Vývojové centrum regulační techniky
Předmětem zakázky dodávka strojů, zařízení a softwaru dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Poptávám zakázkovou výrobu pásové brusky
Dobrý den. Sháním firmu, která nám vyrobí stojanové pásové brusky dle našich požadavků. Děkuji Janata.
Strojní zařízení prototypové dílny
Univerzální CNC frézovací obráběcí centrum pro kusovou a malosériovou výrobu s vertikální osou vřetena s konstrukcí rámu typu "C", třemi pohybovými servoosami, plynulou regulací otáček, automatickou výměnou nástrojů a řídícím systémem, vč. uživatelského SW rozhraní v češtině kompatibilním s platformou Windows. Pohon ve všech osách na principu ...
Vstřikovací stroj s technologií MuCell
Hydraulický nebo elektrický vstřikovací lis s výbavou stroje pro technologii MuCell, řídícím systémem, uzavírací jednotkou programově řízenou včetně tahačů jader, horizontální vstřikovací jednotkou a plastikačním válcem v modulárním provedení včetně centrálního připojení a adaptivní regulace teploty. Podrobněji viz zadávací dokumentace.
Ohraňovací lis
CNC řízený hydraulický ohraňovací lis pro lisování a volné ohýbání. Délka ohraňovací lišty v rozsahu 2000 až 2500 mm. Minimální hodnota maximální lisovací síly 600 kN. Součástí stroje je základní ná-strojové vybavení, tj. standardní segmenty a multimatrice se 4 drážkami popř. tvrzené a broušené horní a dolní nástroje dle konkrétní specifikace
Dodávka CNC strojů do učebny SPŠ Česká Lípa
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka a montáž CNC strojů (soustruh, frézka) včetně simulačního pracoviště a nezbytného softwarového vybavení.
Sháním frézovací hlavu
Dobrý den,sháním frézovací hlavu k frézce-F1-250 korea.
Laserový zdroj s hlavou a světlovodem
Nízkovýkonný pevnolátkový laser se světlovodným kabelem a s hlavou pro CNC vyřezávání tvarů do různých materiálů plochého charakteru. Slouží ke zhotovování prototypů z kovů a vzorů různých mate-riálů. Možnosti vývoje spojování práškových materiálů.
Laserový zdroj s hlavou a světlovodem
Nízkovýkonný pevnolátkový laser se světlovodným kabelem a s hlavou pro CNC vyřezávání tvarů do různých materiálů plochého charakteru. Slouží ke zhotovování prototypů z kovů a vzorů různých mate-riálů. Možnosti vývoje spojování práškových materiálů.38636110-6
Dodávka krystalizátorů
Dodávka 2 ks krystalizátorů dle technické dokumentace, demontáž stávajícího zařízení, montáž a uvedení do provozu nových krystalizátorů.
Sháním svářečku
Sháním svářečku na výrobu kapes k vertikálním žaluziím.
Poptáváme ohýbačku a nůžky na plech
Dobrý den, sháníme firmy prodávající nůžky na plech a ohýbačku plechu.
Poptáváme ploché brousicí kotouče
Sháníme dodavatele brousících kotoučů plochých do D 50mm s keramickou vazbou, v rozměrech a kvalitě DxTxH 13x16x4 - 98A 60K9V nebo 99BA 60K9V a 25x25x10 tatáž kvalita. z SG brusiv rozměr 12x12x4
Poptávám výrobu lisovacích nástrojů
Poptávám konstrukci a popřípadě i výrobu lisovacích nástrojů na stroje tipu Talo 25, Bihler RM35 a excentrický lis LEN 10, 25, 40 t. Max. šířka plechu 0.8 mm, max. průměr drátu 2.4 mm. Po zkontaktování zašlu příslušné výkresy.
Poptávám vakuový lis na tváření plastů
Poptávám vakuový lis na tváření plastu. Starší nebo repasovaný. Cena asi do 250 tisíc. Celá ČR. Kontakt pouze telefonicky.