Nákup peletovacej linky
Predmetom zákazky je zabezpečiť uzatvorenie kúpnej zmluvy na nákup peletovacej linky.
WILI HOLDING a.s. – rast konkurencieschopnosti
Predmetom zákazky je obstaranie granulačnej linky na piliny a sušiarne pre granulačnú linku.
Obstaranie inovatívnej technológie do drevárskej výroby
1. Obrábacie centrum CNC 5-osé: Požiadavka na CNC stroj na opracovanie masívneho dreva s piatimi pracovnými osami a uzavretou mostovou konštrukciou s dvoma motormi na každej strane mostovej konštrukcie pre väčšiu stabilitu. Hlavne vertikálne vreteno má mať najmenej 12 kw motor a 0 - 22 000 otáčok/min. Ďalej upnutie HSK F63 s meničom nástrojov na ...
5 osé CNC obrábacie centrum
Predmetom zákazky je obstaranie 5 osého CNC obrábacieho centra do prevádzky pre výrobu nábytku. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.
Nákup zariadení pre spoločnosť C&C - Stavitelstvo a obchod s.r.o.
Predmetom zákazky je nákup zariadení pre spoločnosť C&C - Stavitelstvo a obchod s.r.o. Zákazka je rozdelená na dve časti: 1. časť - Zariadenia na drvenie a likvidáciu drevného odpadu 2. časť - Zariadenia na rozšírenie výrobného programu Bližšia špecifikácia predmetuzákazky je uvedená v predmetných súťažných podkladoch.
Poptávám kryt ke kotoučové pile
Kryt stolní kotoučové pily, nejlépe starší, průměr kotouče 350 mm.
Bubnový rýchlootáčkový drvič so vstupným dopravníkom
Predmet zákazky pozostáva z dodania bubnového rýchlootáčkového drviča so vstupným dopravníkom, ich inštalácia a uvedenie do prevádzky.
Skracovací automat
Predmet zákazky pozostáva z dodania Skracovacieho automatu, jeho inštalácie a uvedenie do prevádzky.
Moderná technológia výroby nábytku – Trenab, s.r.o.
Predmetom zákazky sa skladá z 2 samostatných častí. Sú to dodávky nasledovných celkov: Logický celok 1: CNC formátovacia píla, Logický celok 2: CNC vertikálne obrábacie centrum Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladov
Dvojkotúčová uhlová píla
Predmet zákazky pozostáva z dodania dvojkotúčovej uhlovej píly, jej inštalácie a uvedenia do prevádzky.
Dodávka a montáž technológie do výroby GaAs kryštálov
Predmetom zákazky je obstaranie novej technológie. Predmet zákazky je rozdelený na 2 samostatné časti nasledovne: Časť 1 - píla na spracovanie GaAs kryštálov s príslušenstvom. Množstvo: 1 ks. Časť 2 - Fourierovy Transformačný Infračervený Spektrometer. Množstvo: 1 ks. Podrobné vymedzenie technických požiadaviek na predmet zákazky je uvedené v ...
Olepovačka hrán
Predmetom zákazky je dodanie a inštalácia technológie, vrátane zaškolenie obsluhy. Ide o zariadenie určené na olepovanie dielcov s rovnými hranami rôznym hranovacím materiálom po dĺžke aj naprieč. Bližšie v súťažných podkladoch.
Olepovačka hrán
Predmetom zákazky je dodanie a inštalácia technológie vrátane zaškolenia obsluhy - olepovačka hrán.
Zahrievacia a formovacia jednotka
Predmetom zákazky je dodanie a inštalácia technológie vrátane zaškolenia obsluhy - zahrievacia a formovacia jednotka na zahrievanie rôznych hrúbok materiálu a kvalít a ich následné formovanie vákuom.
Nárezové centrum
Predmetom zákazky je dodanie a inštalácia technologického zariadenia - nárezového centra s automatizovaným riadením, vrátane zaškolenia obsluhy.
Obstaranie inovatívnych výrobných technológií
Predmetom zákazky je obstaranie technológií do výroby nábytku: - Olepovačka hrán - Nárezové centrum - Formátovacia píla - CNC obrábacie centrum
Obstaranie techniky pre porez a spracovanie guľatiny na hotové rezivo
Predmetom zákazky je obstaranie techniky pre porez a spracovanie guľatiny na hotové rezivo: - Kotúčová uhlová píla pre porez guľatiny na hotové rezivo - Rozmetacia jednokotúčová píla Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.
Automatizácia linky na výrobu hobľovaných lát
Predmetom zákazky je nákup, doprava, inštalácia a sprevádzkovanie novej nepoužitej technológie na automatizáciu procesu zväzkovania, kapovania a viazania produkcie a jej rýchlejšia príprava na expedíciu na existujúcej výrobnej linke na výrobu hobľovaných lát vrátane inštalácie a zaškolenia obsluhy. Proces automatizácie zahŕňa automatizované ...
Inovace výrobního postupu ATYP INTERIÉRY s.r.o. - dodávky technologie - II
Zakázka je v souladu s § 98 zákona rozdělena na 2 části. část 1) jedná se o dodávku formátovací pily - Truhlářská formátovací pila s elektromotorickým nastavením výšky a oboustranným naklápěním pilového agregátu část 2) Jedná se o dodávku 5osého CNC obráběcího centra včetně SW vybavení - 3D skener a 3D CAD/CAM.
CNC 5-osé obrábacie centrum
Predmetom zákazky je dodanie a inštalácia technológie vrátane zaškolenia obsluhy - CNC 5-osé obrábacie centrum určené na kompletné opracovanie z dreva a príbuzných materiálov s automatizovaným riadením.
Zavedenie inovatívnych technológií v spoločnosti FIN PROGRES, s.r.o.
Predmetom zákazky je nákup inovatívnych technológií v spoločnosti FIN PROGRES, s.r.o., a to najmä - CNC obrábacie centrum, - Jednostranná automatická olepovačka hrán, - Kompresor, - Odsávanie.
Modernizácia výrobného procesu prostredníctvom inovatívnych technológii
Predmetom zákazky Modernizácia výrobného procesu prostredníctvom inovatívnych technológii.
Obstaranie inovatívnej technológie v stolárskej výrobe s dôrazom na rast konkurencieschopnosti
Predmetom zákazky je nákup Obrábacieho centra s príslušenstvom na výrobu eurookien a dverí.
Ucelené technologické zariadenie vrátane príslušenstva pre drevovýrobu
Ide o komplexnú dodávku prístrojového vybavenia CNC nárezové centrum, širokopásová brúska a vertikálne vŕtacie centrum prepojené jedným riadiacim software a odsávacím systémom, ktoré bude vytvárať jeden logický, funkčný celok.