Dodávka technologie pro společnost TAUBENHANSL s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka následujícího technologického vybavení: - Kotoučová pila na hliník - Pásová pila Podrobný popis technologie je uveden v kapitole 3.2 Zadávací dokumentace. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Výběrové řízení s dílčím plněním na dodávku souboru technologií k výrobě vstřikovacích forem
Předmětem zakázky je dodávka souboru technologií potřebných k výrobě vstřikovacích forem. Část 1: Horizontální frézovací a vyvrtávací stroj CNC; Část 2: 5osé vertikální portálové frézovací centrum CNC; Část 3: Elektro-erozivní portálový stroj CNC – velký; Část 4: HSC frézovací centrum CNC grafit elektrod - malé; Část 5: 5osé vertikální obráběcí ...
Výběrové řízení na dodavatele CNC horizontálního obráběcího soustružnického centra
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC horizontálního obráběcího soustružnického centra včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení a záručního servisu.
Frézovací robot včetně zakrytování
Předmětem výběrového řízení je dodávka frézovacího robota včetně základního zakrytování, balení, dopravy, zprovoznění, zkušebního provozu, technické podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Výběrové řízení na dodávku rovnacího zařízení s podavačem a odtahem drátu
Předmětem zakázky je dodávka: 1. rovnacího zařízení, 2. podavače drátu, 3. odtahu drátu.
Dodávka 5-ti osého vertikálního CNC centra
Předmětem výběrového řízení je dodávka 5-ti osého vertikálního CNC centra včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení, záručního a pozáručního servisu.
Dodávka souvisle řízeného soustruhu - opakované řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka souvisle řízeného soustruhu. Požadované technické parametry a přesný popis předmětu zakázky je uveden v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávka souvisle řízeného soustruhu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka souvisle řízeného soustruhu. Požadované technické parametry a přesný popis předmětu zakázky je uveden v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodání víceosého CNC soustruhu
Předmětem výběrového řízení je pořízení 1 kusu nového (nebyl předmětem odpisů) víceosého CNC soustruhu, a to včetně dopravy, uvedení do provozu, vyzkoušení a zaškolení personálu zadavatele, vše v místě plnění zakázky.
Dodávka hydraulických nůžek
Dodávka tabulových hydraulických nůžek
Výběrové řízení na dodavatele horizontálního frézovacího centra s CNC řízením
Předmětem výběrového řízení je dodávka, instalace a následný servis horizontálního frézovacího centra s CNC řízením
Výběrové řízení na dodavatele CNC soustruhu s protivřetenem
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC soustruhu s protivřetenem včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení a záručního servisu.
Výběrové řízení na dodavatele CNC vertikálního soustruhu s C osou
Předmětem výběrového řízení je dodávka, instalace a následný servis CNC vertikálního soustruhu s C osou.
Nákup technologie ŠKODA TVC s.r.o. - fréza
Předmětem zakázky v rámci výběrového řízení část 1 je dodávka CNC 5 osého frézovacího centra, vše včetně dopravy, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do provozu (včetně zkušebního provozu). Bližší specifikace předmětu zakázky je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace.
Nákup technologie ŠKODA TVC s.r.o. - soustruh
Předmětem této zakázky je dodávka: CNC 3 osý svislý soustruh s možností vrtání, frézování a broušení. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Dvouvřetenové obráběcí soustružnické centrum s experimentálním a nástrojovým vybavením
Předmětem plnění veřejné zakázky je CNC dvouvřetenové obráběcí soustružnické centrum včetně požadovaného experimentálního a nástrojového vybavení. Současné trendy v oblasti obráběcích technologií vedou k neustálému zvyšování produktivity obrábění a snižování výrobních nákladů při zabezpečení kvalitativních požadavků s ohledem na bezpečnost práce a ...
Dodávka střední vstřikovací jednotky II
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks vstřikovací jednotky, tzn. vstřikovací lis včetně příslušenství na výrobu výlisků z polykarbonátu; dále jen „technologie“ v rámci projektu „Rozvoj společnosti DCK Holoubkov Bohemia a.s.“. Poptávaná technologie je podrobně specifikována v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Dodání 2 kusů víceosých CNC soustruhů
Předmětem výběrového řízení je pořízení 2 kusů víceosých CNC soustruhů, a to včetně dopravy, uvedení do provozu, vyzkoušení a zaškolení personálu zadavatele, vše v místě plnění zakázky.
Výběrové řízení na dodavatele laserového dělícího centra
Předmětem výběrového řízení je dodávka laserového dělícího centra vč. příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení a záručního servisu.
Dodávka kontinuálního obráběcího 5-tiosého centra
Předmětem výběrového řízení je dodávka kontinuálního obráběcího 5-tiosého centra vč. příslušenství, balení, dopravy, zprovoznění, odladění, zkušebního provozu, školení obsluhy a uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Výběrové řízení na dodavatele laserového dělícího centra
Předmětem výběrového řízení je dodávka laserového dělícího centra včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení a záručního servisu.
Výběrové řízení na dodavatele ohraňovacího lisu s CNC řízením
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC ohraňovacího lisu včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení a záručního servisu.
Pálicí automat na pálení výpalků z plechu
Nákup pálicího automatu na pálení výpalků z plechu
CNC víceosé soustružnické centrum
Předmětem výběrového řízení je pořízení 1 kusu CNC víceosého soustružnického centra včetně příslušenství, a to včetně dopravy, uvedení zařízení do provozu, jeho vyzkoušení a zaškolení personálu zadavatele, vše v místě plnění zakázky.
Tryskací automat pro povrchovou úpravu
Koupě automatického stroje pro povrchovou úpravu tryskáním abraziva