Onkogynekologická péče Nemocnice Jihlava - Komplement
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky nového zdravotnického vybavení pro gynekologicko-porodnické oddělení a oddělení centrální sterilizace Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je též bezplatný záruční servis a provádění PBTK.
Zvýšení bezpečnosti prostředků ICT a dostupnosti IT služeb, opakované zadání
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka infrastruktury, technologií a aplikací pro rozšíření datových center ERÚ a zajištění služeb servisní podpory na stávající i nové technologie. Vybraný Dodavatel zároveň zajistí řízení informační bezpečnosti v provozu systémů a technologií v souladu se zákonem č. 181/2014 Sb. o kybernetické bezpečnosti ...
VŠPJ - Dodávka výrobní linky 2
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka výrobní linky. Rozsah a podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky je uvedeno v technické specifikaci předmětu veřejné zakázky, která tvoří přílohu č. 5 zadávací dokumentace.
Zvýšení kvality návazné péče - Pacientská lůžka
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 100 kusů nových, nepoužitých elektricky polohovatelných pacientských lůžek, včetně matrací a nočních pacientských stolků. Součástí předmětu plnění je i bezplatný záruční servis.
Servis zdravotnických prostředků pro intenzivní péči
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je poskytování odborné údržby, servisu, oprav a preventivních bezpečnostně technických prohlídek zdravotnických prostředků pro intenzivní péči.
Dodávka sanitních vozů pro ZZS KV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks sanitních vozidel včetně fixní zástavby pro poskytování přednemocniční neodkladné péče, požadovaného vybavení (včetně ohřívače infuzních roztoků, kamerového systému a couvacích monitorů) a venkovního označení vozidel.
VŠPJ - Dodávka výrobní linky
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka výrobní linky. Rozsah a podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky je uvedeno v technické specifikaci předmětu veřejné zakázky, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Nemocnice Jihlava - CT 64
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové nepoužité výpočetní tomografie, včetně příslušenství a bezplatného záručního servisu, pro oddělení zobrazovacích metod Nemocnice Jihlava.
Zvýšení kvality návazné péče - endoskopie
Dodávka lékařských přístrojů a vybavení pro Nemocnici Jihlava. Zakázka je rozdělena na 6 částí, z nichž každá je zadávána samostatně.
Počítače a monitory
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka multimediálních počítačů, mini počítačů a monitorů.
Zvýšení kvality návazné péče - Operační stoly
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 4 kusů nových, nepoužitých operačních stolů – 3 kusů systémových stolů pro obecnou chirurgii, ortopedii a traumatologii a 1 kusu mobilního operačního stolu.
Stroje do ŽV Dobrosev
Předmětem nadlimitní veřejné zakázky je dodávka těchto strojů: 1) nakladač č.1 2) nakladač č.2 3) nakladač č.3 4) zastýlací vůz
VŠPJ - Dodávka servoelektrického testovacího stroje
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka Servoelektrického testovacího stroje.
VŠPJ - Dodávka systému pro analýzu pohybu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka Systému pro analýzu pohybu.
VŠPJ - Dodávka mikroskopu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka Mikroskopu.
Zvýšení kvality návazné péče - Rehabilitační vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky nového nepoužitého rehabilitačního zdravotnického vybavení pro oddělení geriatrické a následné péče Nemocnice Jihlava.
Poptávám plastovou nádrž do země
Poptávám cenovou nabídku na plastovou nádrž do země na vodu 1m*1m*2m (2kubíky) s přepadem, průměr 100mm, těsně pod vrchní hranou nádrže, otevřenou s poklopem. Materiál PP nebo PE.
Dodávka nosiče 4x4 se sypací nástavbou s radlicí a seřezávačem krajnic
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu univerzálního nosiče výměnných pracovních nástaveb a zařízení 4x4, 1 kusu nástavby frézy na krajnice s vynášecím pásem a zametacím kartáčem, 1 kusu sypací výměnné nástavby, 1 kusu sklopné korby a 1 kusu radlice – sněhového pluhu, dále předepsané servisní služby univerzálního nosiče výměnných ...
Nemocnice Jihlava - SPECT/CT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužitého, hybridního systému SPECT/CT včetně příslušenství, bezplatného záručního servisu a provádění povinných bezpečnostně technických kontrol.
Zvýšení kvality návazné péče - mikrobiologie a biochemie
Dodávka přístrojů a vybavení pro oddělení mikrobiologie a biochemie Nemocnice Jihlava. Zakázka je rozdělena na 9 částí, z nichž každá je zadávána samostatně.
ICP-MS s trojitým kvadrupólem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového nepoužívaného systému ICP - MS s jednoduchým kvadrupólem.
Dynamický nákupní systém na dodávky výpočetní techniky
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky výpočetní techniky pro zadavatele a splnění dalších s tím souvisejících závazků. Další kódy CPV 30213300-8, 30214000-2, 30232110-8,30233141-1,48820000-2