Imunonefelometrické analýzy proteinů na plně automatickém analyzátoru
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik včetně veškerého spotřebního materiálu, kalibrátorů a kontrolního materiálu potřebného k provádění imunonefelometrických analýz určeného spektra analytů po dobu 4 let. CPV kódy: Diagnostické přístroje 33124100-6 Diagnostika 33694000-1
FaF UK - Laminární box, Inkubátor CO2 a Inkubátor CO2/02
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laminárního boxu, inkubátoru CO2 a inkubátoru CO2/02 pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Poloautomatický přístroj pro sprejové nanášení vzorků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka poloautomatického přístroje pro sprejové nanášení vzorků pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Vakuová automatická stanice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vakuové automatické stanice pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Průtokový hydrogenační reaktor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka průtokového hydrogenačního reaktoru pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Voltametrický analyzátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka voltametrického analyzátoru pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Promítací mikroskop a Promítací stereomikroskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka promítacího mikroskopu a promítacího stereomikroskopu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Kapalinový chromatograf s MS/MS detekcí
Koupě nové, nepoužité, kvalitní a úplné sestavy kapalinových chromatografů s MS/MS detekcí včetně autosampleru, řídícího a vyhodnocovacího systému (hardware, software) a příslušenství dle požadavků kupujícího, doprava do sjednaného místa předání předmětu koupě, seznámení s obsluhou a údržbou při předání předmětu koupě, uvedení předmětu koupě do ...
Přístroj pro analýzu chování buněk v reálném čase
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístroje pro analýzu chování buněk v reálném čase na základě měření impedance včetně spotřebního materiálu pro Laboratoř průtokové cytometrie Ústavu lékařské biochemie na Univerzitě Karlově, Lékařské fakultě v Hradci Králové, včetně příslušenství, dopravy, cla, instalace, uvedení do provozu, zaškolení ...
PCR box
Předmětem veřejné zakázky je dodávka PCR boxu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
DNS na dodávky laboratorních přístrojů
Předmětem této zakázky je zavedení DNS na dodávky laboratorních přístrojů na 3 roky. Po zavedení DNS budou v rámci tohoto DNS elektronicky a automaticky obesíláni všichni uchazeči, kteří podali předběžnou nabídku v souladu se Zákonem i touto ZD a byli do tohoto DNS zařazeni, a to po celou dobu trvání DNS.
STARSS Mikroanalytické váhy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mikroanalytických vah pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1, návrhem kupní smlouvy.
FAF UK - Inkubátor CO2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka inkubátoru CO2 pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Lyofilizátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lyofilizátoru pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Reagenční činidla pro analýzu močového sedimentu a chemickou analýzu moči
Předmětem plnění této veřejné zakázky je úprava vzájemných práv a povinností smluvních stran při realizaci jednotlivých dílčích dodávek diagnostik, tj. reagencií, kalibrátorů, kontrolních materiálů, provozních chemikálií a firemního provozního spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění chemické analýzy moče a močového sedimentu pro oddělení ...
Detektor s diodovým polem a Fluorescenční detektor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka detektoru s diodovým polem a fluorescenčního detektoru pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Potenciostat
Předmětem veřejné zakázky je dodávka potenciostatu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Analyzátor moči včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je náhrada 1 kusu stávajícího přístroje pro analýzu moči, včetně zajištění pozáručního full servisu a dodávek spotřebního materiálu, který je určen pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky, FN Hradec Králové.
FAF UK - Digitální kamera s příslušenstvím pro připojení k mikroskopu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka digitální kamery s příslušenstvím pro připojení k mikroskopu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Dodávka kapalinového chromatografu, hmotnostního spektrometru, generátoru dusíku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kapalinového chromatografu, hmotnostního spektrometru a generátoru dusíku včetně veškerého příslušenství (dále jen „Zařízení“) do sídla zadavatele, dále instalace Zařízení s příslušenstvím a jeho plné zprovoznění, zaškolení obsluhy minimálně v počtu 3 osob po dobu minimálně 3 pracovních dnů v místě dodání, ...
LF HK – Materiál – Pipety, špičky, dávkovače a nástavce
Předmětem zadávacího řízení v rámci jednotlivých částí zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody bez obnovení soutěže mezi zadavatelem a jedním dodavatelem, na základě které budou zadávány veřejné zakázky na dodávky. Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody v rámci jednotlivých částí zadávacího řízení budou ...
LF HK – CORE FACILITIES –  Laboratoř elektronové mikroskopie
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky laboratorních přístrojů a zařízení pro Univerzitu Karlovu, Lékařskou fakultu v Hradci Králové.
InoMed – Stolní centrifuga
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stolní centrifugy pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
InoMed – Trinokulární inverzní mikroskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka trinokulárního inverzního mikroskopu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
LF HK – Centrifugy
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky centrifug pro Univerzitu Karlovu, Lékařskou fakultu v Hradci Králové.