Leštící CNC stroj pro opracování přesné sférické optiky
Předmětem zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do užívání leštícího CNC stroje pro opracování přesné sférické optiky. Technické parametry, příslušenství a další požadavky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Dodávka 2 ks plně automatického stroje vč. příslušenství pro výrobu mezistěn ze včelího vosku
Dodávka 2 ks plně automatického stroje vč. příslušenství pro výrobu mezistěn ze včelího vosku
Otáčecí zařízení
Dodávka automatické vakuového otáčecího zařízení plošné dlažby, začleněného do automatické výrobní linky plošné dlažby MASA. Dále viz. zadávací dokumentace.
Dodávka vibrolisu
Dodávka 1 ks vibrolisu včetně forem
Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek, FARMAK, a.s., položky 2, 3 a 4
Předmětem zakázky je dodávka, individuální a komplexní vyzkoušení a zaškolení obsluhy "Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek" pro ověřování kvality testovaných vzorků syntézy API v souvislosti s projektem "Technologie vakuového sušení a homogenizace v procesu výroby léčivých látek".
Technologie pro povrchové kalení
Předmětem zakázky je dodávka Technologie pro středofrekvenční povrchové kalení (dále jen „technologie“), včetně příslušenství v rámci projektu „Zvýšení konkurenceschopnosti společnosti CZECHmetal spol. s r.o.“. Poptávaná technologie je podrobně specifikována v přílohách zadávací dokumentace.
Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek, FARMAK, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka zařízení pro vakuové sušení API (léčivých látek) v podmínkách správné výrobní praxe v nesterilní průmyslové famaceuticko-chemické výrobě. Součástí nabídnutého řešení bude i harmonogram montáží a zaškolení. Místem dodání je výroba v areálu společnosti FARMAK, a.s. v Olomouci.
CNC leštící stroj
Předmětem zakázky je dodávka, montáž, instalace, zaškolení obsluhy a uvedení do užívání CNC leštícího stroje dle podmínek blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci. Podmínkou pro převzetí stroje je rovněž vyrobení optických ploch v požadované kvalitě.
Zvýšení technologické úrovně  ZJP, s. r. o. pro zvýšení konkurenceschopnosti malých kovovýrobců
Podstatou projektu je dodávka účelových strojů určených pro skladování, dělení a tváření materiálu. Předmětem výběrového řízení je dodávka strojů do místa plnění vč. pojištění přepravy, montáže, instalace a zprovoznění požadovaných strojů, dodání dokumentace a návodů v ČJ, následné proškolení obsluhy. Všechny tyto dodávky a činnosti musí být ...
Laserové značící zařízení
Předmětem výběrového řízení je dodávka laserového značícího zařízení.
Nákup technologie pro modernizaci výroby technologické páry a regulace otopného systému družstva
Předmětem této zakázky je dodávka následujících technologií: dodávka spočívající v modernizaci výroby technologické páry a regulaci otopného systému (dodávka technologie dále také jako „zařízení“). Bližší specifikace předmětu zakázky je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Zadavatel požaduje dodat a instalovat výše uvedené zařízení ...
Technologie pro přidruženou výrobu Plasty ZD Haňovice
Předmětem zakázky je dodávka nových výrobních technologií blíže specifikovaných zadávací dokumentací s jejími přílohami a dále poskytnutí všech souvisejících služeb nezbytných ke splnění zakázky. Předmět zakázky je specifikován v těchto dokumentech: a) v přílohách č. 3.1 - 3.4 zadávací dokumentace, které tvoří technická specifikace předmětu ...
Zvýšení kapacity výroby a kompletace a rozšíření sortimentu výrobků firmy DSL Food s.r.o.
Podstatou zakázky e dodávka účelových strojů určených na výrobu produktů v oblasti potravin určených pro zvláštní výživu a doplňků stravy. Předmětem výběrového řízení je dodávka strojů do místa plnění, montáž, instalace a zprovoznění požadovaných strojů a následné proškolení obsluhy. Přípustná je pouze dodávka strojů a zařízení, které nebyly ...
Dodávka zařízení na otáčení nástrojů
Výroba, dodání a oživení zařízení na otáčení nástrojů dle technické specifikace
Dodávka vstřikovacího stroje pro optické čočky
kompletní dodávka vývojového jednokomponentního vstřikovacího stroje pro optické čočky s manipulátorem a s příslušenstvím pro účely vývoje a výroby optických čoček určených především pro automobilový průmysl - podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci
Nákup montážního lisu pro lisování lisovacích prvků.
Nákup montážního lisu pro lisování lisovacích prvků.
Vypisujeme výběrové na nákup montážního lisu pro lisování lisovacích prvků
Vypisujeme výběrové na nákup montážního lisu pro lisování lisovacích prvků. Technické parametry: lisovací síla 5-6 tun, vložení 400-600 mm, hydraulické provedení, manuální seřizování, manuální vkládání prvků.
Vypisujeme výběrové na nákup montážního lisu pro lisování lisovacích prvků
Vypisujeme výběrové na nákup montážního lisu pro lisování lisovacích prvků. Technické parametry: lisovací síla 5-6 tun, vložení 400-600 mm, hydraulické provedení, manuální seřizování, manuální vkládání prvků.
V 00134 – rekonstrukce práškové lakovny
Předmětem zakázky je dodání strojních zařízení za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci. Technické parametry jsou uvedené s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a rozměrové a váhové parametry jako maximální pakliže z konkrétního požadavku nevyplývá ...
Autokláv pro vytvrzování kompozitních materiálů
Předmětem zakázky je dodávka autoklávu pro vytvrzování kompozitních materiálů.
Výběr dodavatele na Dodávku výrobních technologií společnosti POVYS s.r.o
Předmětem plnění zakázky je dodávka dvou vstřikovacích lisů včetně dopravy, instalace a zaškolení personálu Zadavatele v požadovaném rozsahu dle Technické specifikace.
Montážní pás č.2
Předmětem je zkonstruování, dodávka, instalace a zprovoznění montážního pásu na výrobu sporáků
Technologické zařízení pro automatickou linku finálních operací výroby - rovinné broušení
Předmětem zakázky je návrh, konstrukce, dodávka a instalace technologického zařízení pro rovinné broušení feritových jader jako součásti automatické linky finálních operací výroby.
Postřiková odmašťovací linka
Zkonstruování, dodávka, instalace a zprovoznění postřikové odmašťovací linky
Postřiková odmašťovací linka
Zkonstruování, dodávka, instalace a zprovoznění postřikové odmašťovací linky