Laboratorní vyšetřovací metody  Systém pro automatické izolace nukleových kyselin
dodávka nového zdravotnického prostředku přístrojového charakteru, a to systému pro automatické izolace nukleových kyselin spolu s odpovídajícím příslušenstvím
Centrální laboratoř elektronové mikroskopie 2020/0009
Dodávka Centrální laboratoře elektronové mikroskopie, zahrnující transmisní elektronový mikroskop a skenovací elektronový mikroskop s autoemisním Schottkyho zdrojem elektronů s rozsahem urychlovacího napětí min. 0,5 30kV. Dodané mikroskopy budou umožňovat skládání obrazu těchto technik na živém náhledu i předem zaznamenaném obraze. Dle technické ...
Nákup spotřebního materiálu na analýzy DNA
Předmětem této podlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení je dodávka spotřebního materiálu určeného pro přístroje sloužící k analýze a vyhodnocování vzorků DNA pro Odbor kriminalistické techniky a expertiz Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Laboratorní vyšetřovací metody - Hmotnostní spektrometr
nájem 1 ks hmotnostního spektrometru na dobu 36 měsíců s následným odkupem za zůstatkovou hodnotu průběžné dodávky vázaného spotřebního materiálu po dobu 96 měsíců a kompletní servisní zajištění po dobu nájmu vč. podpory aplikačního specialisty a vzdálené správy včetně všech souvisejících nákladů
Dodávka sestavy HPLC-MS/MS systému
Jedná se o nákup sestavy UHPLC – MS/MS systému, popis minimálních technických požadavků na dodávku je v příloze číslo 5 – Požadovaná technická specifikace. Součástí dodávky musí být i nezbytné příslušenství pro provoz systému: 2x binární gradientová pumpa, autosampler (v uspořádání x, y, z), termostat kolon, hmotnostní spektrometr na bázi ...
Dodávka technologického celku pro nanášení fotorezistů, UV fotolitografické procesy
Dodávka technologického celku pro nanášení fotorezistů, UV fotolitografické procesy a následné spojování substrátů
Analytická ultracentrifuga 2019/0122
Analytická ultracentrifuga 2019/0122
ZUUL – dodávka látek pro diagnostické metody 2019, druhá etapa
postupná dodávka diagnostických přípravků pro činnost klinických laboratoří zadavatele podle jeho aktuální potřeby, na jeho jednotlivá pracoviště v kvalitě odpovídající požadavkům na zdravotnické prostředky in-vitro v souladu se zákonem číslo 268/2014 Sb. a právními předpisy souvisejícími, v souladu se zadávacími podmínkami pro jednotlivé části VZ ...
Hydrokrakovací jednotka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pokusné jednotky pro simulaci hydrokrakování se všemi součástmi a příslušenstvím, případně dalšími komponenty, jejich instalace a zprovoznění a zaškolení obsluhy, to vše dle minimální technické specifikace popsané v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je rovněž zajištění ...
Stanice pro hloubkové plasmové reaktivní iontové leptání 2018/0135
Stanice pro hloubkové plasmové reaktivní iontové leptání
Vysokorozlišovací laserový optický mikroskop – 2018/0130
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vysokorozlišovacího laserového optického mikroskopu s konfokálním a light sheet modulem. Bližší podrobnosti včetně technických údajů a podmínek plnění jsou uvedeny v příloze č. 4 Zadávací dokumentace.
Mikroskopy pro Krajskou zdravotní, a.s.
Mikroskopy pro Krajskou zdravotní, a.s.
Jednotka Fischer-Tropschovy syntézy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Jednotky Fischer-Tropschovy syntézy vč. instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy. Součástí plnění je také mimozáruční servis předmětu dodávky v délce trvání 5 let a záruka na zajištění náhradních dílů a spotřebního materiálu po dobu 8 let od první instalace přístroje.
Technické vzdělávání – SOŠ energetická a stavební, OA a SZŠ, Chomutov II.
Veřejná zakázka je rozdělena podle § 35 a § 101 zákona na 2 části s názvem: 1. část: Analogové laboratorní přístroje 2. část: Přístroje a nástroje přičemž každý účastník zadávacího řízení může podat nabídku na jednu nebo obě části zakázky a každá část zakázky bude posuzována a hodnocena samostatně.
Přírodovědné vzdělávání – Gymnázium Roudnice nad Labem
Předmětem zakázky je dodávka vybavení učeben a laboratoří pro výuku přírodovědných oborů v gymnáziích, v rámci jejich modernizace. Veřejná zakázka je rozdělena podle § 35 a § 101 zákona na 6 částí.
Přístroj pro optickou emisní spektropetrii - ICP-OES
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístroje pro optickou emisní spektrometrii - ICP-OES vč. instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy. Součástí plnění je také mimozáruční servis předmětu dodávky.
Kontinuální destilace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pokusné jednotky pro kontinuální destilaci vč. instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy. Součástí plnění je také mimozáruční servis předmětu dodávky.
Pokusná jednotka pro simulaci dvoustupňového hydrokrakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Pokusné jednotky pro simulaci dvoustupňového hydrokrakování, vč. instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy. Součástí plnění je také mimozáruční servis předmětu dodávky.
Jednotka Fischer-Tropschovy syntézy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Jednotky Fischer-Tropschovy syntézy vč. instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy. Součástí plnění je také mimozáruční servis předmětu dodávky.
Přírodovědné vzdělávání – Gymnázium Chomutov
Předmětem zakázky je dodávka vybavení učeben a laboratoří pro výuku přírodovědných oborů v gymnáziích, v rámci jejich modernizace. Veřejná zakázka je rozdělena podle § 35 a § 101 zákona na 3 části
Přírodovědné vzdělávání – Gymnázium Teplice
Předmětem zakázky je dodávka vybavení učeben a laboratoří pro výuku přírodovědných oborů v gymnáziích, v rámci jejich modernizace. Veřejná zakázka je rozdělena podle § 35 a § 101 zákona na 5 částí.
Skenovací elektronový mikroskop s příslušenstvím - opakované řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Skenovacího elektronového mikroskopu s příslušenstvím vč. instalace a zprovoznění a zaškolení obsluhy. Součástí plnění je také mimozáruční servis předmětu dodávky.
Regionální muzeum Teplice, p.o. - modernizace laboratoře na speciální pracoviště na konzervaci kovů
Předmětem plnění je dodání zařízení pro zefektivnění pracoviště pro výzkum a ochranu muzejních exponátů. Pracoviště se specializuje na archeologii, mineralogii a historické zbraně. Především se jedná o rozšíření pracoviště, které se orientuje na konzervaci kovů a archeologického skla. Práce spojené s rozšířením konzervátorských dílen budou s ...
Nákup spotřebního materiálu na analýzy DNA
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu určeného pro přístroje sloužící k analýze a vyhodnocování vzorků DNA.
Skenovací elektronový mikroskop s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Skenovacího elektronového mikroskopu s příslušenstvím vč. instalace a zprovoznění a zaškolení obsluhy. Součástí plnění je také mimozáruční servis předmětu dodávky.