Drviče pre odpadové hospodárstvo
Predmetom zákazky je dodanie tovarov - kúpa dvoch kusov nových drvičov pre odpadové hospodárstvo Predmetom zákazky je dodanie tovaru - kúpa dvoch kusov nových drvičov pre odpadové hospodárstvo: 1. drvič stavebných odpadov - mobilný drvič na pásovom podvozku s čeľusťovým drvičom, pohon - motor s výkonom min. 180 kW, hydraulický pohon všetkých ...
Nákup technologickej linky na recykláciu stavebného odpadu
Nákup technologickej linky, prevádzkových strojov a zariadení na recykláciu stavebného odpadu. Jedná sa o dodávku, montáž a uvedenie do prevádzky, zaškolenie obsluhy verejného obstarávateľa, servis v záručnej dobe a pozáručný servis nasledovných tovarov: časť 1. Čeľusťový drvič stavebného odpadu, časť 2. Triedička drveného stavebného odpadu, časť ...
Commercio - zariadenia na zhodnocovanie biologicky rozložiteľných odpadov
Predmetom zákazky je nákup tovaru v rozsahu: 1. časť: 1 ks horizontálny veľkoobjemový drvič odpadovej drevnej hmoty, 2. časť 1 ks kolesový nakladač s vysokovýklopnou lopatou a 1 ks pásový nakladač s výložníkom a univerzálnym drapákom Ďalšie požiadavky na technické parametre uvedených zariadení budú sprehľadnené v súťažných podkladoch strojné ...
Poptávám opravu bouracího kladiva zn. Bosch
Dobrý den, potřebuji opravit bourací kladivo Bosch GSH 27, Hledám servis nejbliže sídla naší firmy. Naše firma působí v Želénkách u Duchcova.
Poptávám kolový otočný nakladač
Nakladač kolový otočný T 174, funkční i nefunkční.
ČÍNA; Těžební stroje, výrobní linky
Henan Zhengzhou Mining Machinery Co., ltd. se zabývá výrobou a prodejem těžebních strojů, strojního zařízení na úpravu rudy, výrobní linky na cement, kulového mlýna, bubnové sušárny, pásového dopravníku. Více na www.hnzkjq.com Firma hledá obchodní spolupráci.
Poptávám pásové gumy k minibagru
Poptávám gumové pásy na Kubota 36-2 Alfa,r.v.1993.Sdělte mi laskavě cenu a způsob dodání.
Poptávám hydraulické čerpadlo k nakladači
Poptávám hydraulické čerpadlo na nakladač UNHZ 500 hřídel 25 mm.8pero.Množství oleje cca40 l /min.Máte li toto čerpadlo skladem sdělte mi prosím podr.informace,cenu a termín dodání.
ČÍNA; Drticí a těžební stroje
Jsme profesionální výrobci drticích strojů, těžebních strojů a náhradních dílů jako berany apod. Můžeme vyrobit jemné drtiče, drticí kladiva, odrazové drtiče, lopatková kola, vibrační podavače a třídiče a další. Vlastníme certifikát ISO9001:2000. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
TOGO; Zahr. spolupráce
Obchodujeme se všemi druhy elektropříslušenství, stavebním a těžebním zařízením, strojním zařízením, technologií atd. Hledáme dlohodobou obchodní spolupráci, můžeme vystavovat Vaše výrobky v Západní Africe nebo založit novou společnost ve Vaší zemi.
EGYPT; Strojní zařízení, hnací agregáty
Jsme egyptští obchodníci s použitým těžkým strojním zařízením na zeminu, ocelovým odpadem, můžeme nabídnout všechny typy hnacích agregátů. Hledáme obchodní spolupráci.
JAR; ND na stroj na brždění cihel Brock
Hledám dodavatele náhradních dílů na stroj Brock k brždění cihel uvnitř pece.
MONGOLSKO; Silniční strojní zařízení
Naše společnost poptává silniční strojní zařízení. Potřebujeme frézovací stroj, horkovzdušný řezací hořák, míchačku na beton, tavič asfaltu / aplikátor, kbelík na asfalt, kartáče na nátěr apod.
Poptávám motor na mostový jeřáb
Poptávám motor na mostový jeřáb 8t (Vihorlat Snina) P 180 LK 06, 13kW, 965 ot/min, stator 380V / 31A, rotor 275V / 30A.
KONGO; Plovoucí rypadlo
Poptáváme dodavatele plovoucího rypadla na těžbu diamantů a zlata, které může pracovat v hluboké řece a třídit zlato, diamanty a jiné drahokamy.
PÁKISTÁN; Stroje
Naléhavě poptávám kontakty na mezinárodní zprostředkovatele z Prahy, kteří obchodují se všemi druhy strojů.
Poptávám použitou vrtnou soupravu
Malá vrtná souprava na gumových pásech použitá " NE ITALSKÁ"
Poptávám bourací kladivo
Poptávám bourací kladivo v ceně do dvou tisic korun.
JORDÁNSKO; Sanitární příslušenství
Máme zájem importovat nářadí, kovové sanitární díly (kovové koupelnové díly) a příslušenství. Použité strojní zařízení všeho druhu, viz webové stránky dole, dále oděvy. Exportujeme: turecký mramor, stroje, sportovní oblečení pro muže i ženy, trička, oděvy, minerály ...
EGYPT; Značkovací stroje
Hledáme dodavatele zařízení na značkování silnic, stříkací nádrže na asfalt.
VIETNAM; Spolupráce - reality, zemědělství
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v oblastech: realitní investování a obchodování, projektové poradenství a projektování, vývoz zemědělských produktů (maniok, pepř, káva, kukuřice, rýže, ryby, mořský písek ....), distribuce hnojiv a chemických produktů, kosmetiky, dovoz všech druhů strojů a zařízení.
Poptávám realizaci portálového jeřábu
Pro realizaci státní zakázky v Brně hledáme realizační firmu pro dodávku a montáž portálového jeřábu. Dokumentace a harmonogram výstavby je součástí poptávky. Termín zpracování nabídky: 16.12.2009 Druhé kolo výběrového řízení z dodaných nabídek v 1.kole bude realizováno v 01/2010. Není možné se již přihlásit dodatečně. Splatnost 60 dní bez záloh. ...
TOGO; Domácí spotřebiče, stroje
Hledáme spolehlivé dodavatele / výrobce různého zboží (domácí spotřebiče, stroje, stavební výrobky ...).
SAE; Stroj JCB 3CX
Poptávám stroj JCB 3CX , použitý, zhotovený v letech 1997 až 2002.
LIBANON; Hydraulické a dieslové náhradní díly
Poptáváme hydraulické a dieslové náhradní součásti na Caterpillar, Volvo a Kamatsu.