Poptáváme mostový jeřáb, jeřábové dráhy
Poptávka mostového jeřábu + jeřábové dráhy nosnost 10 000 kg rozpětí 16 820 mm šířka haly 18 200 mm výška zdvihu 5 500 mm světlá výška haly 6 900 mm délka jeřábové dráhy 49 000 mm modul 4 000 mm výška sloupu k patce 5 000 mm rychlost pojezdu jeřábu 40 m/min + mikropojezd rychlost pojezdu kočky 30 m/min + mikropojezd rychlost zdvihu 16 ...
Poptávám čerpadlo k bazénu
Dobrý den Porouchalo se mi čerpadlo k bazénu,.Ze štítku jsem vyčetl Fiberpool Modelo KP-75. Prosím Vás kde toto čerpadlo seženu a jaká je jeho cena? Děkuji s pozdravem Stanislav Ventura
Sháním oběžné kolo pro kalové čerpadlo
Poptávám oběžné litinové kolo pro kalové čerpadlo průměr 100 mm,díra pro hřídel průměr 15 mm upevnění na klínek 5x5 mm výstupní šroubení 5/4 coulu.Možný typ čerpadla KDMU (bez záruky)
Sháníme kolejový manipulační vozík
Poptávám kolejový manipulační vozík ( nízký podvozek ) Nosnost 20 tun. 1 ks
Poptáváme použité vysokozdvižné vozíky
Hledáme dodavatele použitých vysokozdvižných vozíků. Zajímají nás značky: Desta,Yale,Clark,Jungheinrich,Daewoo,BT,Komatsu,Linde,Hyster,Balkancar,Still aj.
Poptáváme hydraulické otvírače dveří
Poptáváme dodavatele hydraulických otvíračů skleníkových oken. Minimální zdvih válce 150 mm, nosnost 20 až 30 kg. Jedná se o dodávky v množství 800 až 1000 ks ročně.
Koupím hydraulické nůžky na šrot
Koupím hydraulické nůžky na šrot
Koupíme vysokozdv. vozíky a manipul. techniku
Koupíme vysokozdvižné vozíky v provedení diesel, lpg i elektro. Koupíme také drobnou manipulační techniku a příslušenství pro manipulační techniku. Možnost platby v hotovosti. Vlastní doprava.
Poptávám repasované vysokozdvižné vozíky
Poptávám v ČR firmy,které prodávají repasované vysokozdvižné vozíky
Poptávám Conveyor a PCB Support Troley
Poptávám Conveyor a PCB Support Troley (pohonný mechanizmus stroje na pájení plošných spojů) v ČR.