Dodávka vybavení dílny robotiky a elektropneumatiky
Předmětem tohoto zadávacího řízení je dodávka vybavení dílny robotiky a elektropneumatiky včetně dopravy do místa plnění, instalace a zaškolení personálu k užívání předmětu plnění, a to v rozsahu jednoho školícího dne (jeden školící den odpovídá osmi školícím hodinám po šedesáti minutách).
Modernizace CNC obrábění - 3D měřící zařízení
Předmětem plnění je rozšíření a modernizace stávajícího pracoviště odborného výcviku a tím vytvoření podmínek pro zkvalitnění počátečního vzdělání, s důrazem na rozvoj žádoucích klíčových kompetencí v oblasti výuky strojního a ručního programování a obsluhy numericky řízených strojů, včetně zpětnovazební kontroly výrobních operací na 3D - ...
UTB – ART GALLERY – Tiskárny pro účely galerijního provozu IV
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tiskáren včetně spotřebního zboží pro účely galerijního provozu pořizovaných pro potřeby projektu ART GALLERY UTB ve Zlíně realizovaného Fakultou multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002460, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Výběr generálního dodavatele tavícího sf zařízení 2x6t, stavby, druhování a odprašování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace elektrického indukčního tavícího středofrekvenčního zařízení včetně zařízení pro zavážení vsázky, druhování a vzduchotechniky odprašování. Cílem projektu je provést ve stávajícím provozu slévárny technologicko-organizační opatření ve výrobě, včetně instalace nových technologických zařízení a ...
UTB – Pronájem multifunkčních zařízení 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních zařízení, vč. servisních služeb na dobu trvání 60 měsíců pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – 3D tiskárna pro ateliér design obuvi
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskárny pro ateliér design obuvi pořizovaná pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – ART GALLERY – Tiskárny pro účely galerijního provozu II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tiskáren včetně spotřebního zboží pro účely galerijního provozu pořizovaných pro potřeby projektu ART GALLERY UTB ve Zlíně realizovaného Fakultou multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002460, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – 3D tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskárny pořizované pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – 3D tiskárna pro ateliér design obuvi
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskárny pro ateliér design obuvi pořizované pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
RIFT – přístrojové vybavení etapa 3 – III, Mikropivovar
Zadavatel realizuje Projekt s názvem „RIFT – Rozvoj infrastruktury Fakulty technologické“. V rámci Projektu má být dodán mikropivovar (též zařízení), jehož přesná specifikace (dále jen „SPECIFIKACE“) je dále uvedena. Zadavatel zdůrazňuje, že mikropivovar má sloužit pro laboratorní účely, není tedy poptáván za účelem jakéhokoliv komerčního využití ...
Střední průmyslová škola Otrokovice – přístavba a vybavení odborných dílen
Předmětem veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 16 částí, jsou dodávky strojů, učebních pomůcek, konektivity a interiéru.
Výroba tekutého kovu na SF pecích 2x6t vč. druhování v rámci projektu Snížení prašnosti ve slévárně
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových technologií (elektrické středofrekvenční indukční tavící zařízení 2x6t) a provedení potřebných energetických napojení a stavebních prací. Součástí plnění je i instalace elektrického indukčního tavícího zařízení. Cílem projektu je provést ve stávajícím provozu slévárny technologicko-organizační ...
SŠ zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm - nákup techniky
Předmětem veřejné zakázky je nákup traktorů pro Střední školu zemědělskou a přírodovědnou Rožnov pod Radhoštěm. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Vestavba čistých prostor
Vestavba čistých prostor pro potřeby výzkumu a vývoje dle normy ISO 14644, třídy čistoty 8/7
MoVI-FAI - Komplexní robotizovaná technologická linka
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektu a následná dodávka, instalace a zprovoznění Komplexní robotizované technologické linky, pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, spolufinancováno z prostředků OP VVV – název projektu: Modernizace výukové infrastruktury FAI (MoVI-FAI), reg. č. ...
MoVI-FAI - Malé robotické pracoviště
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektu a následná dodávka, instalace a zprovoznění Malého robotického pracoviště, pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, spolufinancováno z prostředků OP VVV – název projektu: Modernizace výukové infrastruktury FAI (MoVI-FAI), reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002325, ...
SŠ zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm - nákup traktoru pro autoškolu
Předmětem veřejné zakázky je nákup traktoru pro autoškolu, N testeru a polní soupravy na měření PH v kapalinách pro Střední školu zemědělskou a přírodovědnou Rožnov pod Radhoštěm. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
SŠ zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm - nákup techniky
Předmětem veřejné zakázky je nákup zemědělské techniky a zajištění vnitřní konektivity pro Střední školu zemědělskou a přírodovědnou Rožnov pod Radhoštěm. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
RIFT – přístrojové vybavení etapa 3 – Mikropivovar
Zařízení bude sloužit k výrobě sladiny, mladiny a piva. Sestava umožní vyrábět modelové vzorky sladiny řízeným procesem rmutování s volbou teplotního gradientu a možností vícermutových postupů. Dále sestava umožní výrobu mladiny (chmelovar) za definovaných podmínek. Zařízení umožní vyrábět modelové vzorky piva s různým extraktem původní mladiny a ...
UTB – Přístroje FT – Narážka salámů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka narážky salámů pořizované pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci projektu Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, registrační číslo: CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, financovaného z OP VVV, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
RIFT – přístrojové vybavení etapa 1 – II
Zadavatel realizuje Projekt s názvem "RIFT - Rozvoj infrastruktury Fakulty technologické". V rámci Projektu má být dodáno přístrojové vybavení (dále jen "přístroje"). Zadavatel zadává v opakovaném zadávacím řízení části 1, 2, 3, 4 VZ, které v původním zadávacím řízení nebyly zadány. Předmětem plnění je dodávka přístrojů podle technické ...
UTB – Tiskárna pro grafický design
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tiskárny pro grafický design pořizované pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
RIFT - přístrojové vybavení etapa 1
Zadavatel realizuje Projekt s názvem "RIFT - Rozvoj infrastruktury Fakulty technologické". V rámci Projektu má být dodáno přístrojové vybavení podle SPECIFIKACE. Dodané přístroje musí být nové, nikoliv prototypy, nikoliv demo verze. Součástí předmětu plnění je doprava, instalace nebo montáž, uvedení do provozu, prověření funkčnosti, předvedení ...
Rozšíření výrobní kapacity
CNC hydraulický ohraňovací lis – dodávka včetně montáže a zprovoznění
Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota
Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota. Jedná se o dodávku nového stroje.