Dodávka rotoru do centrifugy a příslušenství pro čtečku destiček
1) Předmětem veřejné zakázky je nákup karbonového úhlového "fixed angle" rotoru do stolní centrifugy multifuge X3R včetně příslušenství a nákup příslušenství pro multi funkční čtečku destiček Biomek Synergy H1.
Spektrometry pro PřF JU
Dodávka 4 spektrometrů pro odlišná pracoviště Přírodovědecké fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
Dodávka validovaných diagnostik pro vyšetření krevního obrazu s diferenciálním rozpočtem leukocytů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka validovaných diagnostik pro vyšetření krevního obrazu s diferenciálním rozpočtem leukocytů a vyšetření retikulocytů se zápůjčkou dvou hematologických analyzátorů pro Nemocnici České Budějovice, a.s., Pracoviště hematologie.
LCMS Q-TOF Systém kapalinové chromatografie/hmotnostní spektrometrie s vysokým rozlišením
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „ LCMS Q-TOF“ (Systém kapalinové chromatografie/hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS) s vysokým rozlišením Q-TOF (kvadrupól (Q)- analyzátor doby letu (TOF)). pro pracoviště centrální laboratoř Nemocnice České Budějovice, a.s
Dodávka validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů
Dodávka validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů pro přístroje pro chemické a morfologické vyšetření moče, které jsou ve vlastnictví Nemocnice České Budějovice, a.s.
LCMS Q-TOF Systém kapalinové chromatografie/hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS) s vysokým rozlišením
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „ LCMS Q-TOF“ (Systém kapalinové chromatografie/hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS) s vysokým rozlišením Q-TOF (kvadrupól (Q)- analyzátor doby letu (TOF)). pro pracoviště centrální laboratoř Nemocnice České Budějovice, a.s.
Transmisní elektronový mikroskop pro LEM
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového rutinního transmisního elektronového mikroskopu určeného pro běžné biologické aplikace, jako je pozorování buněčné ultrastruktury, izolovaných buněčných organel, bakterií, virů, makromolekulárních komplexů nebo zhodnocení výsledků imunolokalizačních metod. Zároveň požadujeme vybavit mikroskop pro ...
Dodávka diagnostických souprav a spotřebního materiálu pro vyšetření pomocí array-CGH
Dodávka diagnostických souprav a spotřebního materiálu pro vyšetření pomocí array-CGH v Laboratoři molekulární biologie a genetiky Nemocnice České Budějovice, a.s.
Dodávka diagnostik, spotřebního materiálu pro vyšetřování kvantitativní bakteriurie
Dodávka diagnostik, spotřebního materiálu pro vyšetřování kvantitativní bakteriurie pomocí automatického systému na principu nefelometrické detekce bakteriálního růstu ve vzorku moči se zápůjčkou 2 analyzátorů s rovnoměrně rozloženým počtem vzorků.
Dvoudimenzionální kapalinový chromatograf s hmotnostním spektrometrem - FROV JU 2020
dodávka dvoudimenzionálního kapalinového chromatografu s hmotnostním spektrometrem na bázi trojitého kvadrupólu dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci včetně dodávky na místo určení, instalace a zaškolení obsluhy
Systém pro detekci, zobrazování a klasifikaci krystalů
Předmětem plnění je dodávka systému pro rychlou detekci a intuitivní klasifikaci proteinových krystalů.
Dodávka diagnostik pro stanovení návykových látek a jiných speciálních analytů v séru a moči
Předmětem veřejné zakázky je dodávka validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kontrolních materiálů a kalibrátorů pro stanovení návykových látek a jiných speciálních analytů v séru a moči na automatickém biochemickém analyzátoru ve vlastnictví Nemocnice České Budějovice, a.s., pro Pracoviště klinické chemie.
Samostatná, elektricky poháněná jednotka pro zpracování vzorků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka elektricky poháněné jednotky pro zpracování vzorků. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace.
Laboratorní přístroje a vybavení PřF JU pro rozšíření znalostí studentů
Předmětem plnění je dodávka laboratorních přístrojů a vybavení pro Přírodovědeckou fakultu JU. Veřejná zakázka je rozdělena na 7 částí. V souladu s § 101 zákona dodavatel může podat nabídku na jednu nebo více částí veřejné zakázky. Požadavky pro každou část zakázky jsou zadavatelem stanoveny shodně, pokud není v níže uvedených ustanoveních této ...
Dodávka diagnostik pro plně automatický analyzátor VITEK 2 60
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy na dodávky diagnostik, spotřebního materiálu a kalibračního spotřebního materiálu pro plně automatický analyzátor VITEK 2 60 ke stanovení kvantitativní citlivosti k antimikrobiálním látkám pro Centrální laboratoře Laboratoř klinické mikrobiologie. Analyzátor je ve vlastnictví NCB.
Reprodukční a genetické postupy pro uchování biodiverzity ryb a akvakulturu - III
pořízení nového přístrojového vybavení dle technické specifikace uvedené v této zadávací dokumentaci včetně dodávky na místo určení, seřízení, uvedení do provozu (oživení) a zaškolení obsluhy
Automatický robotický pipetovací systém s integrovanou absorpční a fluorescenční čtečkou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka automatického robotického pipetovacího systému s integrovanou absorpční a fluorescenční čtečkou.
Komponenty k optické aparatuře na jednomolekulový výzkum
Předmětem veřejné zakázky je dodávka komponent k optické aparatuře na jednomolekulový výzkum. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace zveřejněné na profilu zadavatele.
Transmisní elektronový mikroskop pro LEM
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Rutinního transmisního elektronového mikroskopu pro biologické aplikace. Zadavatel požaduje dodávku nového a dosud nepoužitého transmisního elektronového mikroskopu určeného pro běžné biologické aplikace, jako je pozorování buněčné ultrastruktury, izolovaných buněčných organel, bakterií, virů, ...
Dodávka fluorescenčního mikroskopu pro PřF JU
Předmětem plnění zakázky je dodávka mikroskopu pro Přírodovědeckou fakultu, který je vybaven excitací a fluorescenční detekcí s možností 3D dekonvoluce.
Komponenty k optické aparatuře na jednomolekulový výzkum a komponenty ke STORM-PALM
Předmětem veřejné zakázky je dodávka komponent k optické aparatuře na jednomolekulový výzkum, a komponent ke STORM-PALM super rozlišovacímu mikroskopu II. Veřejná zakázka je rozdělena na části.
Dodávka validovaných diagnostik pro vybrané speciální vyšetřovací metody
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik pro vybrané speciální vyšetřovací metody s výpůjčkou plně automatizovaného imunoanalytického analyzátoru pro Centrální laboratoře NCB Laboratoř klinické chemie, hematologie a imunologie, pracoviště klinické chemie. Předmětem výpůjčky je plně automatizovaný imunoanalytický analyzátor.
Měřidla do výuky fyziky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka fyzikálních měřidel a senzorů podle technického zadání a soupisu dodávek vypracovaného společností ARAPANEA, IČO: 03023095. Dodávky uvedených zařízení budou dodány do nové odborné učebny robotiky a technických věd ZŠ T. Šobra, Písek.
Vybavení do multimediálních učeben - Modernizace učeben FF a ZF JU
Veřejná zakázka bude rozdělena na 4 samostatné části. Část 1 – Předmětem plnění je dodávka laboratorního mikroskopu a stereoskopického mikroskopu pro Zemědělskou fakultu JU. Část 2 – Předmětem plnění je dodávka digitálních fotoaparátů pro Zemědělskou fakultu a Filozofickou fakultu JU. Část 3 - Předmětem plnění je dodávka a instalace ...
Dodávky validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů
Předmět veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů pro imunohematologický analyzátor IH-500, včetně zápůjčky 1ks kompatibilního imunohematologického analyzátoru s IH-500 pro Nemocnici České Budějovice, a.s.