Inovace ve výrobě přírodních sýrů – myčka roštů a myčka forem s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka myčky roštů a myčky forem s příslušenstvím v rámci realizace projektu „Inovace ve výrobě přírodních sýrů“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě přírodních sýrů - myčka roštů a myčka forem
Předmětem zakázky je dodávka myčky zracích roštů a myčky forem v rámci realizace projektu „Inovace ve výrobě přírodních sýrů“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě přírodních sýrů - balička s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka baličky s příslušenstvím v rámci realizace projektu „Inovace ve výrobě přírodních sýrů“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - dodávka X - Ray systému
Předmětem zakázky je dodávka X-Ray systému pro kontrolu přítomnosti kontaminujících látek v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - dodávka systému technologických zařízení
Předmětem zakázky je dodávka systému technologických zařízení procesingu v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit – Ink Jet
Předmětem zakázky je dodávka 2 kusů potiskovacího zařízení v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - míchací zařízení s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka míchacího zařízení s příslušenstvím, které umožňuje automatické komplexní zpracování a tepelné ošetření nízko- i vysokoviskózních výrobků v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji ...
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - systém míchání komponentů
Předmětem zakázky je dodávka systému míchání mléčných a ochucujících komponent v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit – systém paletizace a ovinování palet
Předmětem zakázky je dodávka systému paletizace a ovinování palet v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Poptávám ND k řeznickému stroji
Poptávám šnek do mlýnku klasického řeznického "vlčka".
Poptávám šlemovačku
Poptávám malou šlemovačku na vepřová i hovězí střeva - může být i starší nebo nefunkční.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit – zmáselňovač s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka zmáselňovače s příslušenstvím v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - skladač kartonů
Předmětem zakázky je dodávka a zprovoznění skladače a dopravníku pro skládání kartonů / paletek/ v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Poptávám výrobce mlecích kamenů do šrotovníku
Hledám výrobce šrotovacích (mlecích) kamenů do šrotovníku obilí Šr300.2 ks.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - technologie kuchyně
Dodávka a montáž velkokuchyňského zařízení do "Střediska ekologické výchovy Švagrov". Součást zakázky je servis po dobu záruky.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - technologie kuchyně
Dodávka a montáž velkokuchyňského zařízení do „Střediska ekologické výchovy Švagrov“. Součástí zakázky je servis zařízení po dobu záruky.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - technologie kuchyně
Dodávka a montáž velkokuchyňského zařízení do „Střediska ekologické výchovy Švagrov“. Součástí zakázky je servis zařízení po dobu záruky.
Poptávám potravinářský stroj
Hledám výrobce nebo dodavatele stroje na výrobu ořechů v cukru.
Investice do modernizace výrobního provozu společnosti ORRERO a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je realizace dodávky plně automatického odstavače mléka, který se sestává se 7 samostatných sekcí. Celkový objem odstavače je 105m3. Je řízen pomocí řídící jednotky. Odstavač má za úkol během cca 6 hodin upravit plně automaticky tučnost syrového mléka na předem definovanou hodnotu obsahu tuku v mléce v rozmezí od 1,5 ...
Poptávám vybavení pro novou restauraci
Sháním do nově otevřené restaurace vybavení kuchyně, nejlépe bazarové nebo výprodejové zboží.
Poptávám kotlinu pro zabíjačky
Sháním kotlinu na zabíjačky obsah 60 litrů
Sháním použitý konvektomat
Sháním použitý konvektomat funkční značek(Retigo,Convoterm,Fagor,Elektrolux),Olomouc
Poptávám potřeby pro zpracování těsta
Poptávám rozvalovačku plundrového těsta nebo kráječ plundrového těsta
Poptáváme výrobce gastro zařízení a lustrů
Hledáme výrobce svítidel a lustrů mosazných nebo zlacených. Dále hledáme výrobce nerezových gastro zařízení.
Poptávám servis na chladící zařízení
Dobrý den, obracím se na Vás s požadavkem servisu a oprav chladících zařízení. Naše firma Lesaffre Česko a.s. se mimo jiné zabývá distribucí a prodejem tekutého droždí Kastalia pro pekařské účely. Jedná se o to, že droždí, aby neztratilo svou kvalitu, musí být uchováno v chladícím zařízení (dispenzoru), ze kterého je v případě potřeby ...