Výroba tekutého kovu na SF pecích 2x6t vč. druhování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových technologií (elektrické středofrekvenční indukční tavící zařízení 2x6t) a provedení potřebných energetických napojení a stavebních prací. Součástí plnění je i instalace elektrického indukčního tavícího zařízení. Cílem projektu je provést ve stávajícím provozu slévárny technologicko-organizační ...
Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky na kulato včetně automatického zakladače obrobků
Jedná se o dodávku zcela nového stroje dle parametrů uvedených v zadávací dokumentaci. Plnění je součástí projetku Inovace v PILANA Karbid.
Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota
Dodávka a montáž pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota.
Výroba tekutého kovu na SF pecích 2x6t vč. druhování v rámci projektu - Snížení prašnosti ve slévárně
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových technologií (elektrické středofrekvenční indukční tavící zařízení 2x6t) a provedení potřebných energetických napojení a stavebních prací. Součástí plnění je i instalace elektrického indukčního tavícího zařízení.
Dodávka a montáž 1 ks elektroerozivní vrtačky pro hloubení otvorů do tyčí ze slinutého karbidu
Jedná se o dodávku zcela nového stroje dle parametrů v zadávací dokumentaci. Plnění je součástí projektu "Inovace v PILANA Karbid".
CNC bruska na HSS pilové kotouče do 200 mm
Předmětem zakázky je dodávka, montáž a doprava 1kusu technologie CNC brusky s lunetou a filtrací na HSS pilové kotouče do 200 mm, jehož potřeba vychází z realizovaného projektu s názvem: „Nové ostřící kapacity pro ozubení pilových kotoučů“, jehož žádost o dotaci byla podána a schválena v rámci programu OPPIK – Technologie, reg. č. ...
Dodávka a montáž vertikálního obráběcího centra
Dodávka a montáž 2ks 4-osých vertikálních obráběcích center s CNC řízením, s délkou podélného posuvu v ose x minimálně 1010 mm a s kuželem ISO 50. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Zkracovací pila včetně příslušenství
Předmětem zakázky je dodávka zkracovací pily včetně příslušenství.
V 00219 – dodávka obráběcích center
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks 3 - osého CNC obráběcího centra a 1 ks 5 – osého CNC obráběcího centra, sloužících pro přesnou strojírenskou výrobu, k obrábění přesných součástí. Tato zakázka zahrnuje konstrukci, výrobu, dopravu, montáž, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy v místě určeném zadavatelem. Dopravou se rozumí doprava na místo ...
Dodávka CNC frézovacího obráběcího centra
Předmětem této zakázky je dodávka CNC univerzálního frézovacího centra pro vysoce přesné a produktivní obrábění vodorovných, svislých i tvarových ploch. Zadavatel požaduje koncepci stroje v celo-litinovém provedení. Zadavatel nepřipouští dílčí plnění ani variantní nabídky.
Výběrové řízení na dodávku CNC soustruhu s poháněnými nástroji a osou Y
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks CNC soustruhu s poháněnými nástroji a osou Y pro společnost AKC – Production s.r.o.
Výběrové řízení na dodávku CNC podtáčecího soustruhu pro výrobu tvarových a odvalovacích fréz
Předmětem zakázky je dodávka CNC podtáčecího soustruhu pro výrobu tvarových a odvalovacích fréz pro společnost ZPS – FRÉZOVACÍ NÁSTROJE a. s. Dodávkou CNC podtáčecího soustruhu pro výrobu tvarových a odvalovacích fréz se rozumí dodávka všech požadovaných prvků vybavení, včetně samotné instalace technologie. Doprava technologie na místo určení, ...
Dodávka a montáž 2 ks dvoupaletových horizontálních obráběcích center s kuželem BT50
Dodávka a montáž 2 ks dvoupaletových horizontálních obráběcích center s kuželem BT50 a s automatickým paletovým systémem se dvěma otočnými paletami pro upínání obrobků. Jedná se o dodávku dvou zcela nových strojů. Součástí dodávky jsou i upínací prvky a 4 ks náhradních upínacích palet.
Dodávka technologie polovodičového frekvenčního generátoru a kalícího zařízení
Předmětem této zakázky je dodávka technologického celku polovodičového frekvenčního generátoru a kalícího zařízení na kalení hřebenů jeho instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy stroje. Technologický celek musí obsahovat kalící zařízení pro horizontální i vertikální upnutí kaleného hřebene (horizontální i vertikální posuv). Zadavatel ...
Dodávka horizontálního obráběcího centra
Předmětem zakázky je dodávka nového horizontálního obráběcího centra dosahujícího výrazně vyšší přesnosti obrábění specializovaných komponent v požadovaných tolerancích a přesnostech. Součástí předmětu zakázky je rovněž zaškolení personálu a realizace zkušebního provozu.
Výběrové řízení na dodávku 3-osého vertikálního obráběcího centra s otočným stolem
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks 3-osého vertikálního obráběcího centra s otočným stolem pro společnost AKC – Production s.r.o.
Zakázka na dodávku nástrojů pro ohraňovací lis a rohových nůžek s variabilním úhlem
Předmětem výběrového řízení je zakázka na dodávku nástrojů pro ohraňovací lis a rohových nůžek s variabilním úhlem. Bližší specifikace je uvedena v Zadávací dokumentaci a Formuláři pro zpracování nabídky (dále jen "ZaF").
Dodávka elektroerozivní drátové řezačky pro společnost KOWA s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka elektroerozivní drátové řezačky. Stroj musí být standardní sériový výrobek – nikoliv prototyp. Základem konstrukce musí být minerální nebo granitový odlitek s konstrukcí křížového pracovního stolu a pohonu os kuličkovými šrouby.
Zvýšení konkurenceschopnosti společnosti VK LAROZ DK
Jedná se o zakázku na dodávky průmyslových strojů s dílčím plněním zadávanou v podlimitním režimu. Tato zakázka je rozdělena na čtyři části: - Část 1: nákup hydraulické čtyřválcové zakružovačky plechu (1 ks) - Část 2: nákup mostového jeřábu - jednonosníkového (1 ks) - Část 3: nákup hydraulických tabulových nůžek (1 ks) - Část 4: nákup ...
Výběrové řízení na dodávku 1 ks CNC soustruhu a 2 ks CNC soustružnických center
Společnost KOVO HRABAL, s.r.o. vyhlašuje výběrové řízení na dodávku 1 ks CNC soustruhu a 2 ks CNC soustružnických center s protivřetenem, s možností dílčího plnění. V rámci výběrového řízení lze tedy podat nabídku na každou technologii samostatně. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Pořízení CNC frézy
Předmětem zakázky je pořízení CNC frézy dle parametrů uvedených v Zadávací dokumentaci.
CNC laserový automat pro navařování diamantových segmentů jádrových vrtáků
Předmětem zakázky je výběr dodavatele na dodávku plně automatického CNC laserového automatu pro navařování diamantových segmentů jádrových vrtáků.
Výběrové řízení na dodávku univerzální CNC brusky nástrojů
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks univerzální CNC brusky nástrojů pro společnost ZPS – FRÉZOVACÍ NÁSTROJE a. s. Dodávkou 1 ks univerzální CNC brusky nástrojů se rozumí dodávka všech požadovaných prvků vybavení, včetně samotné instalace technologie. Doprava technologie na místo určení, osazení nebo montáž, zapojení včetně všech případných ...
Řezací stroj PLOTR pro dělení materiálů pro výrobu kompozitních dílů
Předmětem zakázky je digitální řezací plotr pro dělení materiálů pro výrobu kompozitových dílů, s možností použití až 3 modulů pro pracovní nástroje a s ochranou proti zkratu. Další technické parametry jsou upřesněny v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Dodávka horizontálního obráběcího centra
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nového "Horizontálního obráběcího centra" . Přesný popis předmětu zakázky je uveden v bodě 3.1. Zadávací dokumentace.