NIOB - Next Generation: Nová generace strojů pro potravinářský průmysl
Výběrové řízení se skládá ze čtyř samostatných částí. Místem realizace je sídlo zadavatele. Dodavatel může podat nabídku na jednu část, více částí najednou nebo všechny části výběrového řízení. Výběrové řízení je konkrétně rozděleno do následujících částí: Část I. – Manipulační technika (předpokládaná hodnota zakázky činí 1 mil. CZK); Část ...
Výběrové řízení na dodavatele vysokozdvižného vozíku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vysokozdvižného vozíku v počtu jeden. Vozík bude sloužit k převozu rozměrných a těžkých vstupních polotovarů ze skladu do výroby a hotových výrobků zpět do skladu. Zadavatel nyní využívá dva klasické VZV. Vozík bude schopen obsluhovat vyšší partie regálů ve skladu (až 5 metrů vysoko), což souvisí s hlavním ...
CNC pětiosý frézovací a vrtací stroj
Předmětem zakázky je dodávka 3 kusů CNC pětiosého frézovacího a vrtací stroje. V rámci výběrového řízení je poptávána dodávka strojů s požadovanou specifikací uvedenou v příloze č. 4 ”Požadovaná specifikace technologie” Zadávací dokumentace přístupné na profilu zadavatele. Zakázka bez dílčího plnění.
BM plus – pořízení technologie
Předmětem zakázky je dodávka nových výrobních technologií: • Převíjecí stroj (odvíjecí, skládací, razící sekce a lepení) • Pila na kmeny • Balící stroj včetně dopravníků blíže specifikovaných zadávací dokumentací a jejími přílohami a dále poskytnutí všech souvisejících služeb nezbytných ke splnění zakázky.
Výběrové řízení na dodávku 1 ks spektrometru a 1 ks vysokozdvižného vozíku 3t
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks spektrometru a 1 ks vysokozdvižného vozíku 3t na plynový pohon pro společnost AKC – Production s.r.o. s možností dílčího plnění.
Dodávka kompresorové stanice pro výrobní halu 15 společnosti PILANA Metal s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka kompresorové stanice pro výrobní halu 15, její instalace, napojení na stávající rozvody, uvedení do provozu a pětiletý servis.
VŘ 1 – Dodávka drátové řezačky
Předmětem zakázky je dodávka drátové řezačky. Zakázka je realizována v rámci projektu Rozšíření výrobních kapacit ve společnosti JH KOVO s.r.o. Podrobné informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
CNC soustružnické centrum
Předmětem zakázky je dodávka CNC soustružnického centra.
Dodávka kompresorové stanice pro společnost PILANA Metal s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka kompresorové stanice, její instalace, napojení na stávající rozvody, uvedení do provozu a pětiletý servis.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 2 - stoly operační
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou elektromechanických operačních stolů s výměnnými deskami sestávajících se z mobilní základny, 4 výměnných desek s motoricky ovládanými pohyby, 4 transportérů desek a příslušenství. Součástí předmětu veřejné zakázky je i doprava na místo určení a sestavení stolů podle pokynů zadavatele. Podrobnosti předmětu ...
VŘ 1 - Dodávka brusky pro broušení polygonálního kužele (CAPTO)
Předmětem zakázky je dodávka brusky pro broušení polygonálního kužele (CAPTO). Zakázka je realizována v rámci projektu Rozšíření technologického vybavení ve společnosti PILANA MCT o technologii výroby polygonálního upínacího kuželu (Capto). Podrobné informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
UTB - Dynamický nákupní systém na laboratorní přístroje a měřící techniku
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS bude dodávka laboratorního vybavení, laboratorních přístrojů, měřících přístrojů, vybraných průmyslových strojů, jakož i dalšího laboratorního i měřícího vybavení, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
Technické zhodnocení 3D měřícího zařízení
Technické zhodnocení 3D měřícího zařízení Werth VideoCheck včetně PC hardware a upgrade software.
Dodávka bioreaktoru pro kultivaci mikroorganismů
Předmětem plnění zakázky je dodávka bioreaktoru pro kultivaci mikroorganismů s integrovaným generátorem páry a vlastním zdrojem čistého vzduchu. Podrobná specifikace předmětu zakázky je přílohou č. 1 zadávací dokumentace, která je dostupná bez omezení na profilu zadavatele: https://www.vhodne-uverejneni.cz/profil/eps-s-r-o. Nejedná se o veřejnou ...
Dodávka CNC soustružnického centra s příslušenstvím
Jedná se o dodávku 1 ks CNC soustružnického centra v základním vybavení a s příslušenstvím dle technické specifikace. CNC soustruh se dvěma rovnocennými vřeteny a dvěma revolverovými hlavami, poháněnými nástroji v obou hlavách. Dodávka včetně dopravy, montáže, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.
Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost EKOREMA recycling s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka následujícího technologického vybavení: - Velkokapacitní hrubotřídič Podrobný popis technologie je uveden v kapitole 3.2 Zadávací dokumentace. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
CNC soustružnické centrum
Předmětem zakázky je dodávka CNC soustružnického centra.
Rozšíření kapacit centra výzkumu a vývoje společnosti KASKO v oblasti vývoje plastových dílů
Předmětem jednotlivých částí zakázky je zejména závazek vybraného účastníka odevzdat věc/věci, která/které je/jsou podrobně specifikována/specifikovány technickými podmínkami uvedenými v příloze A zadávací dokumentace, v návrhu smlouvy o plnění jednotlivých částí zakázky, umožnit zadavateli nabýt vlastnické právo k této věci/těmto věcem a splnit ...
UTB – Dodávka přístrojů pro vybavení kosmetické laboratoře
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro vybavení kosmetické laboratoře Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé přístroje jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
ZEVETA MACHINERY - Centrum průmyslového VVI - lisy
Hydraulický lis pro tahové, kalibrovací a střihové operace při tváření ocelových plechů, lis je určen pro tažení plechu za studena na ruční obsluhu dle ČSN 693 a hydraulický lis (pěti-pozicový) s pěti berany, lis je určen pro lisování výlisků z plechu v lince dle ČSN EN 693.
Dodávka a montáž elektroinstalace a FVE - Kroměříž – 29,9 kWp
Předmětem zakázky je dodávka a montáž elektroinstalace a FVE. Maximální možný instalovaný výkon fotovoltaického systému je 29,9 kWp. Všechny díly FVE musí být nové – nepoužité.
Technologická a výkonnostní modernizace betonárny Holešov
Předmětem je modernizace technologie horizontální betonárny v Holešově, ul. Tovární č.p. 1849, která zahrnuje v technické specifikaci uvedená zařízení a činnosti směrující ke zvýšení výkonu a efektivnosti výroby transportních betonů.
UTB – Homogenizační zařízení pro potravinářské matrice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka homogenizačního zařízení pro potravinářské matrice Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Dodávka kompresorové stanice pro společnost PILANA Metal s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka kompresorové stanice, její instalace, napojení na stávající rozvody, uvedení do provozu a dvouletý servis.
3D měřící stroj
Předmětem plnění výběrového řízení je komplexní dodávka, montáž a zprovoznění 3D měřícího stroje. Podrobné podklady a informace nezbytné pro zpracování a podávání nabídek, kvalifikační předpoklady uchazečů a požadavky na jejich prokázání i způsob a kritéria hodnocení nabídek včetně váhy jednotlivých kritérií jsou stanoveny v zadávací dokumentaci.