Dodávka monokrystalového X-ray difraktometru
Předmětem plnění veřejné zakázky je (i) dodávka monokrystalického difraktometru s příslušenstvím (dále jen jako „Zařízení“), (ii) provedení komplexní instalace Zařízení a všech dalších komponentů, (iii) provedení proškolení minimálně 3 pracovníků zadavatele stran obsluhy Zařízení a využití jeho funkcí, (iv) zajištění záručního, mimozáručního a ...
Miroslav Karas – Separační středisko odpadů – dodávka techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kuželového drtiče, třídiče a magnetu. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v přílohách č. 4 – technická specifikace. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. montáže • předání kompletního manuálu v českém jazyce • zaškolení obslužného personálu a uvedení zařízení do ...
Stavební úpravy pro zajištění bezbariérovosti 5. ZŠ Mladá Boleslav, Dukelská 1112
Předmětem plánované stavby jsou stavební úpravy vedoucí k zajištění bezbariérovosti budovy – zřízení nového venkovního výtahu a rekonstrukce hygienického zařízení pro žáky v pavilonu A.
Systém pro vysoce přesné a rychlé měření veličiny SAR bezdrátových zařízení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka systému pro měření veličiny SAR bezdrátových zařízení. Bližší specifikace dodávky a požadavků na uvedený systém vyplývá z přílohy č. 1 zadávací dokumentace. Zadávací dokumentace je uveřejněna na profilu zadavatele včetně veškerých příloh.
Výměna výtahů na rehabilitačním oddělení
Výměna 4ks. výtahů na rehabilitačním oddělení RU Kladruby
Poptávám realizaci závlahového systému
Poptávám realizaci závlahového systému na březen či duben.
Nájem zařízení pro měření rychlosti, Říčany
Předmětem plnění této veřejné zakázky je a) nájem měřících zařízení pro úsekové měření rychlosti v 5 úsecích, b) zajištění provozu měřících zařízení včetně automatizovaného přenosu dat o průjezdech vozidel a o provedeném měření a c) poskytnutí dalších činností a služeb uvedených v přílohách č. 1 a 3 této ZD, a to po dobu 5 let od počátku doby ...
Rekonstrukce chlazení
Předmětem veřejné zakázky je výměna stávajících 2 ks stávajících kompresorových soustrojí typ 4VN 150 A a instalace 2 ks nových kompresorových soustrojí a instalace nového systému řízení (MaR), včetně detekce úniku NH3. Předmětem zakázky je dále výměna expanzní nádrže a dodávka sběrače kapaliny.
Dodávka učebních pomůcek - opakování
Předmět plnění je dodávka učebních pomůcek. Tato veřejná zakázka je dělena na 2 částí: váhy a komponenty kloubových hřídelů.
Úprava vzduchotechniky pro provoz zařízení HELCZA
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka systému vzduchotechniky dle přiložené projektové dokumentace.
Městský parkovací systém v Brandýse nad Labem – Staré Boleslavi
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace parkovacích automatů a dodávka a implementace software pro parkování.
Pořízení nízkoemisních vozidel CNG pro zajištění dopravní obslužnosti obcí Kokořínska
Předmětem zakázky je nákup 2ks autobusů pro veřejnou přepravu. Technická specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Nákup plošné závlahy pro farmu Mochov
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plošné závlahy a přenosných trubek pro rozvod vody na zavlažování 20 ha půdy. Spon postřikovačů 15 * 15 metrů, závlahové větve délka max 100 metrů.
Dodávka vybavení na pokusy pro vědecké projekty
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka vybavení na pokusy pro vědecké projekty pro Zadavatele (dále jen „Vybavení“). Vybavení bude dodáno v rozsahu a dle podmínek podrobně stanovených v Technické specifikaci, která tvoří Přílohu č. 2 této Zadávací dokumentace a ve Smlouvě.
Materiálové využití kalů z ČOV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pro projekt „Materiálové využití kalů z ČOV“ registrační číslo projektu: CZ.05.3.29/0.0/0.0/18_114/0010078. Celý předmět veřejné zakázky je uveden v kapitole 4.1., 4.2. Tyto kapitoly specifikují nejmenší nedělitelné části veřejné zakázky. Technologie pro řízené provzdušňování kalů z ČOV pro výrobu ...
Materiálové využití odpadů Želivec
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky pro projekt „Materiálové využití odpadů Želivec“ registrační číslo projektu: CZ.05.3.29/0.0/0.0/18_114/0010079. Předmětem je dodávka kolového nakladače a provzdušňovacího zařízení pro zpracování kalů z ČOV na hnojivo. Tyto dodávky v rámci jedné veřejné zakázky se soutěží zvlášť.
Pořízení závlah firmou BRAMKO, s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka závlahového systému (CPV kód 43323000-3), který tvoří následující komponenty: • 5x pásový zavlažovač • 1x mobilní čerpací stanice • 2x automatická filtrační stanice včetně páteřního rozvodu typu lay-flat • 3x bubny na smotávání přenosného potrubí
Pořízení závlah firmou Pavel Pokorný BRAMKO
Předmětem zakázky je pořízení dvou lineárních samojízdných zavlažovačů dle technické specifikace, která je zveřejněna na profilu zadavatele (součástí návrhu kupní smlouvy).
Pořízení závlah firmou Semická s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka závlahového systému (CPV kód 43323000-3), který tvoří 5x pásový zavlažovač 500m/110mm, 1x mobilní čerpací stanice vody, 2x filtr kapkové závlahy, 3000m potrubí typu lay-flat a 3x buben pro namotání přenosného potrubí typu lay flat.
Rámcová smlouva na provádění servisu a profylaktických prohlídek zdrojů střídačů, usměrňovačů a UPS
Předmětem veřejné zakázky je provádění kontrolní činnosti (Profylaxie) - pravidelné kontroly a profylaktické prohlídky zdrojů střídačů, usměrňovačů a UPS a zároveň zajištění servisu, oprav, dodávek náhradních dílů a baterií. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části (A, B) dle lokalit zařízení uvedených v návrzích smluv.
ZZS Středočeského kraje - transportní defibrilátory - 2019
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Kupní smlouvy na dodávku 4 kusů nových transportních defibrilátorů dle specifikace uvedené na profilu zadavatele. Podrobné informace o předmětu plnění Veřejné zakázky obsahuje závazný návrh kupní smlouvy na plnění veřejné zakázky.
Dodávka vybavení interiéru NIP a DIOP - Ventilátory
Plicní ventilátory. Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v Příloze č. 4 zadávací dokumentace – Specifikace předmětu plnění a v Příloze č. 5 – Návrh kupní smlouvy.
BUS CNG Kladno 2019
Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 35 a 101 ZVZ rozdělena do tří níže uvedených samostatných částí veřejné zakázky, přičemž účastník řízení je oprávněn podat nabídku na: jednu, více nebo všechny části veřejné zakázky: Označení části veřejné zakázky Název části veřejné zakázky Část I. Autobus dvounápravový třídvéřový 11,5 – 13,5 m, ...
Rekonstrukce Patologie – vybavení zdravotnickou technologií
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace zdravotnické technologie a ostatního vybavení patologie. 33100000-1 Zdravotnické přístroje 33192000-2 Lékařský nábytek 39150000-8 Různý nábytek a vybavení
Chodníkový zametací stroj
Předmětem zakázky je dodání nového, úplného a funkčního samosběrného a kropícího chodníkového zametacího stroje zadavateli (dále jen „předmět zakázky“, „zboží“ nebo „stroj“) a převedení vlastnického práva ke zboží na zadavatele. Stroj bude mj. vybaven zametacími kartáči, a zároveň bude připraven pro zimní údržbu komunikací (sypač, odmetací kartáč).