Dodávka zařízení pro vysoce účinnou tenkovrstvou chromatografii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního a pozáručního servisu Zařízení pro vysoce účinnou tenkovrstvou chromatografii, včetně předání úplné dokumentace a prohlášení o shodě. Jedná se o kompletní systém vysoce výkonné tenkovrstvé chromatografie pro kvantitativní a preparativní analýzy.
Dodávka sekvenátorů pro projekt CENAKVA
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního a pozáručního servisu včetně předání úplné dokumentace a prohlášení o shodě u následujících přístrojů tvořících předmět plnění veřejné zakázky „Dodávka sekvenátorů pro projekt CENAKVA“ – veřejná zakázka je rozdělena na dvě části: část ...
Průtokový cytometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního a pozáručního servisu Průtokového cytometru, včetně předání úplné dokumentace a prohlášení o shodě.
Transmisní elektronový mikroskop s tomografií
Dodávka přístroje dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci
Dodávka drobného laboratorního skla
Předmětem plnění veřejné zakázky byla dodávka drobného laboratorního skla. Bližší specifikace předmětů plnění veřejné zakázky byla uvedena v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Přístrojové vybavení pro analýzu mastných kyselin (CENAKVA)
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka všech níže uvedených přístrojů v požadovaném počtu, které tvoří „Přístrojové vybavení pro analýzu mastných kyselin (CENAKVA)“ včetně instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního, pozáručního servisu s předání úplné dokumentace a prohlášení o shodě. Požadované přístroje (počet kusů): Plynové ...
Nanoskop s konfokálními sondami
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního a pozáručního servisu u „Nanoskopu s konfokálními sondami “ včetně předání úplné dokumentace a prohlášení o shodě.
Poptávám přístroj na měření obsahu kyslíku
Sháníme informace o přenosných sondách na měření obsahu kyslíku v odpadních vodách na čistírnách odpad.vod.
Jihočeské výzkumné centrum akvakultury a biodiverzity hydrocenóz
stavební úpravy, přístavba a nástavba objektu Fakulty rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity - rekonstrukce experimentálního rybničního centra, dodávka technologie experimenátlního líhnutí a odchovu ryb; objekt A - hlavní budova (administrativa a laboratoře): rekonstrukce objektu jeho rozšíření a zvýšení o 1 patro, objekt C - genetické ryb. ...
Mikroskop s kultivační komorou a automatizovanou výměnou vzorku
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního a pozáručního servisu u „Mikroskopu s kultivační komorou a automatizovanou výměnou vzorku“ včetně předání úplné dokumentace a prohlášení o shodě.
Přístrojového vybavení projektu CENAKVA (2010)
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka všech níže uvedených přístrojů v požadovaném počtu, které tvoří „Přístrojového vybavení projektu CENAKVA (2010)“ včetně instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního, pozáručního servisu s předání úplné dokumentace a prohlášení o shodě. Požadované přístroje (počet kusů): PCR termocyklér víceblokový ...
Mikroskop atomárních sil AFM
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního a pozáručního servisu u „Mikroskopu atomárních sil AFM“ včetně předání úplné dokumentace a prohlášení o shodě.
Dodávka laboratornícho vybavení BAT centra JU
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního a pozáručního servisu „DODÁVKA LABORATORNÍHO VYBAVENÍ BAT CENTRA JU“, včetně předání úplné dokumentace a prohlášení o shodě.
Dodávka laboratorního vybavení BAT centra JU
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy a zajištění záručního a pozáručního servisu „DODÁVKA LABORATORNÍHO VYBAVENÍ BAT CENTRA JU“, včetně předání úplné dokumentace a prohlášení o shodě.
Dvoudimenzionální kapalinový chromatograf s tandemovou hmotnostní detekcí (LC/LC-MS/MS)
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy, zajištění záručního a pozáručního servisu „Zařízení pro dvoudimenzionální kapalinovou chromatografii s tandemovou hmotnostní detekcí (LC/LC-MS/MS)“, včetně předání úplné dokumentace a prohlášení o shodě.
Poptáváme myčku laboratorního skla
Potřebujeme dodavatele myčky laboratorního skla. Jiného než Trigon plus