Zajištění oprav a údržby logického celku Strojovna v elektrárně Tušimice
Předmětem veřejné zakázky jsou opravy a údržba logického celku Strojovna v elektrárně Tušimice. Stručná technická specifikace je součástí Kvalifikační dokumentace.
Dodávka diesselagregátu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění 1 ks diesselagregátu, vč. provedení souvsejících stavebních prací, dále vybudování technické infrastruktury, provedení úprav inženýrských sítí. Dále viz ZD.
Poptávám opravu motoru MBC 90 L
Prosím o zaslání cenové nabídky na opravu motoru MBC 90 L
Dodávka transformátorů do MVE Tři Chaloupky
Předmětem výběrového řízení je dodávka jednoho kusu nového vývodového transformátoru o výkonu 2000 kVA s příslušenstvím a jednoho kusu transformátoru vlastní spotřeby o výkonu 250 kVA s příslušenstvím do MVE - Tři Chaloupky
Inteligentní pneumatické pohony a elektropohony
Sada přístrojů představuje moduly efektorové techniky průmyslových robotů na platformě inteligentní pneumatiky, elektropohonů a vyspělé senzoriky. Jedná se především o odměřovací systém momentů a sil, kompenzační modul polohy, technologickou hlavici s obráběcím vřetenem a dvojici univerzálních chapadel s mechanickým transformačním blokem a ...
Spalovací turbína
Dodávka spalovací turbíny a generátoru na zemní plyn o elektrickém výkonu 24 - 32 MW (ISO podmínky). Součástí dodávky bude i plynový kompresor a zajištění šéfmontáže a uvedení do provozu. Dále součástí dodávky bude poskytnutí servisních služeb po uvedení spalovací turbíny do provozu.
Poptávám pohony k otevírání bran
Nabídku na sety pohonu otvírání bran do šíře 3 m. Otvírací nebo vysouvací.
Motory, Čína
Jsme velká importní a exportní společnost v Číně. Poptáváme množství motorů. Můžete-li dodat, pošlete mi prosím informace o výrobcích a cenovou nabídku. Pokud budou výrobky a ceny přijatelné, můžeme mluvit o podrobných podmínkách naší spolupráce.
Poptávám chladivový kompresor Copeland
Prosím o cenu a dostupnost kompresoru Copeland ZR 90 K3 - TWD - 551.
Modernizace informační a telekomunikační infrastruktury -dodavatel aktivity I.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka a instalace dieselagregátu pro provoz počítačového Datacentra v kontejnerovém provedení pro minimální jmenovitý výkon při nepřetržitém provozu 900 kVA v prostorách nemocnice zadavatele včetně jeho napojení na nemocniční infrastrukturu, přípravy plochy pro montáž, montáže, uvedení zařízení do ...
Poptávám vysokonapěťový transformátor
Poptávám vysokonapětový transformátor/násobič/na THONSON 29DX400
GO TG1 EKA - generátor a budič
Oprava generátoru 12,5MVA, vč. výměny mag. obvodu a vinutí a opravy rotorových pólů, oprava budiče 100kW, vč. výměny statorového a rotorového vinutí. Demontážní a montážní práce, zkoušky, revize, uvedení do provozu.
GO TG1 EKA - strojní část
Generální oprava soustrojí TG1 EKA v rozsahu demontáž a montáž soustrojí, oprava rozvaděče, nové rozvaděcí lopaty, nové oběžné kolo, regulace, zpracování projektu, měření, garanční měření, uvedení do provozu.
Alternátory, generátory, Pákistán
Poptáváme české alternátory - generátory střídavého proudu 1-fázové 220V 50Hz 1500 ot./min kartáčové / bezkartáčové od 1kW do 24 kW, 3-fázové 380V od 5 kW do 100 kW 50Hz.
Spalovací turbína
Dodávka spalovací turbíny a generátoru na zemní plyn o elektrickém výkonu 24 - 32 MW (ISO podmínky). Součástí dodávky bude i plynový kompresor a zajištění šéfmontáže a uvedení do provozu. Dále součástí dodávky bude poskytnutí servisních služeb po uvedení spalovací turbíny do provozu.
Dodávky osciloskopů a generátorů
Předmětem plnění jsou dodávky osciloskopů a generátorů dle specifikace, uvedené v zadávací dokumentaci. Veřejná zakázka je rozdělena do 5-ti částí.
Poptávám elektromotor
Poptávám elektromotor LKM-309 L 04 G3B-9 1,5Kw/1450 ot/min
Rekonstrukce kompresoru na SLKR I
Dodávka kompresoru, montáž, stavební úpravy, uvedení do provozu
Poptávám asynchronní motor
Poptávám asynchronní motor: 7,5KW (10HP) hvězda 690V trojúhelník 400V 2900otáček patkový
Palivové stojany, čistička vod, rybář. sítě, motory, Sierra Leone
Poptáváme: - nové a použité výdejní stojany paliva, - čistírnu odpadních vod, - rybářské sítě a lana, - přívěsné motory.
Generátory, Pákistán
Poptávám těžké plynové generátory a dieselgenerátory.
Dodávka motorů AI-25TL
Předmětem VZ je dodávka motorů AI-25TL - nadlimitní veřejná zakázka v jednacím řízení s uveřejněním dle § 29 a § 10a zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách
Poptávám jednofázový elektromotor
Poptávám jednofázový elektromotor 230V, 1,5 kW, s rozběhovým kondenzátorem. Nejlépe Brno a okolí.
Měnič, Bangladéš
Jsme Zaman & Brothers, průmyslově obchodní společnost z Bangladéše. Účastníme se mezinárodních tendrů jako zástupce různých průmyslových výrobců po celém světě. (na bázi provize). Jeden z našich vážených zákazníků "Tongi 80 MW Gas Turbine Power Station" (http://www.bpdb.gov.bd/bpdb/) potřebuje měnič kroutícího momentu pro rám plynové turbíny 9E ...
GO motorov M 137 A a M 337 AK
Predmetom zákazky je vykonanie generálnej opravy 1 ks motora M 137A a 3 ks motorov M 337AK. Oprava musí byť vykonaná v zmysle predpisu JAR 145. Dovoz a odvoz predmetu zá-kazky zabezpečí obstarávateľ k zhotoviteľovi na vlastné náklady .