ESKO-T s.r.o. - vozidlo na svoz odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka svozového vozidla tj. podvozku a nástavby s lineárním stlačováním včetně vyklápěče nádob a vážícího a identifikačního systému, které bude sloužit pro svoz komunálního odpadu. Vozidlo musí být nové, nepoužité a plně funkční.
Věž artroskopická Full HD
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: artroskopické věže Full HD včetně kompletního příslušenství a záručního servisu v délce 24 měsíců.
Mikroskop laboratorní
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného laboratorního mikroskopu včetně příslušenství dle přílohy č. 2 Minimální technické parametry pro centrální laboratoř Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Podrobné požadavky zadavatele na dodávku a další podmínky jsou v zadávací dokumentaci.
Integrace parkovacího systému, Třebíč
Dodávky spočívající ve zřízení nového parkovacího systému trvalého charakteru na stávajících parkovištích, které jsou součástí Komenského náměstí a ulice Vítězslava Nezvala v Třebíči. Projekt navrhuje umístění vjezdového a výjezdového systému, přípojku elektrické energie z distribučního rozvodu NN, přípojku datových služeb z rozvodu MAN a umístění ...
UZ přístroj - RDG 1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: UZ přístroj - RDG včetně kompletního příslušenství a záručního servisu v délce 24 měsíců.
Mraznička pro krevní plazmu
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 2 ks nových nepoužívaných mrazniček pro krevní plazmu včetně příslušenství pro centrální laboratoř Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Podrobné požadavky ...
UZ přístroj - gynekologický sál
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky do nového pavilonu centrálních operačních sálů Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného UZ přístroje - gynekologický sál včetně příslušenství.
UZ přístroj - gynekologická ambulance
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného UZ přístroje - gynekologická ambulance včetně příslušenství.
Lednice na ukládání krevních vaků
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení do centrální laboratoř Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 3 ks nových nepoužívaných lednic na ukládání krevních vaků včetně příslušenství pro centrální laboratoř Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. ...
Domov pro seniory Náměšť nad Oslavou - rekonstrukce terasy, výtahů a venkovní zpevněné plochy
Předmětem zakázky jsou stavební úpravy stávajícího objektu spojených s výměnou 2 ks výtahu a úpravy nádvoří.
Dodání automobilového žebříku
Předmětem veřejné zakázky je dodání automobilového žebříku s kloubovým ramenem a záchrannou výškou minimálně 40 m pro elektrárnu Dukovany.
Svozové vozidlo na komunální odpad
Předmětem veřejné zakázky je dodávka svozového vozidla tj. podvozku a nástavby s lineárním stlačováním včetně vyklápěče nádob a vážícího a identifikačního systému, které bude sloužit pro svoz komunálního odpadu. Vozidlo musí být nové, nepoužité a plně funkční.
Přístroj elektrochirurgický
Předmětem veřejné zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení do nového pavilonu centrálních operačních sálů Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 4 ks nových a nepoužívaných elektrochirurgických přístrojů včetně příslušenství.
EKG
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 9 ks EKG pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci, konkrétně se jedná o dodávku 6 ks EKG přístrojů pro standardní oddělení, 3 ks pro jednotky intenzivní péče a software, který umožní komunikaci s těmito EKG přístroji a odeslání EKG záznamů do PACSu.
Laparoskopiská věž včetně instrumentária pro metabolickou chirurgii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: laparoskopiské věže včetně instrumentária pro metabolickou chirurgii včetně kompletního příslušenství a záručního servisu v délce 24 měsíců.
Neuromonitor
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení do nového pavilonu centrálních operačních sálů Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného neuromonitoru včetně příslušenství.
Vybavení operačních sálů - inventář II
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení operačních sálů - inventáře do nového pavilonu operačních sálů.
Dodávka kompaktoru tuhých komunálních odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kompaktoru tuhých komunálních odpadů s nakládací lopatou a výměnnými hlavicemi kompaktorových kol. Kompaktor musí být nový, nepoužitý a plně funkční. Součástí předmětu zakázky je rovněž zejména doprava stroje do místa plnění - areál skládky TKO Petrůvky, sestavení a zprovoznění stroje, zaškolení a ...
Vybavení operačních sálů - inventář
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání ostatního vybavení operačních sálů - inventář do nového pavilonu operačních sálů.
Preference městské hromadné dopravy města Třebíč - Kamery
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve zhotovení a instalace nového kamerového systému, který bude připojen k dohledovému pracovišti na městské policii. Předmět plnění je rozdělen do těchto etap: Etapa 1 - Bráfova x Nádražní x Jungmannova Etapa 2 - Masarykovo náměstí Etapa 3 - Komenského náměstí - jih Etapa 4 - Komenského ...
Úprava bioplynu na biometan  a jeho prodej ZD Hrotovice
Předmětem je výstavba 2 kontejnerových objektů, výdejního stojanu s přístřeškem a 2 požárně dělicích stěn, dle projektové dokumentace, která je přílohou této zadávací dokumentace.
Dopravní služby
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování dopravních služeb pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci.
Operační stoly pro centrální operační sály - II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 8 ks operačních stolů včetně kompletního příslušenství pro jednotlivé obory. Předmětem veřejné zakázky je také poskytnutí pozáručního servisu na dodávané zařízení, a to v délce 8 let ode dne skončení záruční doby.
Preference městské hromadné dopravy města Třebíč - LED označníky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající v dodávce a instalaci LED označníků pro městskou hromadnou dopravu v Třebíči.
Operační stoly pro centrální operační sály
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 8 ks operačních stolů včetně kompletního příslušenství pro jednotlivé obory. Předmětem veřejné zakázky je také poskytnutí pozáručního servisu na dodávané zařízení, a to v délce 8 let ode dne skončení záruční doby.