Čištění a zimní údržba místních komunikací a ostatních ploch v majetku města Třebíče
Předmětem veřejné zakázky je zajištění služeb čištění a zimní údržby místních komunikací a ostatních ploch v majetku města Třebíče, na území města Třebíče, včetně jeho místních částí Slavice, Sokolí, Řípov, Račerovice, Budíkovice, Ptáčov a Pocoucov.
Poptávám řemeny
Dobrý den. Sháním řemeny na typu Eurobak Cyclone Turbo Bomber II. Jeden do vysavače a druhý do přenosný kartač. Ozvěte se mi. Děkuji
Poptávám příslušenství pro svařování
Dopitujem bodovacie hroty na bodovačku TypBP 20-27. Primer upinacieho kužela je cca12mm.
Poptávám nerezové hotelové konve
Nerezové hotelové konve obsah 10 l. Na přepravu čaje pro klienty.
Digitalizace kina Pasáž, Třebíč, podle standardu DCI
Digitalizace stávajícího kina Pasáž prostřednictvím dodávky a montáže zařízení a technologií dle DCI certifikátu pro zajištění digitálního a 3D promítání.
Hledáme výrobce specifických tlakových nádob
Hledáme výrobce specifických tlakových nádob-svařenců z lehkých kovů. Základní parametry: objem kolem 10l, tlak do 6bar. Dlouhodobější spolupráce.
Poptávám ND ke křovinořezu
Sháním válec na křovinořez Ikra BT2640.
Poptávám gumové pásy na minibagr
Prosím o zaslání cenové nabídky na gumové pásy na minibagr JCB 8016.Děkuji
Centrum environmentálních technik a technologií (CETT)
Rekonstrukce stávající budovy (vykazující prvky brownfields) na Centrum environmentálních technik a technologií pro účely - vybudování zázemí hlavního centra pro odborné poradce, lektory, demonstr. centra, popularizační centrum pro stálou expozici nejrůznějších eko, bio produktů či informačních systémů o ekologii všeobecně, odborná knihovna, ...
Poptávám odsávací zařízení pro menší provoz
Poptávám odsávací zařízení do malého provozu. Pouze Vysočina.
Poptávám nápojové kelímky krystal
Poptáváme Krystal kelímky 0,2 l
Hledám společníka pro zámečnickou firmu
Poptávám společníka se živnostenským listem na rozjezd zámečnické firmy.Vlastnim dílnu a stroje.Od společníka očekávám starost o zakázky a finance.Podíl si navrhnem.
Poptávám radlici na multikáru
Poptávám radlici na multikáru M25 s příslušenstvím, na sníh.
Poptávám plastové poklopy pro studnu
Potřebuji 2 Venkovní Plastové poklopy s rámy rozměr 550 mm x 500 mm.( Umožnění přístupu do studny.)Lokalita Třebíč.Děkuji.
Poptávám přívěsný vozík
Vozík VZ 26 B1 s relingem,otvíracím př. čelem a s překlížkovými bočnicemi. Jaká by byla jeho cena? Za odpověd děkuji. Zdělte mi prosím přesně jeho celkovou výbavu a cenu.
Zřízení technologického centra a pořízení elektronické spisové služby včetně vnitřní integrace úřadu
Dodávka a implementace HW a SW pro TC ORP, dodávka a implementace elektronické spisové služby a komponent vnitřní integrace MěÚ budou soutěženy společně a bude vybrán jeden generální dodavatel, který bude odpovědný za celkový průběh zakázky včetně svých subdodavatelů. Zakázka bude realizována formou zakázky s vyšší hodnotou 2. kategorie ...
Poptávám nerezové závěsy pro posuvné dveře
Dobrý den, žádám Vás o cenovou nabídku na nerezové závěsy pro celoskleněné posuvné dveře 1/- šířka otvoru 160 cm výška 230 cm dveře budou třídílné s jednou pevnou částí ostatnídvě části se zasouvaji před pevnou.2/-šířka otvoru 110cm výška 230 cm jedná se o jednokřídlové posuvné dveře které se budou posouvat před pevnou zeď. S pozdravem Svoboda ...
Kompletní dodávka technologie fotovoltaické elektrárny Rouchovany
Jedná se o kompletní dodávku fotovoltaické elektrárny Rouchovany včetně zajištění potřebných stavebních prací.
Pavilon pro matku a dítě v Nemocnici Třebíč - dodávka zdravotnické technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnické technologie pro Nemocnici Třebíč, příspěvková organizace, Purkyňovo nám. 2, 674 01 Třebíč. Součástí dodávky je i instalace a uvedení do provozu, včetně zaškolení obsluhy, doprava na místo určení (CIP dle INCOTERMS 2000) a následný servis po celou dobu záruční lhůty. Podrobněji viz zadávací ...
Poptávám kompletní dodávku FVE pro RD
Hledám dodavatele fotovoltaické elektrárny o výkonu 5-6 kWp pro rodinný dům. Kompletní dodávka „na klíč“. Montáž na střechu dvou sousedících přízemních budov. Umístění obec Bačice PSČ 67555. Uveďte cenu bez DPH za instalovaný 1Wp včetně souvisejících nákladů – doprava, vyřízení veškeré administrace.
Poptávám cenovou nabídku  polystyrenu
Dobrý den, chci se zeptat kolik u Vás stojí 1m2 fasádního polystyrenu tl.100 mm. Předem děkuji za odpověd.
Poptávám polystyrén a fasádní barvu
Dvojdomek cca 560m/2 polystyrén 15cm + fasádní barva. 10km od Třebíče, 10km od Velkého Meziříčí.
Poptávám vybavení do autočalounické dílny
Poptávám do autočalounické dílny stojan(držák) na čalounění volantu.
Poptávám gastrozařízení
Prosím nabídněte pro školní jídelnu : bílé, levné, mělké talíře 300 ks, servírovací vozík celonerezový, 3 police, nosnost 80 - 120kg.
Poptávám výsuvný dvoukolový žebřík
Koupím dvoukolový výsuvný žebřík.