Poptáváme pronájem jeřábu
Poptáváme pronájem stacionárního jeřábu na stavbu do Kroměříže. Můžete nám nabídnout jeho služby nebo nám někoho doporučit? V příloze Vám zasílám obrázek s popisem, co bychom potřebovali. Výška jeřábu 20 m a délka 25 m, aby unesl břemeno o váze 1 tunu. Pronájem by byl na 2 měsíce (leden, únor 2018). Prosím o cenovou nabídku včetně montáže a ...
Ekonomický informační systém - Kroměřížská nemocnice a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a implementace ekonomického informačního systému, který nahradí, případně rozšíří stávající informační systém. Součástí plnění je dodávka nezbytného HW a s ním souvisejícího SW a další související plnění, včetně poskytování podpory po dobu neurčitou, to vše v rozsahu příloh návrhu smlouvy - obchodních ...
Dodávka lůžek a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových, doposud nepoužitých lůžek pro standardní nemocniční péči s elektrickým polohováním vč. příslušenství, pasivních antidekubitních matrací I, stolků nemocničních nočních s jídelní deskou, dětských a novorozeneckých postýlek, lůžek resuscitačních s laterálním náklonem a váhou, lůžek ...
Poptáváme ocelové pásoviny
Poptáváme ocelové pásoviny. Pásovina 250x20, 42 m, pásovina 250x25, 54 m, pásovina 300x30, 54 m, pásovina 350x30, 54 m, pásovina 110x5, 18m. Jakost S235JR.
Poptávám montáž klimatizace do rodinného domu
Poptávám montáž klimatizace do rodinného domu.
Bezbariéry – Holešov, Novosady 1642
Předmětem zakázky je vybudování nového osobního výtahu v bytovém domě (Novosady 1642, Holešov) a vybudování bezbariérového přístupu do domu směrem od parkoviště (zvětšení otvoru a nové dveře). Nový osobní trakční bezpřevodový výtah s nosností 400 kg bude umístěn v nové výtahové šachtě, která bude vybudována v trojúhelníkovém schodišťovém zrcadle. ...
Dodávka lůžek a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových, doposud nepoužitých zdravotnických lůžek, matrací a stolků včetně příslušenství pro pacienty Kroměřížské nemocnice.
Stavební úpravy a vybavení učeben a laboratoří - Dodávka
Předmětem veřejné zakázky je: dodávka vybavení odborných učeben Gymnázia Kroměříž za účelem zvýšení kvality vzdělávání ve vazbě na budoucí uplatnění na trhu práce v klíčových kompetencích. Podrobná specifikace učeben a dodávek je zahrnuta v soupisu dodávek.
Kvalitní vzdělávání v odborných učebnách Arcibiskupského gymnázia v Kroměříži
Předmětem veřejné zakázky je realizace dodávek nábytku a pomůcek v areálu Arcibiskupského gymnázia v Kroměříži. Realizací dodávek dojde k modernizaci učeben pro výuku odborných předmětů zaměřených na přírodní vědy, cizí jazyky a dále k modernizaci počítačových učeben. Pořízením nového vybavení učeben dojde ke zkvalitnění výuky. Součástí realizace ...
Poptáváme výrobu ocelových konstrukcí
Poptáváme volné kapacity pro výrobu ocelových konstrukcí. Termín realizace: květen, červen, červenec Odhadovaná cena: dle domluvy.
Pořízení diagnostického přístroje MRI pro zvýšení kvality návazné péče
Předmětem veřejné zakázky je pořízení Magnetické rezonance do prostředí magnetické rezonance pro provoz ve zdravotnickém zařízení.
Poptáváme zapůjčení vysokozdvižné plošiny
Poptáváme zapůjčení vysokozdvižné plošiny do výšky 45 m cca na 2 měsíce do Veľkých Kapušan. Termín přistavení není zatím známý. Žádáme Vás o orientační cenu za přistavení a nájem. Děkuji Pokorný
Hledáme svářeče
Hledáme svářeče - živnostníky na svařování ocelových konstrukcí, pracoviště Hulín.
Poptáváme montáž ocelové konstrukce
Poptáváme montáž ocelové konstrukce 7-8t, v Prostějově, termín cca 15.1.2018.
Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota
Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota. Jedná se o dodávku nového stroje.
Dodávka a montáž 1 ks zařízení pro centrální filtraci a chlazení brusného oleje
Jedná se o dodávku zcela nového zařízení dle parametrů uvedených v zadávací dokumentaci. Plnění je součástí projektu Inovace v PILANA Karbid.
Dodávka a montáž 1 ks zařízení pro centrální filtraci a chlazení brusného oleje
Jedná se o dodávku zcela nového zařízení dle parametrů uvedených v zadávací dokumentaci. Plnění je součástí projektu Inovace v PILANA Karbid.
Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky na kulato včetně automatického zakladače obrobků
Jedná se o dodávku zcela nového stroje dle parametrů uvedených v zadávací dokumentaci. Plnění je součástí projetku Inovace v PILANA Karbid.
Dodávka lůžek a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace zdravotnických lůžek, lehátek, stolků a dětských postýlek včetně příslušenství pro pacienty Kroměřížské nemocnice.
Dodávka a montáž 1 ks pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota
Dodávka a montáž pětiosé CNC nástrojové brusky včetně šestiosého průmyslového robota.
Materiální vybavení všeobecných ambulancí - nákup
Předmětem veřejné zakázky je nákup přístrojového vybavení: - automatický externí defibrilátor pro profesionály 5 ks, - přístroj pro umělou ventilaci plic 5 ks, - přístroj pro mechanizovanou nepřímou srdeční masáž 1 ks.
Dodávka a montáž 1 ks elektroerozivní vrtačky pro hloubení otvorů do tyčí ze slinutého karbidu
Jedná se o dodávku zcela nového stroje dle parametrů v zadávací dokumentaci. Plnění je součástí projektu "Inovace v PILANA Karbid".
Poptávám klínový řemen na zahradní traktor
Poptávám obalovaný klinový řemen 1680x16(17) na travní traktor.
CNC bruska na HSS pilové kotouče do 200 mm
Předmětem zakázky je dodávka, montáž a doprava 1kusu technologie CNC brusky s lunetou a filtrací na HSS pilové kotouče do 200 mm, jehož potřeba vychází z realizovaného projektu s názvem: „Nové ostřící kapacity pro ozubení pilových kotoučů“, jehož žádost o dotaci byla podána a schválena v rámci programu OPPIK – Technologie, reg. č. ...
Dodávka a montáž vertikálního obráběcího centra
Dodávka a montáž 2ks 4-osých vertikálních obráběcích center s CNC řízením, s délkou podélného posuvu v ose x minimálně 1010 mm a s kuželem ISO 50. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.