Nákup 2 ks sanitních vozidel
Jedná se o dodávku dvou kusů sanitních vozidel pro potřeby Zdravotnického zařízení Ministerstva vnitra.
Automobil požární vyšetřovací ktg. M1 - nákup
Předmětem veřejné zakázky je nákup 2 kusů požárních vyšetřovacích automobilů kategorie M1 v provedení SUV s typem karoserie kombi vybavených radiostanicí a pevně zabudovaným zvláštním výstražným světelným zařízením modré barvy a pevně zabudovaným zvukovým výstražným zařízením.
Vozidlo pro údržbu
Předmětem veřejné zakázky zahájené podle § 56 zákona je dodávka 1 (jednoho) kusu nového silničního motorového vozidla – mobilního servisu s možností transportu kusového materiálu na základě rámcové kupní smlouvy uzavřené na 1 rok. Požadavky na technickou specifikaci tohoto motorového vozidla jsou uvedeny v Příloze č. 4 ZD.
Autobusy kategorie M2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 ks autobusů kategorie M2 z důvodu nutné obměny a zkvalitnění vozového parku pro zabezpečení spolehlivé a bezpečné přepravy osob v rámci jednotlivých složek Armády České republiky.
Automobil pro výjezdovou skupinu pro OKS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks automobilů užitkových se speciální vestavbou pro OKS, postavených na podvozku kategorie M1 nebo N1 a 16 ks kol (pneumatiky s disky jako druhá sada ke každému z vozidel) na tyto vozidla.
Referentské vozidlo
Předmětem plnění je dodávka až 3 kusů nových silničních motorových vozidel – prostředků osobní „referentské“ přepravy na základě rámcové kupní smlouvy uzavřené na 1 rok.
Sanitní vozidlo RLP
Předmětem plnění je dodávka maximálně 10 kusů nových silničních motorových vozidel rychlé lékařské pomoci (RLP), a to na základě rámcové kupní smlouvy uzavřené na 1 rok.
Automobil osobní terénní M1G - K
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks automobilů osobních terénních kategorie M1G - K různého provedení pro zabezpečení spolehlivé bezpečné přepravy osob a materiálu v rámci činnosti jednotlivých složek ozbrojených sil ČR. CPV 34113000-2 Vozidla s pohonem čtyř kol
Rámcová dohoda na minibusy pro MŠMT 2018 - 2019
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky minibusů (dále také jen „automobilů“ či „vozidel“). V rámci dodávky požaduje MŠMT dodání tří typů vozidel. Typ 1A s pohonem všech čtyř kol (4x4) s dlouhým rozvorem, typ 1B s pohonem předních kol (4x2) s dlouhým rozvorem a typ 1C s pohonem předních kol (4x2) a s krátkým rozvorem. Bližší ...
Automobil užitkový do 12 tun - nákup
Předmětem veřejné zakázky (dále též "VZ") je nákup 12 kusů automobilů nákladních užitkových skříňových kategorie N2 se zvedacím čelem (dále jen "zboží").
Automobil zdravotní silniční
Předmětem VZ je dodávka 23 kusů silničních sanitních vozidel kategorie M1 nebo N1 s uzavřenou skříňovou karosérií se speciální sanitní nástavbou (18 kusů sanitních vozidel pro přepravu pacientů a 5 kusů sanitních vozidel pro převoz a základní péči pacientů).
Nákup 2 ks požárních automobilů AP s příslušenstvím
Předmětem nadlimitní sektorové veřejné zakázky je dodávka 2 kusů nových požární automobilů (automobilových plošin) s podvozkem kategorie 2, schopným provozu na všech komunikacích a částečně i mimo komunikace, hmotnostní třída M nepřevyšující 16 000 kg.
Vozidla RZP č. 2
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku až 30 nových vozidel pro rychlou zdravotnickou pomoc - RZP.
Silniční motorové skříňové vozidlo nad 3,5 t
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 kusů silničních motorových skříňových vozidel nad 3,5 t, a to: – 2 ks silničních motorových skříňových vozidel nad 3,5 tuny – třímístných, – 2 ks silničních motorových skříňových vozidel nad 3,5 tuny – sedmimístných. Blíže viz ZD.
17-066 Nosič kontejnerů - 2 kusy
Předmětem VZ je pořízení 2 kusů nových nosičů kontejnerů, včetně příslušenství pro potřeby zadavatele.
Nákup terénních automobilů 4x4 pick-up
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 kusů terénních automobilů 4x4 pick - up.
Nákup 1 ks autobusu pro potřeby CS ČR
Nákup jednoho autobusu pro potřeby Celní správy ČR
Nákup 28 ks vozidel pro CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je dodání 28 ks vozidel pro CS ČR.
Nákup 8 ks osobních motorových vozidel pro ROKOTR CS ČR 2017
Předmětem veřejné zakázky je dodání 8 ks vozidel pro CS ČR
Nákup 2 osobních vozidel
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 2 totožných nových osobních vozidel M1.
MČ Praha - Zbraslav – Dodávka cisternového hasičského vozu pro JSDH
Nákup cisternového hasičského vozu pro velkoobjemové hašení.
Pořízení kynologických vozidel pro CS ČR 2017
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 17 ks kynologických vozidel pro CS ČR 2017.
Nákup 3 ks vozidel 4x4 pro CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je nákup 3 ks vozidel 4x4 pro CS ČR.
Nákup 14 ks velkých dodávkových vozidel pro CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je nákup 14 ks velkých dodávkových vozidel pro CS ČR.