Pracovní stanice do projektu EXTEMIT-K - vybudování vědeckého pracoviště
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou pracovních stanic pro náročné výpočtové úkoly nad rámec běžné PC techniky. Předmět plnění je blíže vymezen v zadávacích podmínkách, zejména v kupní smlouvě, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace a technické specifikaci, která je přílohou č. 4 zadávací dokumentace.
Pořízení fyzikálních přístrojů pro Matematicko-fyzikální fakultu UK
Předmětem veřejné zakázky je pořízení fyzikálních přístrojů (konkrétně: kryostatu se supravodivým magnetem, magnetronového naprašovacího systému, soustavy spřažených laserových systémů, IČ CCD detektoru), a to dle technických specifikací požadovaných zadavatelem. Veřejná zakázka je rozdělena na 4 části.
Mikroskopie atomárních sil
Předmětem kontraktu je pokročilý mikroskop atomárních sil (AFM) pro studium biologických struktur a nanomateriálů, integrující rastrovací metody a optické zobrazovací metody. Požadovaná funkčnost systému zahrnuje: 1. Měření biologických vzorků ve vodním prostředí. 2. Přístupnost měření pro rozměrné vzorky jako mikroskové skla nebo petriho ...
Dodávka hmotnostního spektrometru včetně příslušenství
Nákup hybridního hmotnostního spektrometru s kvadrupólovým a time-offlight (TOF) hmotnostním analyzátorem včetně příslušenství, systému pro nano a kapilární chromatografii s chlazením vzorků včetně příslušenství a datastanic včetně dodávky softwaru, a dalších doplňujících zařízení.
Zajištění dodávky 5 ks přenosných Ramanových spektrometrů
Předmět VZ je dodávka 5 ks přenosných spektrometrů na principu Ramanova spektra, včetně softwarové podpory po dobu trvání záruky, základní sady spotřebního materiálu a zaškolení obsluhy.
Údržba a obměna kontrolní a měřící techniky a provozních zařízení
Údržba a obměna kontrolní a měřící techniky a provozních zařízení za účelem zajištění jejich úplné funkčnosti a způsobilosti.
Zajištění dodávky 5 ks přenosných infračervených spektrometrů pro CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je dodání 5-ti kusů ručních bateriově napájených infračervených spektrometrů vybavených interferometrem s Fourierovou transformací (FT-IR spektrometry) pro identifikaci chemických látek (dále jen „Zařízení“) do místa plnění.
Dvoudimenzionální plynový chromatograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvoudimenzionálního plynového chromatografu s robotickým „autosamplerem“ pro dávkování kapalných a „headspace“ vzorků, s plamenově ionizačním detektorem a s hmotnostním spektrometrem pro separaci, identifikaci a kvantifikaci neznámých složek (dále jen „GCxGC FID/MS“).
Dodávka materiálu pro výzkum a vývoj strojů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka materiálu pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem. Specifikace materiálu i vyráběných prototypů je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávka vodoměrů 2017–2019
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vodoměrů dle technických podmínek, které jsou součástí této ZD v článku 4. Zadávací řízení se týká uzavření rámcové dohody na každou dílčí část veřejné zakázky dle ustanovení § 131 ZZVZ. Veřejná zakázka je rozdělena na 12 (dvanáct) částí.
Nákup termokamer s příslušenstvím
Předmětem je nákup 2 ks termokamer do stavebnictví vč. 2 ochranných pouzder do terénu a nabíjecích zařízení. Součástí plnění je zajištění školení pro min. 20 expertů ve dvou různých termínech na základě požadavku zadavatele.
Prostředky biologické ochrany
Předmětem veřejné zakázky je nákup přístrojového vybavení: - výstražný systém na detekci biologického aerosolu - 4 soupravy, - fotometr ELISA pro měření absorbance s příslušenstvím - 2 soupravy, - atomový absorpční spektrometr pro stanovení rtuti - 1 souprava - mikroskop laboratorní kombinovaný SV/FLU s příslušenstvím – 1 souprava, ...
Nákup Ramanova spektrometru s mikroskopem
Instrumentace, která splňuje specifické požadavky na analýzu uměleckých a historických materiálů - dobrou reprodukovatelnost při minimálním nároku na odběr vzorku, možnost nedestruktivní analýzy bez odběru vzorku; přístroj kompatibilní se stávajícím vybavením laboratoře NTM (FTIR mikrospektrometrem). Bude používán hlavně pro analýzu anorganických ...
Kapalinový chromatograf s hmotnostním detektorem typu trojitý kvadrupól
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a záruční servis kapalinového chromatografu s hmotnostním detektorem typu trojitý kvadrupól (LCMS/ MS), vhodným pro kvantifikaci stopových množství rostlinných hormonů v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nanorobots - Plynový chromatograf s hmotnostním spektrometrem (GCMS) - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynového chromatografu vybaveného hmotnostním detektorem, TCD a FID detektorem. Chromatograf slouží pro analýzu kapalných a plynných vzorků. Hmotnostní detektor umožňuje stanovit molekulovou hmotnost v rozsahu 2 – 1050 m/z. Součástí dodávky je ovládací software a databáze hmotnostních spekter
Nákup kapalinového chromatografu s hmotnostním detektorem LC-MS/MS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks analytického přístroje „LC-MS/MS“ – kapalinového chromatografu s hmotnostním detektorem na principu trojitého kvadrupólu, včetně hardware a software pro řízení systému a zpracování dat a dalšího příslušenství.
Platforma pro necílenou metabolomiku
Dodávka a instalace nové, dosud neužívané platformy pro necílenou metabolomiku – sestavy kapalinového chromatografu a hmotnostního spektrometru - pro práci v režimu správné laboratorní praxe.
Mobilní analytické přístroje
Předmětem je nákup mobilních analytických přístrojů.
Sestava posuvného měřícího stolu na měření šířek letokruhů se software a stereomikroskopem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stereomikroskopu k posuvnému měřícímu stolu a posuvného měřícího stolu na měření šířek letokruhů vč. software.
Systém imisního monitoringu – inovace a rozvoj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka speciální měřící, laboratorní a speciální meteorologické techniky včetně příslušenství, dopravy, instalace, úplného zprovoznění, seznámením obsluhy s technikou, ekologické likvidace stávající dle požadavku zadavatele při dodržení podmínek stanovených zadávací dokumentací a přílohami.
Průmyslový 3D počítačový tomografický systém
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka průmyslového 3D počítačového tomografického systému. Tento průmyslový 3D počítačový tomografický systém musí mít funkce a musí splňovat požadavky Zadavatele stanovené v Technické specifikaci plnění, která tvoří Přílohu č. 1 Zadávací dokumentace.
Přenosný monitor pro stanovení PM
Přenosný přístroj, který měří v reálném čase koncentrace částic PM10, PM2.5, PM1
Přenosný kondenzační čítač částic
Přenosný přístroj, který měří v reálném čase počty částic atmosférického aerosolu v rozsahu velikostí 20 – 1 000 nm
Pořízení tří sestav pro měření dendrometrických parametrů stromů na výzkumných plochách
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tří zařízení pro měření horizontální vzdálenosti a vertikálních a horizontálních úhlů z jednoho pevného bodu. Předmět plnění je blíže vymezen v zadávacích podmínkách, zejména v kupní smlouvě, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace a technické specifikaci, která je přílohou č. 4 zadávací ...
Soubor přístrojů a zařízení pro fyziologická měření dřevin a faktorů prostředí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka souboru přístrojů a zařízení pro fyziologická měření dřevin do projektu EXTEMIT-K, a to konkrétně: - Infračervený senzor na povrchovou teplotu a PAR s datalogerem - 155 ks - Datalogery pro měření teploty a vlhkosti půdy - 100 ks - Zařízení na měření a záznam sacího potenciálu půdy - 150 ks ...