Poptáváme solární vytápění do dřevostavby
Postavil jsem dřevostavbu 4x3 m, žena tam chce dát na zimu kytky z venku. Izolace dřevo a 3 cm polystyren. Je možné topit nějakým solárním teplovzdušným nebo jiným panelem, aby nezmrzly?
Výstavba fotovoltaické elektrárny
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení dodávka fotovoltaické elektrárny (FVE) na střechách budov J, K, D, E, F, G a H o výměře 11 900 m2 včetně zapojení, revize a provedení ověřovacího a zkušebního provozu a příslušných stavebních prací.
Poptáváme FV články vč. instalace
Poptávám fotovoltaické články s příslušenstvím vhodné pro dodávání elektrické energie do sítě. Instalace je zamýšlena na střechách průmyslových budov, celková plocha bude 5.000 m2. Prosím o uvedení cen za vlastní články, za instalaci, cen za dopravu do Žiliny. Nabídky pouze emailem.
Hledáme  tým pro montáž fotovoltaiky
Hledáme ještě jeden zkušený, samostatný a spolehlivý tým, který s námi bude po celé republice spolupracovat při montáži solárních systémů, to znamená Fotovoltaik, ohřev vody, ohřev vody + vytápění, tepelná čerpadla a solární chlazení. Výhodou by bylo doložení způsobilosti resp. reference. Objemy zakázek: cca. 70 – 100 zakázek za rok. ...