Dodávka CNC frézky na hřebeny
Předmětem zakázky je kompletní dodávka hydraulického protahovacího stroje, nástrojů s příslušenstvím, konických středicích elementů a speciálních protahovacích nožů na drážky dle zadaných výkresů obrobků.
CNC laser
CNC laser 2 kW - nabízená technologie musí mít vysokou produktivitu, přesný řez, nezbytností je vysoká kvalita řezné plochy, velká variabilita tvarů. Samozřejmostí nabízené technologie musí být řídicí systém, snadné ovládání na dotykovém panelu s technologickou klávesnicí, řezání i vysoce reflexních materiálů, minimální řezná spára. Nabízená ...
CNC ohraňovací lis
Předmětem zakázky je výběr dodavatele, který uzavře se zadavatelem smlouvu, jejímž obsahem bude pořízení CNC ohraňovacího lisu, včetně dopravy do místa realizace, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.
Předmětem zakázky je dodávka obráběcího stroje CNC soustruhu
Předmětem zakázky je dodávka instalace, zaškolení obsluhy, uvedení do užívání obráběcího stroje CNC soustruhu. Veškeré podklady technických parametrů stroje jsou součástí přílohy č.1 zadávací dokumentace ke zpracování nabídky . Předpokládaná cena činí 1 100 000,- Kč
Linka na výrobu symetrické taškové krytiny
Předmětem výběrového řízení je pořízení 1 kusu nové linky na výrobu symetrické taškové krytiny z ocelového nebo Al plechu, a to včetně dopravy, uvedení zařízení do provozu, jeho vyzkoušení a zaškolení personálu zadavatele, vše v místě plnění zakázky.
Pořízení horizontálního obráběcího centra
Předmětem výběrového řízení je dodávka horizontálního obráběcího centra včetně příslušenství, balení, dopravy, instalace, zprovoznění, kalibrace, zkušebního provozu a zaškolení obsluhy. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění předmětu zakázky.
Konzolová vertikální frézka
Předmětem zakázky je výběr dodavatele, který uzavře se zadavatelem smlouvu, jejímž obsahem bude pořízení Konzolové vertikální frézky, včetně dopravy do místa realizace, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.
Dodávka CNC frézky na hřebeny
Předmětem zakázky je kompletní dodávka CNC vertikální frézky na vrtací a frézovací operace, vč. zvláštního příslušenství a montážních prvků. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Inovace výroby společnosti  SOLARCO Machinery, s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka zařízení a to v jednotlivých etapách: • I.A) CNC soustruh • I.B) CNC revolverový soustruh • II. CNC revolverový soustruh • III. CNC portálové centrum • IV. CNC portálové centrum Jedná se o jednu zakázku, nabídky se podávají na celek, předpokládaná hodnota celé zakázky je 40.000.000 Kč. Variantní řešení ...
Předmětem zakázky je kompletní dodávka odmašťovacího pracoviště vč. dodávky vzduchotechniky k němu
Předmětem zakázky je kompletní dodávka odmašťovacího pracoviště vč. dodávky vzduchotechniky k němu. Dodávka bude provedena vč. montáže a zprovoznění na místě u odběratele, odvodů spalin, rozvodů vody a tlakového vzduchu, odpadů, montážního materiálu, zaškolení obsluhy pracoviště na místě montáže a předání dokumentace skutečného provedení dodávky. ...
Pořízení lisu na vakuové tvarování plastů
Předmětem výběrového řízení je dodávka 1 ks lisu na vakuové tvarování plastů včetně instalace a propojení (dále jen „technologie“) v rámci projektu „Výroba velkoplošných plastových dílů zejména pro automobilový průmysl“. Předmětná technologie je podrobně specifikována v zadávací dokumentaci a jejích přílohách. Předmětem plnění je rovněž doprava, ...
CNC univerzální hrotový soustruh
Předmětem zakázky je výběr dodavatele, který uzavře se zadavatelem smlouvu, jejímž obsahem bude pořízení CNC univerzálního hrotového soustruhu, včetně dopravy do místa realizace, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.
Dodávka CNC frézovacího centra pro inovaci výrobního procesu společnosti RUPET formy a modely s.r.o.
Předmětem zakázky je pořízení 1 ks CNC frézovacího centra včetně příslušenství.
Dodávka technologie pro autogenní a plazmové řezání kovů
Komplexní dodávka, instalace a zprovoznění „Technologie pro autogenní a plazmové řezání kovů“.
Dodávka konzolové vertikální frézky
Předmětem zakázky je kompletní dodávka konzolové vertikální frézky, vč. zvláštního příslušenství a montážních prvků. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Vertikální obráběcí centrum
Předmětem zakázky je výběr dodavatele, který uzavře se zadavatelem smlouvu, jejímž obsahem bude pořízení CNC vertikálního obráběcího centra včetně příslušenství, včetně dopravy do místa realizace, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.
Dodávka a instalace CNC soustruhu
Dodávka a instalace CNC soustruhu
Dodávka číslicově řízeného soustružnicko-obráběcího centra pro společnost Strojírna Oříkov s.r.o.
Předmětem zakázky je pořízení 1 ks CNC soustružnicko-frézovacího centra včetně příslušenství.
Dodávka CNC univerzálního hrotového soustruhu pro společnost Jiří Pospíšil
Předmětem zakázky je dodávka CNC univerzálního hrotového soustruhu včetně příslušenství.
Dodávka CNC frézky na ozubení
Předmětem zakázky je dodávka CNC frézky na ozubení. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Dodávka CNC vodorovné vyvrtávačky
Předmětem zakázky je dodávka CNC vodorovné vyvrtávačky stolového provedení. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Značky Praha – pořízení zařízení na abrazivní řezání vysokotlakým vodním paprskem
Dodávka zařízení pro abrazivní řezání vysokotlakým vodním paprskem, pro řezání hliníkových slitin, nerezové a uhlíkové oceli, plastů do max. tloušťky 150mm. Zejména bude využíván pro řezání matric, přítlačných plechů s výřezy pro optické čočky a konstrukce optiky.
Dodávka CNC vertikálního obráběcího centra pro společnost Josef Jelínek
Předmětem zakázky je dodávka na místo plnění zakázky, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy a otestování funkčnosti CNC vertikálního frézovacího centra včetně příslušenství. Dílčí plnění předmětu zakázky není možné.