ŠVZ - Autobus
Dodávka jednoho (1) ks autobusu pro přepravu osob podle technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek.
Automobily osobní pro Vojenskou policii - nákup
Předmětem veřejné zakázky je nákup 44 ks automobilů osobních silničních kategorie M1, s policejní úpravou schválenou Ministerstvem dopravy jako výjimka pro silniční vozidlo nebo jako vozidlo zvláštního určení - policejní speciální.
Dodávka ekologických autobusov do prímestskej dopravy
Dodávka ekologických nízkopodlažných autobusov do prímestskej dopravy v počte 6ks.
SUV, pick-upy, valníky do 3,5 t
Předmětem je dodávka 14 nových automobilů vč. poskytnutí záruky a záručního servisu. Zakázka je podle typu vozu rozdělena na 3 části, přičemž lze podat nabídku na všechny části veřejné zakázky nebo na kteroukoliv část samostatně.
Dodávka 37 ks nových dvoučlánkových autobusů na CNG pohon
Předmětem sektorové veřejné zakázky je dodávka 37 ks dvoučlánkových nízkopodlažních autobusů na pohon CNG, včetně dodání servisního speciálního nářadí a diagnostického zařízení Bližší specifikace plnění je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace, která je její nedílnou přílohou.
Dodávka až 12 ks parciálních trolejbusů
Předmětem sektorové veřejné zakázky je dodávka až 12 kusů nových jednočlánkových trolejbusů v nízkopodlažní úpravě s pohonem na elektrickou energii z trakčního vedení a elektrickou energii uloženou v trakčních akumulátorech pro využití pro provoz bez připojení na trolejové vedení. Bližší specifikace plnění je uvedena v příloze č. 1 zadávací ...
Dodávka autobusů MHD pro ČSAD Havířov a.s. 2019
Předmětem plnění sektorové veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávku 5 ks autobusů pohon CNG, 3 dveře, délka do 13 m, dle specifikace v příloze 1. Doba dodání: 2 ks do 30.11.2019, 3 ks do 15.12.2019.
Stroje a vozidla PKÚ - osobní automobily
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 12 ks motorových vozidel nižší nebo střední třídy kategorie M1 nebo M1G. Požadované automobily jsou různých technických parametrů. Detailní popis automobilů je specifikován v přílohách ZD, které jsou její nedílnou součástí. 1. část VZ: 4 ks, osobní automobil, střední třída, kategorie M1- specifikace ...
Dodávka dvou nákladních vozidel N2 pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou nákladních automobilů kategorie N2 skříňových se zvedacím čelem plnící požadavky zákona 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích.
Dodávka osobných automobilov nižšej strednej triedy
Zabezpečenie dodávky osobných automobilov nižšej strednej triedy pre potreby útvarov Ministerstva vnútra Slovenskej republiky.
Nákup autobusu formou finančného lízingu
Predmetom zákazky je nákup autobusu na finančný lízing. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Dodávka 2 ks vozidel kategorie N1, LUV 4x4 s vestavbou do 3,5t
Jedná se o dodávku 2 kusů nových a nepoužitých vozidel kategorie N1, LUV 4x4 s vestavbou do 3,5t pro pravostranný provoz (dále jen vozidla) dle požadavků zadavatele, které jsou stanoveny zadávacími podmínkami, technickými podmínkami (viz. Příloha Technická specifikace) a to včetně dopravy na místa předání. Vozidla a na nich upevněné prvky musí být ...
Poskytovanie služieb pozáručných opráv a údržby autobusov vrátane súvisiaceho vybavenia
Vykonávanie pravidelných servisných prehliadok, údržby a opráv autobusov továrenských značiek KAROSA, SOR, IVECO, MERCEDES a RENAULT Master BH 8LT.
Sanitní vozidla II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks sanitních vozidel převozového typu A2 včetně zdravotnické techniky pro režim DNR.
Speciální dopravní technika – terénní čtyřkolky s pásy v provedení záchranné vozidlo HS – 11 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 11 kusů terénních čtyřkolek s pásy v provedení záchranné vozidlo HS dle technické specifikace uvedené v ZD.
Dodávka sanitních vozidel a speciálního vozidla pro ZZS KHK
Předmětem veřejné zakázky je dodávka záchranářských vozidel dle dále uvedené specifikace. V rámci každé části veřejné zakázky bude uzavřena jedna kupní smlouva na dodávku předmětných vozidel. Předmětem plnění v rámci Části: A je dodávka 1 ks sanitního vozidla kategorie „B“ dle ČSN EN 1789+A2, B je dodávka 3 ks sanitních vozidel kategorie „B“ ...
Pořízení bezemisních drážních vozidel ve společnosti Městská doprava Mariánské Lázně s.r.o.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 8 ks nových, nerepasovaných a nepoužitých nízkopodlažních parciálních trolejbusů. Předmět veřejné zakázky přesně specifikují Kupní smlouva (příloha č.1 Zadávací dokumentace) a Technická specifikace dodávaných trolejbusů (příloha č.2 Zadávací dokumentace).
Osobné automobily strednej kategórie
Predmetom zákazky je nákup nových osobných automobilov strednej kategórie. Predmet zákazky je podrobne vymedzený v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Nákup autobusů pro veřejnou linkovou osobní dopravu pro rok 2020
Dodávka nových autobusů s pohonem na motorovou naftu v délce 10,5-11,0m, plnící emisní normu EURO 6. Autobusy musí mít schválenou homologaci pro provoz na pozemních komunikacích v České republice. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Pořízení sanitních vozidel
Jedná se o pořízení pěti sanitních vozidel dle specifikace uvedené u veřejné zakázky.
Sanitní vozidla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks sanitních vozidel převozového typu A2 s pohonem všech kol včetně zdravotnické techniky pro režim DNR a 2 ks sanitních vozidel převozového typu A2 včetně zdravotnické techniky pro režim DNR.
Dodávka vozidel pro ZZS JčK
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním účastníkem zadávacího řízení pro každou část plnění této zakázky. Předmětem plnění jsou dodávky vozidel pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihočeského kraje v souladu se zadávacími podmínkami a v rozsahu technické specifikace předmětu dodávky. Zadavatel součástí veřejné zakázky učinil i ...
Zajištění veřejné městské hromadné dopravní obslužnosti ve městě Lovosice
Předmětem plnění veřejné zakázky je na období 4 let zabezpečení dopravní obslužnosti územního obvodu města Lovosice formou městské autobusové dopravy na základě závazku veřejné služby ve smyslu zákona č. 150/2000 Sb., o silniční dopravě a zákona č. 194/2010 Sb., o veřejných službách v přepravě cestujících, na lince a spojích vymezených v příloze ...
Sanitní vozidlo RZP
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku až 25 kusů nových sanitních vozidel rychlé zdravotnické pomoci. Vozidla budou zadavateli (kupujícímu) dodávána za podmínek uvedených v rámcové kupní smlouvě, a to na základě jednotlivých objednávek zadavatele. Rámcová kupní smlouva bude uzavřena s ...
Ekologická veřejná doprava v Jihlavě - trolejbusy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks nových dvounápravových nízkopodlažních třídveřových trolejbusů určených pro provoz v městské hromadné dopravě osob. Nízkopodlažním vozidlem se rozumí vozidlo, které splňuje podmínku nízkopodlažnosti v rozsahu 100% plochy pro cestující a dále všechny ostatní podmínky a definice dle směrnice EHK č. ...