Univerzální kolový traktor pro pohon půdní frézy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového univerzálního kolového traktoru pro pohon půdní frézy. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Samochodný kombajn na sklizeň hroznů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka samochodného kombajnu na sklizeň hroznů v souladu se zadávacími podmínkami veřejné zakázky.
Nákup stroje
NÁKUP STROJE
Dodávka maloparcelní sklízecí mlátičky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka maloparcelní sklízecí mlátičky, která umožní zabezpečit precizní a bezeztrátovou sklizeň všech polních experimentů s obilninami, luskovinami a dalšími polními plodinami, včetně zrnové kukuřice a slunečnice, které jsou prováděny na Polní pokusné stanici v Žabčicích. Požadovaná výbava zahrnuje automatický vážicí ...
Nákup 4 ks traktorových nosičů výměnných nástaveb včetně přídavných zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks traktorových nosičů výměnných nástaveb včetně přídavných zařízení k pokosu travních porostů a zajištění zimní údržby pro potřeby SÚS JMK.
Poptávám převodku pohonu výsevní jednotky na secí stroj
Poptávám převodku pohonu výsevní jednotky na secí stroj Kuhn Venta LC 402. Výrobce Walterscheid GT 10LB--21, popřípadě jen hliníkový obal.
Kolový nakladač
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového kolového nakladače . Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 2 ZD.
Štípací automat
Zadavatel hodlá zadat veřejnou zakázku na dodávku, jejímž předmětem je pořízení mobilního štípacího a krátícího stroje na palivové dřevo.
Nákup pásových zavlažovačů
Jedná se o nákup 4 kusů pásových zavlažovačů o délce hadice 450 m a průměr hadice 90 mm, bližší informace na Profilu zadavatele.
Traktory - 18 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 13 nových traktorů střední nebo a 5 nových traktorů těžší třídy vč. příslušenství a poskytnutí záruky a záručního servisu.
Traktor s lesnickou nástavbou pro přibližování dříví
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového kolového traktoru s lesnickou nástavbou pro přibližování dříví. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze.č.2 zadávací dokumentace
4 ks manipulátorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks manipulátorů – nakladačů pro zajištění zimní a běžné údržby komunikací pro potřeby SÚS JMK.
Lesnická technika – štípací a krátící stroj na palivové dřevo
Zadavatel hodlá zadat veřejnou zakázku na dodávku, jejímž předmětem je pořízení mobilního štípacího a krátícího stroje na palivové dřevo.
Souprava pro odvoz dříví
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové soupravy pro odvoz dříví. Soupravu pro odvoz dříví tvoří nákladní automobil, teleskopický návěs a hydraulický jeřáb s drapákem. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Dodávka 2 ks kolových traktorů
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky je dodávka 2ks nových kolových traktorů, 2.1.1. Dodávku nového kolového traktoru o výkonu min. 100kW Zadavatel požaduje dodání 1 ks nového kolového traktoru o výkonu min. 100kW. Technická specifikace traktoru, je uvedena v Příloze č. 1 zadávací dokumentace. 2.1.2. Dodávka nového kolového traktoru o ...
Posklizňová linka Bořitov
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka technologie posklizňové linky (čistička, dopravní cesty, sila) včetně souvisejících stavebních prací.
UKT s lesnickou nástavbou pro přibližování dříví 2017
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového univerzálního kolového traktoru s lesnickou nástavbou pro přibližování dříví. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Dodávka kompostérů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 2 600 ks kompostérů pro biologické zbytky z kuchyní a zelených zbytků z domácností a zahrad. Veřejná zakázka je rozdělena na části. Přehled částí veřejné zakázky Část 1: Dodávka kompostérů běžných Část 2: Dodávka kompostérů pěstebních Blíže je předmět veřejné zakázky specifikován v zadávací ...
Robotické dojící zařízení II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající ve vypracování realizační dokumentace dodávané technologie a dodání 2 ks robotických dojících zařízení, 1 ks chladícího tanku a 1 ks záložního tanku. Dodavatelem nabízené technologie musí splňovat technické požadavky uvedené v zadávací dokumentaci.
Robotické dojící zařízení
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající ve vypracování realizační dokumentace dodávané technologie a dodání 2 ks robotických dojících zařízení, 1 ks chladícího tanku a 1 ks záložního tanku. Dodavatelem nabízené technologie musí splňovat technické požadavky uvedené v zadávací dokumentaci. Blíže viz zadávací dokumentace.
Dynamický nákupní systém na dodávku traktorů
Dynamický nákupní systém na dodávku traktorů; není rozdělen na kategorie.
UKT s lesnickou nástavbou pro přibližování dříví a UKT ke klanicovému vyvážecímu vleku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového univerzálního kolového traktoru (dále také jako "UKT") s lesnickou nástavbou pro přibližování dříví a nového UKT ke klanicovému vyvážecímu vleku. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je součástí ZD.
Poptávám dodávku zařízení na výrobu granulí ze slámy a kravského hnoje
Poptávám dodávku zařízení na drcení a výrobu granulí ze slámy a  odpadu ( kravského hnoje). V průběhu roku 2017  budeme potřebovat postupně dodat 2-4  linky dle níže uvedených požadavků: Jedná se nám o  zařízení na drcení, granulaci a balení do polyetylenových pytlů ( nebo dle Vašeho návrhu) pelet vyrobených  ze slámy a drceného na odpadu, ...
Dodávka 3 ks univerzálního kolového traktoru, rozděleno na části 1 a 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka traktorů pro potřeby zadavatele. V části č. 1 se jedná o dodávku 2 univerzálních kolových traktorů s lesnickou nástavbou: traktor A – s pevným navijákem traktor B – s navijákem do tříbodového závěsu V části č. 2 se jedná o dodávku univerzálního kolového traktoru s lesnickou nástavbou bez navijáku ...
Dodávka 5 ks malotraktorů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 5 ks nových malotraktorů pro potřeby LZ Konopiště a LZ Židlochovice. Blíže viz ZD.