Dodávka a montáž 2 ks dvoupaletových horizontálních obráběcích center s kuželem BT50
Dodávka a montáž 2 ks dvoupaletových horizontálních obráběcích center s kuželem BT50 a s automatickým paletovým systémem se dvěma otočnými paletami pro upínání obrobků. Jedná se o dodávku dvou zcela nových strojů. Součástí dodávky jsou i upínací prvky a 4 ks náhradních upínacích palet.
Dodávka technologie polovodičového frekvenčního generátoru a kalícího zařízení
Předmětem této zakázky je dodávka technologického celku polovodičového frekvenčního generátoru a kalícího zařízení na kalení hřebenů jeho instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy stroje. Technologický celek musí obsahovat kalící zařízení pro horizontální i vertikální upnutí kaleného hřebene (horizontální i vertikální posuv). Zadavatel ...
Dodávka horizontálního obráběcího centra
Předmětem zakázky je dodávka nového horizontálního obráběcího centra dosahujícího výrazně vyšší přesnosti obrábění specializovaných komponent v požadovaných tolerancích a přesnostech. Součástí předmětu zakázky je rovněž zaškolení personálu a realizace zkušebního provozu.
Dodávka technologie polovodičového středofrekvenčního generátoru a kalícího zařízení
Předmětem této zakázky je dodávka technologického celku polovodičového frekvenčního generátoru a kalícího zařízení na kalení čepů pro dopravníkové řetězy, jeho instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy stroje. Technologický celek se skládá z těchto částí: - Polovodičový frekvenční generátor s paralelním kmitavým obvodem pro technologii ...
Dodávka a montáž kontejnerové kompresorové stanice pro zajištění dodávky tlakového vzduchu
Dodávka a montáž nové kontejnerové kompresorové stanice pro zajištění dodávky min. 1640 m3/hod. tlakového vzduchu při tlaku 7,0 Bar (g), včetně jeho úpravy kondenzačním sušením a filtrací a s realizací rozvodů stlačeného vzduchu po výrobní hale a s rozvody vody pro využití odpadního tepla z provozu kompresorů.
VŘ 2 - Dodávka kruhoměru
Předmětem zakázky je dodávka „kruhoměru“. Zakázka je realizována v rámci projektu „Rozšíření technologického vybavení ve společnosti PILANA MCT o technologii výroby polygonálního upínacího kuželu (Capto)“. Podrobné informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Technické zhodnocení 3D měřícího zařízení
Technické zhodnocení 3D měřícího zařízení Werth VideoCheck včetně PC hardware a upgrade software.
Zvýšení konkurenceschopnosti společnosti VK LAROZ DK
Jedná se o zakázku na dodávky průmyslových strojů s dílčím plněním zadávanou v podlimitním režimu. Tato zakázka je rozdělena na čtyři části: - Část 1: nákup hydraulické čtyřválcové zakružovačky plechu (1 ks) - Část 2: nákup mostového jeřábu - jednonosníkového (1 ks) - Část 3: nákup hydraulických tabulových nůžek (1 ks) - Část 4: nákup ...
Poptávám brzdy Warner Electric
Poptávám brzdy Warner Electric, v příloze zasílám foto. Děkuji.
Pořízení výrobních technologií společnosti AUTTEP, spol. s r.o. - II
Předmětem této zakázky je dodávka nových výrobních technologií - vodního chladícího stroje a termoformovacího stroje - blíže specifikovaných zadávací dokumentací. Zakázka je rozdělena na části, a to následujícím způsobem: Část 1 - Vodní chladící stroj a Část 2 - Termoformovací stroj.
Rovinná bruska
Předmětem plnění této zakázky je dodávka a montáž 1 ks Rovinné brusky.
Rekonstrukce kotelny a instalace regulace vytápění šaten v hale TM
Předmětem zakázky je rekonstrukce kotelny v hale Těžké mechaniky a instalace regulace vytápění šaten v hale Těžké mechaniky. Předmět Zakázky je popsán projektovou dokumentací vč. slepého položkového rozpočtu, která tvoří přílohu č. 1 této Zadávací dokumentace.
Rozšíření technologické základny
Předmětem zakázky je pořízení výrobní technologie – 5-ti osého frézovacího centra včetně nezbytného příslušenství. Jedná se o kompletní dodávku včetně dopravy, montáže a instalace všech součástí zařízení, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy – zaměstnanců zadavatele.
Dodávka a montáž 2 ks 4-osých vertikálních obráběcích center
Jedná se o dodávku a montáž 2 ks 4-osých vertikálních obráběcích center s CNC řízením, s délkou podélného posuvu v ose x minimálně 1010 mm a s kuželem ISO 50.
Technické zhodnocení 3D měřícího zařízení
Technické zhodnocení 3D měřícího zařízení Werth VideoCheck včetně PC hardware a upgrade software.
CNC pětiosý frézovací a vrtací stroj
Předmětem zakázky je dodávka 3 kusů CNC pětiosého frézovacího a vrtací stroje. V rámci výběrového řízení je poptávána dodávka strojů s požadovanou specifikací uvedenou v příloze č. 4 ”Požadovaná specifikace technologie” Zadávací dokumentace přístupné na profilu zadavatele. Zakázka bez dílčího plnění.
BM plus – pořízení technologie
Předmětem zakázky je dodávka nových výrobních technologií: • Převíjecí stroj (odvíjecí, skládací, razící sekce a lepení) • Pila na kmeny • Balící stroj včetně dopravníků blíže specifikovaných zadávací dokumentací a jejími přílohami a dále poskytnutí všech souvisejících služeb nezbytných ke splnění zakázky.
Dodávka kompresorové stanice pro výrobní halu 15 společnosti PILANA Metal s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka kompresorové stanice pro výrobní halu 15, její instalace, napojení na stávající rozvody, uvedení do provozu a pětiletý servis.
Dodávka kompresorové stanice pro společnost PILANA Metal s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka kompresorové stanice, její instalace, napojení na stávající rozvody, uvedení do provozu a pětiletý servis.
VŘ 1 - Dodávka brusky pro broušení polygonálního kužele (CAPTO)
Předmětem zakázky je dodávka brusky pro broušení polygonálního kužele (CAPTO). Zakázka je realizována v rámci projektu Rozšíření technologického vybavení ve společnosti PILANA MCT o technologii výroby polygonálního upínacího kuželu (Capto). Podrobné informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Technické zhodnocení 3D měřícího zařízení
Technické zhodnocení 3D měřícího zařízení Werth VideoCheck včetně PC hardware a upgrade software.
Výstavba zateplené ocelové výrobní haly v prostorách PILANA Knives a.s.
Jedná se o novou stavbu ocelové výrobní haly vestavěnou mezi dvě stávající výrobní haly v průmyslovém areálu. Součástí dodávky bude spodní stavba, ocelová konstrukce, střešní plášť, stěnové zateplovací panely, dveře, okna, topení a elektroinstalace. Součástí dodávky bude zajištění všech potřebných materiálů, pracovních sil, strojů, zařízení, ...
Dodávka a montáž elektroinstalace a FVE - Kroměříž – 29,9 kWp
Předmětem zakázky je dodávka a montáž elektroinstalace a FVE. Maximální možný instalovaný výkon fotovoltaického systému je 29,9 kWp. Všechny díly FVE musí být nové – nepoužité.
Technologická a výkonnostní modernizace betonárny Holešov
Předmětem je modernizace technologie horizontální betonárny v Holešově, ul. Tovární č.p. 1849, která zahrnuje v technické specifikaci uvedená zařízení a činnosti směrující ke zvýšení výkonu a efektivnosti výroby transportních betonů.
Dodávka kompresorové stanice pro společnost PILANA Metal s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka kompresorové stanice, její instalace, napojení na stávající rozvody, uvedení do provozu a dvouletý servis.