Poptávám pneumatiku s duší na rudl
Poptávám 1 ks pneumatiky včetně duše na přepravní vozík - rudl o rozměrech 3.00 - 4 (260x85)
Poptávám filtry k ponornému čerpadlu
Sháním modré pěnové filtry k ponornému čerpadlu s filtrem.Velikost filtru je zhruba 10x10x20 cm uprostřed s dírou o průměru 4 cm.
Výtahy Valtická, Mikulovská
Předmětem zakázky je modernizace celkem 5 výtahů, z nichž 3 výtahy budou evakuačního provedení. Modernizace výtahů bude probíhat ve třech objektech: Valtická 15, Valtická 17 a Mikulovská 8. V rámci modernizace výtahů dojde k rozdělení strojoven ve 13. NP sádrokartonovou příčkou na dvě samostatné místnosti. Ve 12. NP dojde ke zřízení nových ...
Poptávám ND k pístovému čerpadlu
Náhradní díly na pístové čerpadlo italského výrobce IDROMECCANICA BERTOLINI S.P.A. - PS 150
Rekonstrukce výtahů v obecních domech Kachlíkova 6,8,10,13, Foltýnova 7,9,11, Valouškova 8,12,
VZ spočívá v komplexní rekonstrukci výtahů dle normy ČSN EN 81-1:1999, NV 27/2003 Sb. a platných předpisů EU dle následujících požadavků – demontáž stávajících a montáž nových výtahů, ekologická likvidace odpadu, potřebné zkoušky, doprava, odstranění všech technologických bezpečnostních rizik, nová dokumentace schválená autorizovanou osobou, ...
Poptávám hydraulický  tlakový spínač Rexroth HED
Rexroth HED 8 OA 20/350 K 14, p max 400 bar.
Poptávám tepelná bivalentní čerpadla
Poptávám firmu z okolí Moravské Nové vsi, která nabízí tepelná čerpadla. Jde mi o tepelná čerpadla bivalentní, která mohou i chladit.
Poptáváme koupi plošinového přepravníku
Pro přepravu obrobků (litina) o hmotnosti do 40 t mezi navazujícími halami strojírenského výrobního areálu poptáváme výrobce/dodavatele nízkoložného taženého (pomocí traktoru)plošinového přepravního prostředku,ukládací výška cca 500-600mm.Maximální půdorysný rozměr přepravovaného obrobku je 3500x11000 mm. Přepravat se bude po vnitroobjektových ...
Poptávám ložiska pro oběhové čerpadlo
Vážený pane , potřebuji nutně keramická ložiska přední i zadní do oběhového čerpadla NTC 40, která vyráběla Sigma Lutín v sedmdesátých letech minulého století. Čerpadlo je kulaté se svorkovnicí na vrchní straně válce motoru . Koupím i poškozené čerpadlo NTC 40 ze Sigmy Lutín.
Poptávám čerpadlo
Poptávám čerpadlo RIO C 25-40
Poptávám tepelné čerpadlo vč. montáže
Hledám firmu na dodání a montáž tepelného čerpadla.
Poptávám motor k čerpadlu
Poptávám přírubový motor k čerpadlu, třífázový, 2.2 kW, 400 V, okr. Znojmo a okolí.
Poptávám repasovaný VZV
Poptávam vysokozdvižný vozík repasovaný v dobrém stavu 3,5t až 4t.
Poptávám hydromotor zn. VICKERS
Poptávám hydromotor vickers 26M35A 1C-20 Prosím o zjištění ceny a možnosti termínu dodání. Děkuji
Sháním ponorné čerpadlo
Scháním ponorné čerpadlo HC 30 M. Prosím o informaci, zdali máte tenzo výrobek na skladě a když ne, jakým jiným lze toto čerpadlo nahradit(včetně ceny). Děkuji za informaci, spěchá !
Sháním manžety hydraulického zvedáku
Prosím o zaslání náhradních manžet (těsnění) do hydraulického zvedáku. TYP HZ5-1ŠN. Nedrží tlak a teče kolem písnice olej. Prosím ještě jaké přesné množství oleje tam má být? Děkuji předem.
Poptáváme odběratele radiového ovládání
Poptávám odběratele průmyslových radiových dálkových ovládání pro: - hydraulické stroje (čerpadla betonových směsí, autojeřáby, stavební stroje, …) - zvedací techniku (mostové jeřáby, stavební jeřáby, kladkostroje, …) - lesní techniku (navijáky, pily, …) - nestandardní aplikace (nůžky pro kovošrot, lisy, …) Náš tým Vám navrhne ...
Poptáváme přenosné kompresory
Poptávám dodání přenosných kompresorů pro průmyslové účely
Poptávám repasovaný vozík na plyn
Sháním repasovaný vysokozdvižný vozík na plyn.
Poptávám vozík zn. Balkancar
Poptávám akum.vozíku Balkancar EPL 502 V.Pokud máte možnost zajistit mi tento vozík s TK a přijatelnou cenou,tak mě prosím kontaktujte.Sdělil bych tuto informaci mému vedení firmy a ta by snad učinila patřičné kroky k nákupu 1 ks vozíku. Předem děkuji a s pozdravem Tomeš Pavel.
Poptávám hydraulický ventil Rexroth
Poptáváme: Hydraulický ventil Rexroth typ MNRR 900483785 - 1 ks. VELMI SPĚCHÁ - PORUCHA STROJE! Nabídněte prosím neprodleně!
Poptávám membrány k čerpadlu Bertolini
Sháním membrány na čerpadlo italské firmy Bertolini (postřikovač 85S tlak 50 kg/cm2).
Poptávám ližiny na vysokozdvižný vozík
Poptávám na VZV DVHM 2522L rok výroby 1979 prodloužené ližiny.
Poptáváme rudl nebo kola a ložiska na rudl
Poptáváme rudl nebo kola na rudl o průměru 30 cm nebo ložiska na hřídel o průměru 20 mm. Brno
Poptáváme čerpadlo
Poptáváme ČERPADLO typ PAVC3892R15X3708 38 CC/REV CW Rotation 2775 PSI MAX 15 Design series OPRAVA PASSERU - Vodního paprsku.