Dodávka trojfáz. autotransformátoru (200/200/100 MVA)-3ks + 1 opce v r. 2014
Dodávka trojfáz. autotransformátoru (200/200/100 MVA)-3ks + 1 opce v r. 2014
Oprava stacionárních dieselmotorů K12V 230 DA v ochranném systému metra
Předmětem veřejné zakázky je oprava pěti kusů stacionárních dieselmotorů K12V 230 DA v ochranném systému metra
Generátory, Čína
Jsme čínský výrobce generátorů, včetně naftového a benzínového typu, v rozsahu 0,65 kW - 1000 kW, různých druhů pro zákazníky volitelných. Naše firma také akceptuje ODM podnikání a také můžeme vyrábět stroje podle speciálních požadavkůl zákazníků podle jejich trhů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Kvet stora enso wood products Ždírec - úspora energií
Předmětem zakázky je nahrazení současného kotle efektivnějším tepelným zdrojem a kogenerační výroba elektrické energie parní turbínou.
Motory, Německo
Hledám výrobce motorů (jednoválcový diesel chlazený vodou 2600 otáček/min).
Transformátory - dodávky pro DP
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky transformátorů dle skutečných potřeb zadavatele. Transformátory budou dodávány pro vnitřní útvar Zadavatele: metro – jednotka Dopravní cesta metro (JDCM).
Vzduchové kompresory, Pákistán
Poptáváme vzduchové kompresory na 80 t / hod, vodotrubnatý kotel. Výkon kompresoru 170 m3 / hod, pracovní tlak 7 bar, motor 30 HP, 440 V, 3 fáze 50 Hz, startér tlačítkový, 440 V, 3 fáze, 50 Hz. Prosíme o zaslání cenové nabídky.
Poptávám přímotopné topení na PB
Sháním přímotop na Propan Butan typ 710, nebo podobný. Prosím cenové nabídky.
Poptávám ND k motoru CEMOT
Dobrý den, rozlomila se mi patka u motoru CEMOT MS112M-4. Potřeboval bych koupit novou a netuším kde. Děkuji. Luboš Vaculík
Generální oprava parního turbogenerátoru TG2
Kompletní dílo zahrnujíce inženýring, kompletační činnost, výrobu, účast na koordinační činnosti objednatele, dokumentaci, uvádění do provozu včetně potřebných zkoušek, revizí a certifikace, provedení komplexních zkoušek a poskytnutí záruk.
Pohony, motory, převodovky, Holandsko
Hledáme odběratele pro pohon nápravy, pojezdový motor, traťový motor, planetovou převodovku pro všechna rypadla (malá i velká). Cena od 800 euro výše.
Vodní čerpadla, motory, Indie
Naše firma LUBI je přední výrobce a exportér široké škály vodních čerpadel a motorů. Chceme rozšířit podnikání a hledáme silného obchodního partnera. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci. Naše čerpadla a motory jsou vhodně navrženy pro nákladově efektivní a energeticky efektivní provoz během celé životnosti. Firma má široké ...
Poptávám příslušenství k motoru
Motor ML 635-6-7 rada 700: Sada valcov 6x Piestny čap phí50-(priemer) 6x tesnenie hlavy 1x tesnenie veka 3x krúžky medzi hlavy 4x tesnenie olejovej vane ...
Poptávám opravu ponorného čerpadla
Hledám v Brně nebo okolí servis na ponorné čerpadlo Voda DAE Olomouc jedno stupňové.Děkuji.
Poptávám čelní převodovku s motorem
Dobý den, poptávka na čelní převodovku s motorem: převodovka typ.-EDR 4, No.-19527, kg-62.8,i-4.5,s motorem: typ-ATM 03 42/F, ot.-2700,kW-004, Motor s převodovkou TOS ZNOJMO a.s. rok1996. Děkuji za odpověď.
Stejnosměrný motor, Bangladéš
Poptáváme stejnosměrný motor, model: Z4-200-11, pro papírnu. Poptáváme jen tento model. Hledáme evropského dodavatele.
Generátorové soustrojí EC 51-100 kVA-kontejnerové provedení
Dodávka devíti kusů Generátorového soustrojí EC 51-100 kVA v kontejnerovém provedení bude sloužit k zajištění elektrické energie pro ochranu obyvatelstva a orgány a instituce veřejné správy při vzniku krizové situace.
Generátory, Čína
Jsme přední výrobce dieselgenerátorů a dalších energetických strojů. Naše firma vybudovala několik výrobních základen se sídlem v Šanghaji a Suzhou v Číně a servisní střediska po celém světě. Dodáváme kvalitní generátory, naše zručnost splňuje evropská kritéria na špičkové stroje, od funkční stability každého motoru po speciální konstrukci ...
Komplexní pozáruční servis stacionárních motorgenerátorů a zabezpečení náhradního napájení
Předmětem veřejné zakázky je komplexní pozáruční servis a opravy stacionárních motorgenerátorů a zabezpečení náhradního napánení v rámco rezortu obrany pro plnou provozuchopnost systémů SVSS.
Letiště Leoše Janáčka Ostrava, Stroje a zařízení II. – Pozemní zdroje GPU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 + 1 ks uvedeného zařízení, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jedná se o pozemní zdroje elektrické energie, který slouží jako náhradní zdroj energie pro letadla během jejich stání na zemi. Požadovaný výstupní výkon musí být 100 kVA u tří dodávaných kusů a 140 kVA u jednoho z dodávaných kusů. ...
Kvet stora enso wood product Ždírec-úspora energií
Předmětem zakázky je nahrazení současného kotle efektivnějším tepelným zdrojem a kogenerační výroba elektrické energie parní turbínou.
Pneumatická kladiva, Srí Lanka
Hledám výrobce pneumatických kladiv.
Vysokotlaké stanice pro plnění lahví k dýchacím přístrojům
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks totožných vyskokotlakých stanic pro plnění lahví k dýchacím přístojům a jejich příslušenství , splňující podmínky technické specifikace.
Poptávám zprovoznění dálkového ovládání vrat
Prosím o zaslání nějakého kontaktu na člověka,který by mi mohl zprovoznit dálkové otevírání vrat značky CHAMBERLAIN POWER DRIVE TPD10? Jsem z mohelnice okr Šumperk děkuji
Servomotory, měniče, Čína
Jsme systémový integrátor zabývající se výrobky pro automatizaci výroby, jako jsou PLC (programovatelné logické řídicí jednotky), servomotory, měniče atd. Ale hlavně se zaměřujeme na dvě značky (Mitsubishi / Omron PLC). Více informací na: www.loyee.hk. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.