Dodávka 12 metrových nízkopodlažních městských autobusů
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka až 10 kusů 12 metrových městských nízkopodlažních autobusů splňující ke dni dodání autobusů veškeré podmínky pro provoz, včetně provozu v městské hromadné dopravě osob, stanovené obecně závaznými právními předpisy platnými na území České republiky, splňující min. normu EURO 6, které jsou současně způsobilé bez ...
Nákup nákladních automobilů pro rybářský provoz
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 3 ks dopravních prostředků o celkové hmotnosti 18 t včetně korby a pořízení 1 ks výměnné nástavby na přepravu krmiv a obilovin včetně pneuvětve a mobilního nasávacího zařízení pro nasávání obilovin a krmných směsí.
Dodávka vozidel pro ZZS JčK
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním účastníkem zadávacího řízení pro každou část plnění této zakázky. Předmětem plnění jsou dodávky zdravotnické techniky pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihočeského kraje v souladu se zadávacími podmínkami a v rozsahu technické specifikace předmětu dodávky.
Dodávka 21 nízkopodlažních autobusů 12 m a 4 kloubových autobusů 18 m v letech 2018 až 2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka až 14 kusů nových autobusů (délky 12 m), 4 kusů nových kloubových autobusů (18 metrů délky) a 7 kusů autobusů Low Entry (délky 12 m) vhodných pro provoz MHD v Karlových Varech. Dodávky musí být realizovány v letech 2018 – 2021, a to dle předpokládaného harmonogramu, který je uveden v zadávací dokumentaci.
Centrální nákup automobilů 2018
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 nových osobních vozidel jedním dodavatelem pro centrálního zadavatele a pověřující veřejné zadavatele. Jedná se o pětimístné automobily s celoprosklenou karosérií osobní kombi. Technická specifikace a požadavky na vybavení vozidel jsou uvedeny v Příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Nákup sanitného vozidla pre ZZS-RLP
Predmetom zákazky je nákup nového sanitného vozidla pre ZZS-RLP pre NsP Sv. Jakuba n.o. Bardejov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti "B - opis predmetu zákazky" v súťažných podkladoch.
Vozidlo pro údržbu
Předmětem veřejné zakázky zahájené podle § 56 zákona je dodávka 1 (jednoho) kusu nového silničního motorového vozidla – mobilního servisu s možností transportu kusového materiálu na základě rámcové kupní smlouvy uzavřené na 1 rok. Požadavky na technickou specifikaci tohoto motorového vozidla jsou uvedeny v Příloze č. 4 ZD.
Dodávka 1 ks nákladního užitkového vozidla kategorie N1
Jedná se o dodávku 1 kusu nového a nepoužitého nákladního užitkového vozidla kategorie N1 pro pravostranný provoz (dále jen vozidla) dle požadavků zadavatele, které jsou stanoveny zadávacími podmínkami, technickými podmínkami (viz. Příloha Technická specifikace) a to včetně dopravy na místa předání. Vozidlo a na něm upevněné prvky musí být ...
Autobusy kategorie M2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 ks autobusů kategorie M2 z důvodu nutné obměny a zkvalitnění vozového parku pro zabezpečení spolehlivé a bezpečné přepravy osob v rámci jednotlivých složek Armády České republiky.
Dodanie diaľkového autobusu na hromadnú prepravu osôb
Dodanie diaľkového autobusu na hromadnú prepravu osôb - Počet jazdených 1000 km - Rok výroby 2018 - Vybavení audio-video s obrazovkami 19 16/9 (elektricky výklopné), - Kamera pre sledovanie priestoru za vozidlom pri cúvaní, - Chladnička, - Robotizovaná prevodovka, - Systém LDWS (systém upozorňujúci na nechcené opustenie jazdného ...
Nákup speciálního vozidla pro kriminalistické techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup speciálního vozidla, které bude sloužit ke zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí.
Speciální vozidlo
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Speciálního vozidla (Schengenbus)
Nákup městských nízkopodlažních bateriových autobusů pro MHD Kutná Hora
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 5 ks městských nízkopodlažních bateriových autobusů délky minimálně 8 a maximálně 9 metrů (dále jen „autobusy“) pro městskou hromadnou dopravu včetně základního nabíjecího příslušenství s minimálním dojezdem každého jednotlivého autobusu na jedno nabití 170 km. Předmětem veřejné zakázky je dále ...
Dodávka 1 ks nízkopodlažního nízkoemisního minibusu s pohonem CNG o délce 8 m
Předmětem veřejné zakázky je dodávka (koupě) 1 ks (jednoho kusu) nízkopodlažního nízkoemisního minibusu s pohonem CNG o délce 8 m dle technické specifikace, která tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace. Předmětem veřejné zakázky jsou dále související dodávky a služby, u kterých povinnost dodat či poskytnout je vyplývá z technické specifikace, ...
Nákup autobusů pro veřejnou linkovou osobní dopravu s pohonem na motorovou naftu pro rok 2018
Dodávka nových autobusů s pohonem na motorovou naftu, plnící emisní normu EURO 6. Autobusy musí mít schválenou homologaci pro provoz na pozemních komunikacích v České republice. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka městského nízkopodlažního kloubového trolejbusu
Dodávka 1 ks městského nízkopodlažního kloubového trolejbusu v podrobnostech dle technické specifikace v zad. dokumentaci vč. servisní smlouvy o zavedení plnohodnotného servisního místa
Automobil pro výjezdovou skupinu pro OKS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks automobilů užitkových se speciální vestavbou pro OKS, postavených na podvozku kategorie M1 nebo N1 a 16 ks kol (pneumatiky s disky jako druhá sada ke každému z vozidel) na tyto vozidla.
Výjezdová vozidla
2 ks výjezdových vozidel
Pořízení vozidel s alternativním pohonem pro Město Litoměřice – elektromobilů, plug-in hybridů
Pořízení 8 osobních vozů s alternativním pohonem, a to 7 elektromobilů pro část veřejné zakázky č. 1 a 1 plug-in hybridu pro část veřejné zakázky č. 2
Dodávky lehkých užitkových vozidel
Dodávky malých užitkových vozidel 4x2 a 4x4 v kategoriích definovaných v zadávací dokumentaci, včetně závazku zpětného odkupu dodaných vozidel v okamžiku jejich vyřazování a zajištění servisu a údržby dodaných vozidel po dobu jejich životnosti za podmínek stanovených v zadávací dokumentaci.
Referentské vozidlo
Předmětem plnění je dodávka až 3 kusů nových silničních motorových vozidel – prostředků osobní „referentské“ přepravy na základě rámcové kupní smlouvy uzavřené na 1 rok.
Sanitní vozidlo RLP
Předmětem plnění je dodávka maximálně 10 kusů nových silničních motorových vozidel rychlé lékařské pomoci (RLP), a to na základě rámcové kupní smlouvy uzavřené na 1 rok.
Univerzální pokladač dopravních značek
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka speciálních vozidel určených pro kladení a následný sběr přechodného dopravního značení. Zadavatel zamýšlí zakoupit celkem 12 kusů speciálních pokladačů dopravního značení ve třech rozdílných provedeních. Potřeba zadavatele bude naplněna zcela v souladu s příslušnými právními předpisy k výkonu ...
Služební automobily pro ONK
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 4ks osobních vozidel pro služební účely . Zakázka je rozdělena na dvě části.Předmět plnění každé části veřejné zakázky musí být nový, nepoužitý, nerepasovaný, nezastavený, nezapůjčený, nezatížený leasingem ani jinými právními vadami.