Servis a opravy zdvíhacích zariadení
Predmetom zákazky je vykonávanie komplexného servisu, preventívnej údržby a opráv výťahov a plošín, odborné prehliadky a odborné skúšky zdvíhacích zariadení v objektoch SSDZ, a.s. v zmysle vyhlášky č. 508/2009. Podrobnejšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Základní škola Vejrostova 1 – přístavba
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je přístavba nového pavilonu, vestavba evakuačního výtahu a příslušné stavební úpravy. Evakuační výtah bude vestavěn do stávajícího nezastřešeného atria školy a bude sloužit jak pro evakuaci osob, tak i pro přepravu hendikepovaných osob. Tímto výtahem bude obsluhováno 1–3NP stávající budovy a všech ...
Poptáváme zapůjčení vysokozdvižné plošiny
Poptáváme zapůjčení vysokozdvižné plošiny do výšky 45 m cca na 2 měsíce do Veľkých Kapušan. Termín přistavení není zatím známý. Žádáme Vás o orientační cenu za přistavení a nájem. Děkuji Pokorný
Nadstavba, výťah a stavebné úpravy obj. MEDICUM v Lipanoch
Predmetom obstarávania je zákazka na uskutočnenie stavebných prác na stavbe: Nadstavba, výťah a stavebné úpravy obj. Medicum v Lipanoch. Účelom tejto stavby je zväčšiť počet ambulancií jestvujúcej polikliniky v meste Lipany nadstavbou 3.NP; úpravou suterénu a vybudovaním výťahu sa zabezpečí užívanie objektu osôb so zníženou pohyblivosťou.
Rekonštrukcia výťahov
Predmetom zákazky sú stavebné a montážne práce, ktorými sa trvale a pevne zabudujú do stavby zariadenia technického resp. technologického vybavenia stavby - výťahy.
Rekonstrukce výtahů v objektu Domu seniorů Liberec - Františkov
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a provedení komplexní rekonstrukce pěti výtahů a jejich elektroniky, v souladu s platnými normami a předpisy v souladu s požadavky objednatele v rámci poskytování služeb v objektu Domu seniorů Liberec - Františkov, a to v požadovaném rozsahu a kvalitě.
Rekonstrukce a modernizace AV 14 na AV 20
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a moderinizace 2 kusů automobilových víceúčelových jeřábů AV 14 na AV 20 podle technických podmínek stanovených zadavatelem v zadávacích podmínkách.
Stavební úpravy a zajištění bezbariérového přístupu na základních školách v Chomutově
Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební práce v odborných učebnách, školních poradenských pracovištích. Součástí zakázky je provedení bezbariérových opatření v jednotlivých základních školách zahrnující stavební úpravy na toaletách, realizace venkovních i vnitřních bezbariérových ramp a vnitřních zdvihacích plošin.. Součástí díla je zařízení ...
Rekonstrukce výtahů objektu Skalka
Předmětem plnění veřejné zakázky je: a) provedení rekonstrukce šesti výtahů v budově sídla ČSÚ v Praze a b) provádění servisu deseti výtahů v budově sídla ČSÚ v Praze. Podrobná specifikace předmětu plnění této veřejné zakázky je uvedena v přílohách č. 1, 2, 3 a 5 zadávací dokumentace.
Nákup novej montážnej plošiny s vyšším dosahom na automobilovom podvozku s príslušenstvom
Predmetom zákazky je dodanie novej montážnej plošiny s vyšším dosahom na automobilovom podvozku s príslušenstvom (automobilový podvozok 4x4 1ks, pracovná nadstavba montážnej plošiny s vyšším dosahom 1ks).
Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa I. – Vybavení odborných učeben
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky k projektu "Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa I. – Vybavení odborných učeben - opakování" v k.ú. Plzeň v souladu se zadávacími podmínkami, které je rozděleno na 2 části: Část 1c – zatemnění a Část 1d – schodolezy.
Rekonstrukce porodního oddělení a lůžkového oddělení intermediální a pooperační péče - 1 Etapa
Předmětem Veřejné zakázky jsou stavební práce v rozsahu potřebném pro rekonstrukci 3 ks výtahů umístěných v pavilonu „G“ budovy gynekologicko-porodnického oddělení a dále dostavba nadzemní chodby SO 36b, v Oblastní nemocnici Kolín, a.s., nemocnici Středočeského kraje. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části: Část 1 SO 02c – Rekonstrukce ...
Prístavba výťahu a vrátnice k budove A
Zámerom investora je demontáž jestvujúcej vrátnice a následne výstavba nových objektov, t.j. prístavba vrátnice a prístavba výťahu k jestvujúcej budove A CSS LIPA. Objekty výťahu a vrátnice sú murované. Strechy sa navrhujú ploché. Objekty budú napojené na jestvujúce inžinierske siete z budovy A (el. energiu, vodovod a kanalizáciu). Podrobný ...
Plošina FLATRACK
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nakládacích plošin s nakládacím jeřábem a přepravních plošin ve variantě "T" a ve variantě "M".
Zpracování projektové dokumentace na výstavbu osobních výtahů v bytových domech Odborářská
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace na vydání stavebního povolení a realizaci na akci „Výstavbu osobních výtahů v bytových domech Odborářská 68, 74 a Horní 29, Ostrava-Hrabůvka“. Záměrem tohoto projektu je vybudování tří nových osobních výtahů pro přepravu imobilní osoby a nákladu v bytových domech, které tvoří komplex ...
Úprava lůžkového oddělení – 1.etapa
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy, spočívající v řešení dispozičních změn a vybudování sociálních zařízení stávajících pokojů ve 2. NP jihovýchodního křídla objektu Sanatorií Jablunkov. Nedílnou součástí předmětu veřejné zakázky je také rekonstrukce výtahu, provedení elektroinstalace ve schodišti, včetně výměny luxferové stěny a dále ...
Dvojcestná pohyblivá izolovaná plošina s koľajovým adaptérom
Predmet zákazky predstavuje dvojcestná pohyblivá pracovná plošina izolovaná s koľajovým adaptérom nutná na prácu vo výškach na trakčnom vedení električiek aj trolejbusov s možnosťou práce pod napätím. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladov.
FNKV – Dodávka 6 kusů zdvihacích zařízení (výtahů) v letech 2018 – 2019 včetně zajištění servisu
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka 6 kusů zdvihacích zařízení (výtahů), z toho 3 kusy lůžkových výtahů a 3 kusy osobních výtahů, jejichž specifikace je uvedena v příloze č. 7 (viz projektová dokumentace včetně výkazů výměr) zadávací dokumentace. Dodávky nových výtahů budou realizovány v letech 2018 – 2019, přičemž v každém roce ...
Modernizace infrastruktury v ZŠ Nový Hradec Králové
Modernizace infrastruktury v ZŠ Nový Hradec Králové, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky a chemie, včetně kabinetů, učeben PC a dále ve vybudování bezbariérového wc a nového venkovního bezbariérového výtahu.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Josefa Gočára
Modernizace infrastruktury v ZŠ Josefa Gočára, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky, chemie, přírodopisu a dílen, a dále ve vybudování bezbariérového wc, vnitřního osobního výtahu a venkovní bezbariérové rampy.
Rekonstrukce výtahů v budově ÚMČ Praha 10 a jejich servis
Rekonstrukce 6 osobních a 2 osobo-nákladních výtahů v objektu ÚMČ Praha 10. Rekonstrukce spočívá v demontáži stávajících výtahů (včetně likvidace odpadu), dodávce nových výtahů včetně montáží, stavebních a montážních prací a uvedení výtahů do provozu. Nové výtahy budou umístěny ve stávajícím prostoru šachet a strojoven. Předmětem plnění veřejné ...
Modernizace infrastruktury v ZŠ Jiráskovo náměstí
Modernizace infrastruktury v ZŠ Jiráskovo náměstí, spočívající ve stavebních úpravách stávající učebny dílen, učebny PC a dále ve vybudování nového bezbariérového venkovního výtahu ve vnitrobloku.
Modernizace infrastruktury v ZŠ Plotiště
Modernizace infrastruktury v ZŠ Plotiště, spočívající ve stavebních úpravách stávajících učeben fyziky a chemie a dále ve vybudování bezbariérového wc a nového bezbariérového venkovních výtahu.
Dodávka sloupových zvedáků s kolejnicovým pojezdem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž a zprovoznění sady 12 ks sloupových zvedáků s kolejnicovým pojezdem. Blíže viz ZD.
Stavební úpravy výtahů Voříškova  a vybudování nových výtahů Bellova
Předmětem veřejné zakázky je montáž nových lanových výtahů včetně provedení příslušných stavebních úprav: Rekonstrukce 5 výtahů v bytovém domě Voříškova a vybudování 15 nových výtahů ve schodišťovém prostoru bytových domů Bellova, Pavlovská, Glinkova, Brotodinova, vše v Brně-Kohoutovicích.