Vybavení objektu v ulici Velká Hradební 3121/50 Ústí nad Labem kancelářským vybavením
Předmětem této veřejné zakázky je vnitřní vybavení objektu v ulici Velká Hradební 3121/50 Ústí nad Labem kancelářským vybavením včetně montáže, dopravy a likvidace obalů. Jedná se o dodávky kancelářských stolů, odkládacích stolů, kancelářských skříněk, kontejnerů, policových skříní s nástavbami, šatních skříní, polic, nástavců, podstavců, ...
Koagulometry pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 6 ks koagulometrů pro monitoraci hladiny heparinu pro jednotlivé odštěpné závody Krajské zdravotní, a.s., spolu s odpovídajícím příslušenstvím a zajištěním průběžných dodávek vázaného spotřebního materiálu.
Dodávka třídící technologie kolového překládkového manipulátoru pro společnost METALLPLAST - RECYKLING
Předmětem zakázky je dodávka kolového překládkového manipulátoru, určeného pro třídění kovového odpadu v rámci procesu jeho recyklace. Podrobná specifikace a požadované technické parametry a další požadavky jsou uvedeny v technické specifikaci poptávané technologie, která tvoří přílohu č. 3 zadávací dokumentace.
Laboratorní vyšetřovací metody  Systém pro automatické izolace nukleových kyselin III.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nového zdravotnického prostředku přístrojového charakteru, a to systému pro automatické izolace nukleových kyselin spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
EKG přístroje včetně pozáručního servisu II
dodávka 2 ks EKG přístroje včetně příslušenství
Dodávka naftových autobusů pro Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova a. s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou naftových autobusů. Zadavatel požaduje dodání nových, nerepasovaných a nepoužitých autobusů. Požadavky na minimální standard technického řešení (technické podmínky) a počet jednotlivých položek jsou detailně vymezeny a popsány v přílohách Zadávací dokumentace (dále též „ZD“), zejm. v Příloze ZD ...
Pořízení 2 ks specializovaných vozidel s nástavbou
Předmětem zakázky je dodávka nových 2ks podvozků, 2ks nástavby na zimní údržbu a 1ks nástavby pro převoz a řízený výdej teplé obalované živičné směsi včetně poskytování záručního servisu.
Nákup autobusů určených pro veřejnou linkovou dopravu osob na území Ústeckého kraje, délky 14 - 16 m
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky nejvýše 20 ks částečně nízkopodlažních autobusů délky 14 - 16 m s pohonem na: motorovou naftu nebo CNG určených pro veřejnou linkovou dopravu na území Ústeckého kraje, včetně informačního systému. Vše v provedení v provedení, stavu, s vlastnostmi a specifikacemi plně odpovídajícími ...
Zvýšení kvality návazné péče Krajské zdravotní, a.s. - Instrumentária pro osteosyntézy kostí III
Dodání sady instrumentárií pro osteosyntézy kostí pro potřeby Oddělení centrálních operačních sálů a sterilizace Krajské zdravotní, a.s. - Nemocnice Děčín, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Přístroj pro mechanickou trombektomii pro RDG oddělení Nemocnice Most, o. z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 1 ks přístroje pro mechanickou trombektomii, spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Dodávky kancelářského a jiného nábytku pro Krajskou zdravotní, a.s., 2021
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena v části 1 !!
Dodávka a montáž speciálního zdravotnického nábytku na oddělení centrálních operačních sálů
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka speciálního nábytku pro oddělení centrálních operačních sálů Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice Ústí nad Labem, o. z.
Laboratorní vyšetřovací metody - Systém pro statimovou analýzu přítomnosti SARS-CoV-2 III
Předmětem této veřejné zakázky je dodání zdravotnických prostředků přístrojového charakteru, a to 3 kusů systémů statimové analýzy přítomnosti SARS CoV 2, spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Zvýšení kvality návazné péče Krajské zdravotní, a.s. - Diagnostická pracovní stanice
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků, a to 2 ks multimodalitní diagnostické pracovní stanice.
Nákup spotřebního materiálu na analýzy DNA
Předmětem této podlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení je dodávka spotřebního materiálu určeného pro přístroje sloužící k analýze a vyhodnocování vzorků DNA pro Odbor kriminalistické techniky a expertiz Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Laparoskopické instrumetárium
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena v části 1 !!
Poptávám kontejner
Poptávám kontajner 20´´ HC v dobrém stavu, Potřebujeme jako sklad pro naši stavbu v Děčíně.
Stavební úpravy ZŠ Koperníkova, Teplice - instalace systému nuceného větrání
Předmětem projektu jsou stavební úpravy v základní škole, jež zahrnují návrh větrání učeben_prostor určených pro shromažďování dětí, pomocí nových VZT jednotek umístěných v daných učebnách pod stropem, v novém SDK podhledu. Součástí projektu je i návrh nových elektroinstalací související s větráním, odvod kondenzátu do stávající kanalizace a ...
Zvýšení kvality návazné péče Krajské zdravotní, a.s. - Monitorovací systémy III
Předmětem této veřejné zakázky je dodání monitorovacích systémů včetně monitorů vitálních funkcí.
Monitor vitálních funkcí pro KAPIM - Centrum pro léčbu chronické bolesti II
Dodávka 1 ks monitoru vitálních funkcí, včetně příslušenství a pozáručního servisu na 8 let pro KAPIM - Centrum pro léčbu chronické bolesti.
Rozšíření kapkové závlahy Dolánky
Kapková závlaha na plochu 2 ha s možností cíleného přihnojení- bližší údaje na profilu zadavatele
Vybavení drážního vozidla 753 612-1 jednotkou ETCS
Předmětem této zakázky je provedení díla spočívajícího v komplexní dodávce a instalaci mobilní části zabezpečovacího systému ETCS aplikační úrovně (Level 2), která bude vyhovovat základní normě 3 (Baseline 3) (dále jen "Zařízení") do hnacího drážního vozidla řady 756.6 (dále jen Lokomotivy) specifikovaného v příloze č. 6 zadávací dokumentace- ...
Instrumentária pro osteosyntézy kostí
Dodávka 2ks instrumentárií a dodávky spotřebního materiálu na dobu 5 let.
Komprehenzivní GCxGC/MS systém
Předmětem veřejné zakázky s názvem „Komprehenzivní GCxGC/MS systém“ (dále jen „Veřejná zakázka“) je dodávka přístroje Koprehenzivní GCxGC/MS systém s modulátorem bez použití kapalného dusíku pro analýzu komplexních směsí vybavený TOF-MS detektorem to vše dle minimální technické specifikace popsané v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávka a montáž speciálního zdravotnického nábytku na oddělení centrálních operačních sálů
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka speciálního nábytku pro oddělení centrálních operačních sálů Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice Ústí nad Labem, o. z.