LF HK - IRVVIn - Mikroskopy a příslušenství
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky mikroskopů s příslušenstvím pro Fingerlandův ústav patologie na Univerzitě Karlově, Lékařské fakultě v Hradci Králové. Předmět plnění příslušné části veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách pro příslušnou část veřejné zakázky (příloha dokumentace ...
FAF UK - Membránové vývěvy k RVP
Předmětem veřejné zakázky je dodávka třech kusů membránových vývěv k RVP pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové
Laboratorní frézka, sintrovací pec a 3D tiskárna včetně dodávky spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je nákup laboratorní frézky, sintrovací pece a 3D tiskárny včetně provádění bezplatného upgrade zakoupeného / dodaného HW/SW na nejnovější verzi uvolněnou výrobcem k distribuci a bezplatné instalace potřebných bezpečnostních záplat, a to po dobu 60 měsíců včetně zajištění pozáručních činností a dodávek spotřebního ...
Antigenní testy SARS-CoV-2
Předmětem zakázky jsou postupné dodávky in vitro diagnostických rychlotestů pro průkaz antigenu koronaviru SARS-CoV-2 dle potřeb zadavatele.
Zajištění imunohistochemických vyšetření pro Fingerlandův ústav patologie FN HK
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií a spotřebního materiálu (včetně podložních skel nejméně ve třech rozlišujících barvách) potřebných pro imunohistochemická vyšetření a in situ hybridizační vyšetření (vyjma dodávek primární protilátky) včetně zapůjčení barvicích automatů pro imunohistochemickou laboratoř v počtu, jež ...
LF HK - CORE FACILITIES - Fluorescenční mikroskop
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka fluorescenčního mikroskopu pro Laboratoř molekulární patologie Fingerlandova ústavu patologie na Univerzitě Karlově, Lékařské fakultě v Hradci Králové, včetně příslušenství, dopravy, cla, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu, a dále podle ...
FaF UK - Dovybavení a zprovoznění HPLC chromatografu pro výuku farmaceutické analýzy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dovybavení a zprovoznění HPLC chromatografu pro výuku farmaceutické analýzy pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FAF UK-Přenosný zdroj vakua
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů přenosného zdroje vakua pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK-Disoluční aparatura
Předmětem veřejné zakázky je dodávka disoluční aparatury pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Rotor úhlový pro centrifugu II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rotoru úhlového pro centrifugu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Izolátor nukleových kyselin pro vyšetření viru SARS-CoV-2 včetně spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka termocykléru se zaměřením na kvantitativní analýzu a zpracování velkého množství vzorků během epidemie COVID-19 pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky FN Hradec Králové. Součástí předmětu plnění je dále zajištění pozáručního BTK a ostatních činností, a to po dobu neurčitou.
DNS - dodávka laboratorního materiálu pro FaF UK v období 2020 - 2024
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za zadavatelem specifikovaných technických a obchodních podmínek dodávky laboratorního materiálu pro potřeby zadavatele: Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové do konce roku 2024.
DNS - dodávka laboratorních přístrojů (DDHM)
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za zadavatelem specifikovaných technických a obchodních podmínek dodávky neinvestičních laboratorních přístrojů pro potřeby zadavatele: Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové do konce roku 2024.
Termocyklér pro real time PCR včetně BTK a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka termocykléru se zaměřením na kvantitativní analýzu a zpracování velkého množství vzorků během epidemie COVID-19 pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky FN Hradec Králové. Součástí předmětu plnění je dále zajištění pozáručního BTK a ostatních činností uvedených, a to po dobu neurčitou.
Real-time PCR a rtPCR analyzátor včetně dodávky spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je rozšíření stávající testovací kapacity statimových vyšetření SARS-CoV-2 prostřednictvím dodávky nového analyzátoru. Součástí této veřejné zakázky jsou i dodávky spotřebního materiálu - jednorázových detekčních kazet - kitů pro detekci SARS-COV-2 a poskytování pozáručního servisu.
FaF UK - Laminární box, Inkubátor CO2 a Inkubátor CO2/02 II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laminárního boxu, inkubátoru CO2 a inkubátoru CO2/02 pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK-Sušička s horkovzdušným sterilizátorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sušičky s horkovzdušným sterilizátorem pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK-Rotační vakuová odparka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rotační vakuové odparky pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK-Olejový objektiv 100x vhodný pro konfokální mikroskop
Předmětem veřejné zakázky je olejový objektiv 100× vhodný pro konfokální mikroskop pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Inverzní mikroskop s fluorescencí a fázovým kontrastem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka inverzního mikroskopu s fluorescencí a fázovým kontrastem pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Rotor úhlový pro centrifugu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rotoru úhlového pro centrifugu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Mikroskop s fázovým kontrastem a pro pozorování v temném poli
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mikroskopu s fázovým kontrastem a pro pozorování v temném poli pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
LF HK - IRVVIn - Laboratoř molekulární patologie
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky vybavení pro laboratoř molekulární patologie pro Fingerlandův ústav patologie na Univerzitě Karlově, Lékařské fakultě v Hradci Králové. Předmět plnění příslušné části veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách pro příslušnou část veřejné zakázky ...
LF HK - CORE FACILITIES - Běžné laboratorní přístroje II - Laboratoř molekulárně mikrobiologických analýz
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky vybavení pro laboratoř molekulárně mikrobiologických analýz pro Ústav klinické mikrobiologie na Univerzitě Karlově, Lékařské fakultě v Hradci Králové. Předmět plnění příslušné části veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách pro příslušnou část ...
LF HK - CORE FACILITIES -  Laboratoř experimentální gastroenterologie
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnických a laboratorních přístrojů a zařízení pro Univerzitu Karlovu, Lékařskou fakultu v Hradci Králové.