Nosiče výměnných nástaveb 4x4 a 6x6 + nástavby
Dodávka nosiče výměnných nástaveb 4x4 a 6x6 + nástavby, v celkovém počtu 8 kusů strojů, dále předepsané servisní služby podvozku 4x4 a 6x6 po dobu 5 let, předepsané servisní služby nástaveb po dobu 2 let, zaškolení zaměstnanců zadavatele a zaškolení zaměstnanců zadavatele v posledním roce daných záruk a to v rozsahu nutném pro běžnou pozáruční ...
Rozvoj laboratorních kapacit Nemocnice Jihlava III
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnické techniky pro hematologicko-transfuzní oddělení Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu, školení obsluhy a bezplatný záruční servis.
Robotický operační systém
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového nepoužitého robotického operačního systému pro robotickou operativu, včetně souvisejícího vybavení. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, uvedení zařízení do provozu, bezplatný záruční servis a pozáruční komplexní servisní služby po dobu minimálně 5 let.
Dodávka kombinované sypací nástavby pro nosič Tatra 815 6x6 - středisko Polná
Dodávka 1 ks sypací nástavby s dělenou korbou pro posyp chemickým a inertním materiálem (dále nástavba) pro středisko Polná.
Poptávám dodání dvoukřídlé brány
Poptávám dvoukřídlou vstupní bránu o výšce 115 cm a šířce 360 cm, bez elektrického pohonu. Místo realizace je obec Brtnice. Brána by měla být na jedné straně uchycena do sloupku a na druhé do zdi domu. Provedení brány nemáme ještě přesně určeno. Děkuji, Šprincl.
Hydraulické nakládací jeřáby
dodávka 2 ks hydraulického nakládacího jeřábu včetně oživení a montáže na automobilový nosič kontejnerů kupujícího
Zametač tažený za NA s ABS
Dodávka 3 kusů taženého zametače za nákladní automobil (dále zametače) s ABS pro cestmistrovství Jihlava, Velké Meziříčí a Bystřice nad Pernštejnem.
Minibus
dodávka 1 ks minibusu dle technické specifikace
Pořízení nové CAS pro SDH Stonařov
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S.
Dodávka kombinované sypací nástavby pro nosič Tatra 815 6x6
Dodávka 1 ks sypací nástavby s dělenou korbou pro posyp chemickým a inertním materiálem pro cestmistrovství Pacov.
CT simulátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového CT simulátoru pro radioterapeutické plánování, včetně souvisejícího vybavení, pro onkologické oddělení Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu a bezplatný záruční servis.
Dodávka sanitních vozidel pro ZZS KV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks sanitních vozidel typu B splňují normu ČSN EN 1789 s globální homologací, a to včetně fixní zástavby pro poskytování přednemocniční neodkladné péče, požadovaného vybavení (včetně toughbooku, ohřívače infuzních roztoků, kamerového systému a tiskárny) a venkovního označení vozidel.
Rozvoj laboratorních kapacit Nemocnice Jihlava II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnické přístrojové techniky, včetně souvisejícího příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení zařízení do provozu a bezplatný záruční servis.
Poskytnutí služeb technického dozoru a kontrolního měření díla Pořízení dat pro projekt
Účelem veřejné zakázky je provedení nezávislé kontroly kvality pořizovaných prostorových dat vzešlých ze smlouvy o dílo na pořízení dat digitální technické mapy (DTM) uzavřené v rámci veřejné zakázky „Pořízení dat pro projekt Digitální technická mapa Kraje Vysočina" (https://ezak.kr-vysocina.cz/contract_display_9489.html). Předmětem plnění je ...
Ozařovací technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků - přístrojů pro komplexní onkologické centrum v Nemocnici Jihlava, tj. lineárního urychlovače, brachyterapeutického ozařovače, dozimetrického systému a plánovacího a verifikačního systému, vč. jejich montáže, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a poskytování záručního servisu, jak je ...
Rozvoj laboratorních kapacit Nemocnice Jihlava
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnické přístrojové techniky, včetně souvisejícího příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení zařízení do provozu a bezplatný záruční servis.
D1 Čištění příkopů, žlabů a propustků - úsek SSÚD Velký Beranov
Vyčištění zanesených žlabů a příkopů v úseku SSÚD č.3.
Dodávka univerzálního nosiče 4x4 + sypač, sekačka, korba, radlice
Dodávka 1 kusu univerzálního nosiče 4x4, 1 kusu valníkové korby, 1 kusu sypací nástavby pro posyp chemickým a inertním materiálem, 1 kusu ramenové sekačky a 1 kusu sněhové radlice do místa plnění, zaškolení obsluhy a služby spojené se zajištěním autorizovaného záručního a pozáručního servisu pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, ...
Zařízení pro překlad pacientů na COS
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kompletních systémů pro překlad pacientů z "nečisté" do "čisté" zóny operačních sálů. Součástí plnění je též montáž a uvedení zařízení do provozu, bezplatný záruční servis a PBTK.
Dodávka zametací nástavby na nosič T 815 4x4
Dodávka 1 ks pravostranné zametací nástavby pro cestmistrovství Jihlava. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dále montáž nástavby na určené vozidlo zadavatele Tatra 815 4x4, uvedení dodávky do provozu a předvedení funkčnosti. Dále zaškolení obsluhy zadavatele v dostatečném rozsahu pro bezpečné ovládání a základní údržbu.
Dodávka nosiče výměnných nástaveb 4x4 + chem. nástavba + radlice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks dvounápravového komunálního podvozku 18 t, 1 ks třístranného sklápěče, 1 ks chemické nástavby sypače a 1 ks sněhové radlice. Součástí dodávky zboží je dále montáž nástaveb na nosič, zaškolení obsluhy a záruční a pozáruční servis.
Administrativní budova E - vybavení interiérů
Účelem veřejné zakázky je realizace projektu Krajský úřad Kraje Vysočina, administrativní budova "E" - vybavení interiérů, dle projektové dokumentace zpracované společností Artprojekt Jihlava spol. s r.o., Minoritské náměstí 11, Jihlava 586 01.
Angiografický RTG komplet
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového RTG kompletu pro angiografie, včetně souvisejícího vybavení, pro oddělení zobrazovacích metod Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je též bezplatný záruční servis a provádění povinných BTK.
Zařízení průmyslové automatizace a Industry 4.0
fyzická dodávka zařízení průmyslové automatizace a Industry 4.0 včetně příslušenství, studijních materiálů a zaškolení dle specifikace uvedené v příloze č. 1 těchto zadávacích podmínek jednotlivým pověřujícím zadavatelům
Dodávka sanitních vozidel pro ZZS KV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks sanitních vozidel typu B splňují normu ČSN EN 1789 s globální homologací, a to včetně fixní zástavby pro poskytování přednemocniční neodkladné péče, požadovaného vybavení (včetně toughbooku, ohřívače infuzních roztoků, kamerového systému a tiskárny) a venkovního označení vozidel.