Výběrové řízení na dodávku 3-osého vertikálního obráběcího centra s otočným stolem
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks 3-osého vertikálního obráběcího centra s otočným stolem pro společnost AKC – Production s.r.o.
Zakázka na dodávku nástrojů pro ohraňovací lis a rohových nůžek s variabilním úhlem
Předmětem výběrového řízení je zakázka na dodávku nástrojů pro ohraňovací lis a rohových nůžek s variabilním úhlem. Bližší specifikace je uvedena v Zadávací dokumentaci a Formuláři pro zpracování nabídky (dále jen "ZaF").
Dodávka elektroerozivní drátové řezačky pro společnost KOWA s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka elektroerozivní drátové řezačky. Stroj musí být standardní sériový výrobek – nikoliv prototyp. Základem konstrukce musí být minerální nebo granitový odlitek s konstrukcí křížového pracovního stolu a pohonu os kuličkovými šrouby.
Zvýšení konkurenceschopnosti společnosti VK LAROZ DK
Jedná se o zakázku na dodávky průmyslových strojů s dílčím plněním zadávanou v podlimitním režimu. Tato zakázka je rozdělena na čtyři části: - Část 1: nákup hydraulické čtyřválcové zakružovačky plechu (1 ks) - Část 2: nákup mostového jeřábu - jednonosníkového (1 ks) - Část 3: nákup hydraulických tabulových nůžek (1 ks) - Část 4: nákup ...
Výběrové řízení na dodávku 1 ks CNC soustruhu a 2 ks CNC soustružnických center
Společnost KOVO HRABAL, s.r.o. vyhlašuje výběrové řízení na dodávku 1 ks CNC soustruhu a 2 ks CNC soustružnických center s protivřetenem, s možností dílčího plnění. V rámci výběrového řízení lze tedy podat nabídku na každou technologii samostatně. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Pořízení CNC frézy
Předmětem zakázky je pořízení CNC frézy dle parametrů uvedených v Zadávací dokumentaci.
CNC laserový automat pro navařování diamantových segmentů jádrových vrtáků
Předmětem zakázky je výběr dodavatele na dodávku plně automatického CNC laserového automatu pro navařování diamantových segmentů jádrových vrtáků.
Výběrové řízení na dodávku univerzální CNC brusky nástrojů
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks univerzální CNC brusky nástrojů pro společnost ZPS – FRÉZOVACÍ NÁSTROJE a. s. Dodávkou 1 ks univerzální CNC brusky nástrojů se rozumí dodávka všech požadovaných prvků vybavení, včetně samotné instalace technologie. Doprava technologie na místo určení, osazení nebo montáž, zapojení včetně všech případných ...
Řezací stroj PLOTR pro dělení materiálů pro výrobu kompozitních dílů
Předmětem zakázky je digitální řezací plotr pro dělení materiálů pro výrobu kompozitových dílů, s možností použití až 3 modulů pro pracovní nástroje a s ochranou proti zkratu. Další technické parametry jsou upřesněny v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Dodávka horizontálního obráběcího centra
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nového "Horizontálního obráběcího centra" . Přesný popis předmětu zakázky je uveden v bodě 3.1. Zadávací dokumentace.
Výběrové řízení na dodávku 2ks CNC soustruhů pro společnost KR – TOOLS s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka 2ks CNC soustruhů pro společnost KR-TOOLS s.r.o. Dodávkou 2ks CNC soustruhů se rozumí dodávka všech požadovaných prvků vybavení, včetně samotné instalace technologií. Doprava technologií na místo určení, osazení nebo montáž, jejich zapojení včetně všech případných montážních prací nezbytných pro řádné dokončení ...
Rovinná bruska
Předmětem plnění této zakázky je dodávka a montáž 1 ks Rovinné brusky.
Zakázka na dodávku horizontální automatické pásové pily a vertikální pásové pily
Předmětem výběrového řízení je zakázka na dodávku horizontální automatické pásové pily a vertikální pásové pily v rámci projektu „Technologický rozvoj společnosti CZ TOP TRADE s.r.o.“. Zadavatel připouští Dílčí plnění předmětu zakázky (dále jen Dílčí plnění). Jednotlivá Dílčí plnění jsou označena písmeny A a B (Dílčí plnění A: horizontální ...
Soustružnicko-frézovací obráběcí centrum
Účelem realizace zakázky, která je rozdělená na dvě části, kdy uchazeči mohou podat nabídku jak na obě části, tak jen na jednu z nich, je uspokojení potřeb zadavatele spočívajícího ve vybavení jeho pracoviště soustružnicko-frézovacím obráběcím centrem. Předmětem zakázky je dodávka a instalace 5 CNC soustruhů pro velkosériovou výrobu mechanických ...
Dodávka technologického vybavení - Elektroerozivní drátová řezačka 1 ks
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks elektroerozivní drátové řezačky. Rozsahem činností při plnění předmětu zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy technologického vybavení - elektroerozivní drátové řezačky s typovými technickými parametry, které jsou uvedeny v zadávací dokumentaci, která je uveřejněna v plném znění na ...
JK Nástroje - snížení energetické náročnosti výrobního procesu – technologické vybavení
Zadavatel požaduje dodávku, instalaci a zprovoznění 2 ks jednovřetenného vertikálního frézovacího centra s robotickým pracovištěm. Předmětem zakázky je dodávka strojního vybavení v sestavě, zahrnující u všech plnění předmětné technologické vybavení s příslušenstvím, řídicím software, dopravou na místo realizace zakázky, instalací a oživením tamtéž ...
Rozšíření technologické základny
Předmětem zakázky je pořízení výrobní technologie – 5-ti osého frézovacího centra včetně nezbytného příslušenství. Jedná se o kompletní dodávku včetně dopravy, montáže a instalace všech součástí zařízení, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy – zaměstnanců zadavatele.
Zakázka na dodávku hydraulických tabulových nůžek
Předmětem výběrového řízení je zakázka na dodávku hydraulických tabulových nůžek. Bližší specifikace je uvedena v Zadávací dokumentaci a Formuláři pro zpracování nabídky (dále jen "ZaF").
CNC soustruh s naháněnými nástroji na obrábění ocelových dílů
Předmětem zakázky je dodávka nové, nepoužité technologie v tomto rozsahu: CNC soustruh s naháněnými nástroji na obrábění ocelových dílů (2 ks). Jedná se o univerzální CNC soustruh s koníkem pro obrábění složitých součástí. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Dodávka a montáž 2 ks 4-osých vertikálních obráběcích center
Jedná se o dodávku a montáž 2 ks 4-osých vertikálních obráběcích center s CNC řízením, s délkou podélného posuvu v ose x minimálně 1010 mm a s kuželem ISO 50.
CNC obráběcí centrum
Předmětem zakázky je dodávka CNC obráběcího centra.
NIOB - Next Generation: Nová generace strojů pro potravinářský průmysl
Výběrové řízení se skládá ze čtyř samostatných částí. Místem realizace je sídlo zadavatele. Dodavatel může podat nabídku na jednu část, více částí najednou nebo všechny části výběrového řízení. Výběrové řízení je konkrétně rozděleno do následujících částí: Část I. – Manipulační technika (předpokládaná hodnota zakázky činí 1 mil. CZK); Část ...
CNC pětiosý frézovací a vrtací stroj
Předmětem zakázky je dodávka 3 kusů CNC pětiosého frézovacího a vrtací stroje. V rámci výběrového řízení je poptávána dodávka strojů s požadovanou specifikací uvedenou v příloze č. 4 ”Požadovaná specifikace technologie” Zadávací dokumentace přístupné na profilu zadavatele. Zakázka bez dílčího plnění.
VŘ 1 – Dodávka drátové řezačky
Předmětem zakázky je dodávka drátové řezačky. Zakázka je realizována v rámci projektu Rozšíření výrobních kapacit ve společnosti JH KOVO s.r.o. Podrobné informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
CNC soustružnické centrum
Předmětem zakázky je dodávka CNC soustružnického centra.