trávníkem o výměře 44,0 x 24,0 m s rekonstruovaným oplocením v 4 m, kluziště s ledovou plochou cca 1 419 m2 s krytou tribunou cca 99 m2, a krytými lavičkami cca 36 m2, šatny, sociální ...
NĚMECKO; Malé klíčové rozety
Hledáme výrobce popř. dodavatele malých klíčových rozet (ozdobné kování kolem klíčové dírky) patinovaných mosazí. Max. výška rozet 3,5cm, výška otvoru na klíč 1,5cm.
Poptávám ventil do potrubí
Dobrý den, potřebuji tento ventil do potrubí na lehký topný olej : 2VE16DC – N1 : přípojení 3/4“; prac.přetlak 1 Mpa; průtok 4 m3/hod; teplota 90 C ;těsnění NBR; napětí 230 V . Děkuji za odpověď. Doležel
INDIE; Ocelové, pryžové a plastové díly
Můžeme dodávat následující položky: 1. ocelové, mosazné, hliníkové díly 2. plastové díly a kulové ventily 3. pryžové díly. Hledáme odběratele.
INDIE; Kovové díly
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli přesných kovových dílů, spojovacích prvků, plastových lisovaných dílů, pryžových dílů. Více na www.medwin.in
Poptávám plechové potravinové konzervy
Poptávám plechové konzervy pro konzervaci masa a potravin 1kg, 0,5 kg. Počet kusů 2500. Sdělte mi prosím cenu a dodací lhůty. Děkuji.
INDIE; Mosazné kování
Jsme výrobce mosazného kování, hledám odběratele.
INDIE; Brašny na nářadí
Jsme indičtí výrobci brašen na nářadí a souprav nářadí, opasků na nářadí a vest na nářadí. Více informací o našich výrobcích najdete na www.premiumproducts.co.in Hledáme obchodní spolupráci s importéry.