Gymnázium a SOŠ Dr. Václava Šmejkala - stavební úpravy a dostavba areálu školy
Předmětem plnění je dodávka a montáž laboratorního vybavení výukových prostor pro předmět chemie. Výukové prostory pro předmět chemie sestávají z bloku laboratoří a skladů. Laboratoře jsou umístěny v přízemí objektu Gymnázia a SOŠ, vlevo od hlavního vstupu do budovy. K laboratořím vždy přiléhá přípravna a učebna pro 16 studentů (učebny jsou ...
REACT EU 98  Hmotnostní spektrometry
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových, nepoužitých, nerepasovaných zdravotnických prostředků, a to jednoho kusu plynového chromatografu s hmotnostním spektrometrem (GC MS), jednoho kusu hmotnostního spektrometru (LC MS) pro potřeby oddělení laboratorního komplementu, Krajské zdravotní, a.s. Nemocnice Most, o.z., a jednoho kusu ...
REACT-EU 100 - Hemokultivační systém pro Krajskou zdravotní, a.s.
Dodání hemokultivačního systému pro potřeby oddělení klinické mikrobiologie, Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištění průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu k tomuto zdravotnickému prostředku. Pozáruční servisu na 96 měsíců.
Optický emisní spektrometr s indukčně vázaným plazmatem ve spojení s laserovou ablací - LA-ICP-OES
Nadlimitní veřejná zakázka na dodání zařízení s názvem Optický emisní spektrometr s indukčně vázaným plazmatem ve spojení s laserovou ablací LA ICP OES.
REACT-EU 100 - PCR cyclery pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
Dodání nových zdravotnických prostředků, a to PCR cyclerů pro potřeby Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Pozáruční servis na 96 měsíců.
Skenovací stanice pro SW LUCIA  pro Oddělení lékařské genetiky Krajské zdravotní, a.s
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku, a to 1 ks skenovací stanice včetně mikroskopu a kamery a 8 ks upgrade stávajícího vybavení skenovacích stanic a serveru pro potřeby Oddělení lékařské genetiky, Krajská zdravotní, a.s. Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem , o.z., spolu s odpovídajícím příslušenství.
Nákup spotřebního materiálu na analýzy DNA
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup spotřebního materiálu určeného pro přístroj sloužící k analýze a vyhodnocování vzorků DNA pro KŘP Ústeckého kraje.
Dodávky spotřebního materiálu pro analýzy DNA a zajištění nájmu izolačního a pipetovacího robota
Dodávky spotřebního materiálu pro analýzy DNA dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentací a zároveň závazek poskytnout do dočasného užívání (nájmu) izolačního a pipetovacího robota v kvalitě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 3 a č. 4 zadávací dokumentace.
Optický emisní spektrometr s indukčně vázaným plazmatem ve spojení s laserovou ablací
Nadlimitní veřejná zakázka na dodání zařízení s názvem Optický emisní spektrometr s indukčně vázaným plazmatem ve spojení s laserovou ablací LA ICP OES.
Upgrade systému elektronové spektroskopie SPECS XPS-AES 2021/0078
Upgrade systému elektronové spektroskopie SPECS XPS-AES
Bezplatná výpůjčka analyzátoru pro chemické vyšetření moči včetně rámcové dohody na dodávku SZM
Bezplatná výpůjčka automatického analyzátoru pro chemické vyšetření moči vč. rámcové dohody na odběr vázaného spotřebního zdravotnického materiálu na 4 roky pro Oddělení klinické biochemie Nemocnice Chomutov, o.z.
ZUUL - diagnostika specifická 2022 - 2. etapa, diagnostika pro pracoviště mykologie
postupná dodávka specifických diagnostických přípravků pro činnost laboratoře mykologie
Dodávka a montáž Cryo-FIB-SEM 2021/0077
Část 1 Zařízení tzv. duální iontový a elektronový mikroskop (FIB-SEM) pracující v běžných a po rozšíření o kryogenní stolek (část 2 VZ) i v kryogenních podmínkách vhodný pro: 3D objemovou strukturální a prvkovou analýzu všech typů vodivých i nevodivých materiálů, Část 2 Kryogenní stolek pro FIB-SEM s příslušenstvím více viz. zadávací ...
ZUUL - dodávka diagnostik pro detekci SARS-CoV-2 pomocí qRT-PCR 2022
postupná dodávka diagnostických přípravků pro činnost klinických laboratoří zadavatele spojených s vyšetřením SARS-CoV-2 podle jeho aktuální potřeby, na jeho pracoviště v rozsahu a kvalitě podle specifikace
Dodávky diagnostického materiálu a výpůjčka acidobazických a imunochemických analyzátorů
Průběžné dodávky vázaného spotřebního materiálu pro analýzu krevních plynů a acidobazické rovnováhy a pro POCT imunochemická vyšetření ve vzorcích biologického materiálu včetně bezplatné výpůjčky přístrojového vybavení v celkovém počtu 28 ks analyzátory krevních plynů a 3 ks imunochemických analyzátorů (POCT) po dobu 72 měsíců ode dne účinnosti ...
Dodávky diagnostického materiálu a výpůjčka biochemických a imunochemických analyzátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou: a) opakované dodávky vázaného spotřebního materiálu b) bezplatné vypůjčení a instalace biochemických a imunochemických analytických systémů c) dodávka a instalace klimatizací a úpraven vody d) dodávka a instalace záložních zdrojů (UPS)
Laboratorní vyšetřovací metody - Systém pro statimovou analýzu přítomnosti SARS-CoV-2 IV
Předmětem této veřejné zakázky je dodání zdravotnických prostředků přístrojového charakteru, a to 3 kusů systémů statimové analýzy přítomnosti SARS CoV 2, spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Laboratorní vyšetřovací metody  Systém pro automatické izolace nukleových kyselin III.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku přístrojového charakteru, a to systému pro automatické izolace nukleových kyselin spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Laboratorní vyšetřovací metody - Systém pro statimovou analýzu přítomnosti SARS-CoV-2 III
Předmětem této veřejné zakázky je dodání zdravotnických prostředků přístrojového charakteru, a to 3 kusů systémů statimové analýzy přítomnosti SARS CoV 2, spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Nákup spotřebního materiálu na analýzy DNA
Předmětem této podlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení je dodávka spotřebního materiálu určeného pro přístroje sloužící k analýze a vyhodnocování vzorků DNA pro Odbor kriminalistické techniky a expertiz Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Laboratorní vyšetřovací metody Systém pro automatické izolace nukleových kyselin II
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku přístrojového charakteru, a to systému pro automatické izolace nukleových kyselin spolu s odpovídajícím příslušenstvím
Zvýšení kvality návazné péče Krajské zdravotní, a.s.  Laboratorní přístroje  plynový chromatograf
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku přístrojového charakteru
Laboratorní vyšetřovací metody - Systém pro statimovou analýzu přítomnosti SARS-CoV-2 II.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání zdravotnických prostředků přístrojového charakteru, a to 6 kusů systémů statimové analýzy přítomnosti SARS CoV 2, spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Laboratorní vyšetřovací metody - Systém pro statimovou analýzu přítomnosti SARS-CoV-2
Předmětem této veřejné zakázky je dodání zdravotnických prostředků přístrojového charakteru, a to 6 kusů systémů statimové analýzy přítomnosti SARS CoV 2, spolu s odpovídajícím příslušenstvím.