Autojeřáb - 35 t
Koupě nového, nepoužitého, kvalitního a úplného autojeřábu s nosností min 35 tun dle požadavků kupujícího, stanovených technickými specifikacemi předmětu koupě, doprava předmětu koupě na místo předání a záruční servis. Bližší specifikace viz Kupní smlouva (dále jen smlouva) včetně přílohy č. 1
Pořízení RTG přístrojů pro ONN
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 5 částí, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Pořízení movitého majetku
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 5 částí, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Oblastní nemocnice Náchod a.s. souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Nákup secího stroje pro podsev travin - 1 ks
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového secího stroje pro podsev travin, zavěšeného na tříbodovém závěsu kolového traktoru.
T2MR s příslušenstvím včetně pozáručních činností a spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je nákup systému pro T2MR technologii rychlé detekce patogenů s příslušenstvím pro Ústav klinické mikrobiologie zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního BTK a dalších servisních činností a dodávek spotřebního materiálu.
Sekvenátor kapilární včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup kapilárního sekvenátoru pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
Dodávka mikrobusu 9 míst  - 1 ks
Předmětem této veřejné zakázky dodávka 1 ks nového mikrobusu schváleného pro provoz na pozemních komunikacích, s technickými parametry a výbavou dle požadavků zadavatele, a dále poskytnutí servisních (garančních) služeb k tomuto mikrobusu. Blíže viz zadávací dokumentace.
FAF UK - Ponorný chladič
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího přístroje: ponorný chladič.
FAF UK - Hlubokomrazící box
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hlubokomrazícího boxu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FAF UK - Vakuová stanice včetně regulátoru vakua
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího přístroje: vakuová stanice včetně regulátoru vakua.
FAF UK - Vakuová odparka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího přístroje: vakuová odparka.
Dodávka velitelského vozidla pro ZZS KHK
Dodávka velitelského vozidla pro ZZS KHK.
Zdravotnické přístroje - II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů včetně vybavení a dokladů nutných k řádnému užití dle jednotlivých částí A Přenosný multifunkční monitory vitálních funkcí s defibrilátory B Transportní ventilátor pro vozidlo RLP C Resuscitační přístroj pro automatickou srdeční masáž
FAF UK-Bezolejová vakuová pumpa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tohoto přístroje: Bezolejová vakuová pumpa
Oblastní nemocnice Trutnov a.s. - pořízení majetku II
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky, dělenou na 11 částí, zadávanou dle zákona, v souladu s § 56 zákona v otevřeném řízení a v souladu s pravidly Integrovaného regionálního operačního programu, Obecná pravidla pro žadatele a příjemce, v aktuálně platném znění
Operační stůl veterinární
Předmětem VZ je nákup 1 ks veterinárního operačního stolu pro Fakultu vojenského zdravotnictví v Hradci Králové. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
FAF UK - Automatizovaný sytém pro Flash Chromatografii s DAD detekcí a automatickým převodem TLC
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tohoto přístroje: Automatizovaný sytém pro Flash Chromatografii s DAD detekcí a automatickým převodem TLC na gradient.
Oblastní nemocnice Trutnov a.s. - pořízení majetku II
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky, dělenou na 11 částí, zadávanou dle zákona, v souladu s § 56 zákona v otevřeném řízení a v souladu s pravidly Integrovaného regionálního operačního programu, Obecná pravidla pro žadatele a příjemce, v aktuálně platném znění
FAF UK - Cirkulační chladící zařízení pro vakuové odparky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tohoto přístroje: Cirkulační chladící zařízení pro vakuové odparky-3 kusy
FN Hradec Králové - dodávka RTG systému pro invazivní srdeční elektrofyziologii a RTG systému
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 RTG angiografických systémů vč. zajištění stavebních a dalších nezbytných úprav, demontáž a zpětný odběr stávajících angiografických přístrojů a zajištění pozáručního full servisu na dodaný předmětu plnění.
FN Hradec Králové - IVUS - intravaskulární ultrazvuk vč. zajištění dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks zdravotnických prostředků - intravaskulárních ultrazvukových přístrojů, sloužících ke zobrazení věnčité tepny pomocí ultrazvukové sondy zavedené do jejího lumina vč. zajištění dodávek unikátního spotřebního materiálu (tj. ultrazvukových sond se „sáňkami“ pro IVUS a veškerého dalšího, s provedením ...
Hmotnostní spektrometr typu trojitého kvadrupólu s příslušenstvím včetně pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup hmotnostního spektrometru typu trojitého kvadrupólu s příslušenstvím pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu.
Míchací zařízení pro parenterální výživu včetně pozáručních činností a dodávky spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je nákup míchacího zařízení pro parenterální výživu s kompatibilním ovládáním jako je stávající zařízení ExactaMix 2400, nebo dodávka 2ks stejných míchacích zařízení pro Nemocniční lékárnu zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky pro obec Ostroměř
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S.
Hmotnostní spektrometr s příslušenstvím včetně pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup hmotnostního spektrometru s příslušenstvím pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu.