Střední průmyslová škola Otrokovice – přístavba a vybavení odborných dílen
Předmětem veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 16 částí, jsou dodávky strojů, učebních pomůcek, konektivity a interiéru.
Dodávka inertního a univerzálního sypače  vč. nástaveb II. - opakování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových, dosud nepoužívaných, 2 ks sypačů (vozidel) včetně podvozků, výměnné posypové nástavby inertní a univerzální, 2 ks sněhových radlic, 2 ks třístranné sklápěcí korby a zajištění záručního servisu. Vozidla budou používána pro celoroční silniční údržbu komunikací. Minimální emisní limity EURO ...
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 5 - světla operační vč. zobrazovacího systému
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace 6 ks operačních svítidel včetně zobrazovacího systému pro 8 operačních sálů pro Krajskou nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně.
KNTB Zlín – Dodávka lůžek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nemocničních lůžek. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 4 - věže operační, mikroskop operační pro ORL
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace myček instrumentária, operačního mikroskopu a operačních věží. Předmět veřejné zakázky je přitom dále rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Učebna mechatroniky a automatizace - pneumatika a elektropneumatika
Předmětem veřejné zakázky je: dodávka vybavení odborných učeben specifikovaných v soupisu dodávek.
Kontejnerový nosič hmotnostní kategorie M
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho (1) ks požárního kontejnerového nosiče.
Strojní vybavení KASKO spol. s r.o. - 2018
Předmětem zakázky je zejména závazek vybraného účastníka odevzdat věci, které jsou podrobně specifikovány technickými podmínkami uvedenými v příloze A zadávací dokumentace, v návrhu smlouvy o plnění předmětu zakázky, umožnit zadavateli nabýt vlastnické právo k těmto věcem a splnit další s tím související závazky uvedené ve smlouvě.
RIFT – přístrojové vybavení etapa 2 – III
Zadavatel realizuje Projekt s názvem „RIFT – Rozvoj infrastruktury Fakulty technologické“. V rámci Projektu má být dodáno přístrojové vybavení (dále jen „přístroj“):Vysocevýkonná kapalinová chromatografie s diodovým polem a detektorem fluorescence Předmětem plnění je dodávka přístroje podle technické specifikace, která je zpracována pomocí textů ...
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 10 - Endosonografický systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace Endosonografického systému pro Krajskou nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně.
Poptávám instalaci protihlukového krytu ke klimatizaci
Poptávám instalaci protihlukového krytu ke klimatizaci, šířka 1 jednotky 90cm hloubka 38cm, dvě na sobě.
Zařízení pro rotační nanášení tenkých vrstev extruzí na povrchy výrobků z plastů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „Zařízení pro rotační nanášení tenkých vrstev extruzí na povrchy výrobků z plastů“ (dále jen „zařízení“). CPV kód: 42900000-5 - Různá strojní zařízení pro všeobecné účely a speciální strojní zařízení Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky ...
Výroba tekutého kovu na SF pecích 2x6t vč. druhování v rámci projektu Snížení prašnosti ve slévárně
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových technologií (elektrické středofrekvenční indukční tavící zařízení 2x6t) a provedení potřebných energetických napojení a stavebních prací. Součástí plnění je i instalace elektrického indukčního tavícího zařízení. Cílem projektu je provést ve stávajícím provozu slévárny technologicko-organizační ...
SŠ zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm - nákup techniky
Předmětem veřejné zakázky je nákup traktorů pro Střední školu zemědělskou a přírodovědnou Rožnov pod Radhoštěm. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Vestavba čistých prostor
Vestavba čistých prostor pro potřeby výzkumu a vývoje dle normy ISO 14644, třídy čistoty 8/7
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. – separátor, ultrazvuk operační
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace separátoru a operačního ultrazvuku. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - vysoce specializovaná péče perinatologie - část 4 - ultrazvukové přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace ultrazvukových systémů pro Krajskou nemocnici Tomáše Bati ve Zlíne. Předmět veřejné zakázky je přitom dále rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
UTB – Systém pro kvantitativní real-time qPCR
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka systému pro kvantitativní real-time qPCR pořizovaného pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka inertního a univerzálního sypače vč. nástaveb
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových, dosud nepoužívaných, 2 ks sypačů (vozidel) včetně podvozků, výměnné posypové nástavby inertní a univerzální, 2 ks sněhových radlic, 2 ks třístranné sklápěcí korby a zajištění záručního servisu. Vozidla budou používána pro celoroční silniční údržbu komunikací. Minimální emisní limity EURO ...
MoVI-FAI - Komplexní robotizovaná technologická linka
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektu a následná dodávka, instalace a zprovoznění Komplexní robotizované technologické linky, pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, spolufinancováno z prostředků OP VVV – název projektu: Modernizace výukové infrastruktury FAI (MoVI-FAI), reg. č. ...
MoVI-FAI - Malé robotické pracoviště
Předmětem veřejné zakázky je vypracování projektu a následná dodávka, instalace a zprovoznění Malého robotického pracoviště, pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, spolufinancováno z prostředků OP VVV – název projektu: Modernizace výukové infrastruktury FAI (MoVI-FAI), reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002325, ...
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 3 - instrumentárium pro operativu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro operativu. Předmět veřejné zakázky je přitom dále rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Bezbariéry – Holešov, Novosady 1642
Předmětem zakázky je vybudování nového osobního výtahu v bytovém domě (Novosady 1642, Holešov) a vybudování bezbariérového přístupu do domu směrem od parkoviště (zvětšení otvoru a nové dveře). Nový osobní trakční bezpřevodový výtah s nosností 400 kg bude umístěn v nové výtahové šachtě, která bude vybudována v trojúhelníkovém schodišťovém zrcadle. ...
SŠ zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm - nákup traktoru pro autoškolu
Předmětem veřejné zakázky je nákup traktoru pro autoškolu, N testeru a polní soupravy na měření PH v kapalinách pro Střední školu zemědělskou a přírodovědnou Rožnov pod Radhoštěm. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Dodávka lůžek a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových, doposud nepoužitých zdravotnických lůžek, matrací a stolků včetně příslušenství pro pacienty Kroměřížské nemocnice.