Vyšetřovací světlo pro chirurgickou ambulanci II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks vyšetřovacího světla včetně příslušenství a pozáručního servisu na dobu 96 měsíců.
Pořízení elektromobilů pro PKÚ, s. p. - víceúčelový užitkový elektromobil včetně wallboxu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 2 kusů víceúčelových elektromobilů N1, dále jen elektromobily včetně wallboxů a dokladů nezbytných k řádnému užívání a k provozu elektromobilů, Osvědčení o registraci vozidla, část II. Technický průkaz apod. Elektromobily budou využívány zejména v okolí jezer Milada a Most.
FZŠ - Hostomice - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky, dle specifikace zadavatele v příloze zadávací dokumentace
Dodávky výpočetní techniky pro Krajskou zdravotní, a.s., 2021
Dodávky výpočetní techniky (stolní počítače, notebooky a LCD monitory) pro Krajskou zdravotní, a.s., a to na základě rámcové dohody.
Dodávky nemocničních lůžek včetně příslušenství a antidekubitních matrací pro Krajskou zdravotní
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena v části 1 !!! Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nemocničních lůžek, matrací, nočních stolků, včetně příslušenství, pro jednotlivé odštěpné závody Krajské zdravotní, a.s.
Víceúčelové vozidlo s pohonem 4x4 pro zajištění letní a zimní údržby na komunikacích města Varnsdorf
6.1. Předmětem veřejné zakázky je dodání víceúčelového vozidla určeného pro zajištění silniční údržby v zimním a letním období na komunikacích ve správě zadavatele (TS města Varnsdorf s.r.o.) a pro zajištění dalších přepravních služeb, kterými jsou: 6.1.1. Možnost provozu na silniční síti města Varnsdorf a silnicích ČR vč. ...
Rozšíření separace odpadů města Štětí
Předmětem plnění veřejné zakázky „Rozšíření separace odpadů města Štětí“ je vybudování stání a následná dodávka polopodzemních kontejnerů na separaci papíru, plastu, skla, kovů, biologicky rozložitelného odpadu a směsného komunálního odpadu (včetně provedení příslušných nutných stavebních prací), a pořízení velkoobjemových kontejnerů (dále jen ...
SŠT Most, dodávka svařovacích boxů
Předmětem plnění této VZ je dodávka a montáži 11 kusů svařovacích boxů, které budou zhotoveny z hlukově izolačních panelů a ochranných svářečských lamel. Součástí dodávky je kompletní montáž na adrese zadavatele VZ.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky - obec Malé Březno
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob), hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) vč. zajištění servisu, v rozsahu a v souladu se zadávacími ...
Střední škola stavební a strojní, Teplice, p. o. - dostavba areálu školy - dodávky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení učeben oboru vzdělání truhlář pro Střední školu stavební a strojní, Teplice, p.o. (objekt SO 09) a oboru vzdělání kadeřník pro Střední školu obchodu a služeb, Teplice, p.o. (objekt SO 11).
Střední škola stavební a strojní, Teplice, p. o. - dostavba areálu školy - dodávky, nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení kanceláří a učeben dvou škol, a to Střední školy obchodu a služeb, Teplice, p.o. (objekt SO 11) a Střední školy stavební a strojní, Teplice, p.o. (objekt SO 09).
Oprava čerpadla UPA 300 65/10a
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení opravy vodního čerpadla typu UPA 300 65/10a (dále jen „čerpadlo“), které je Zadavatelem používáno v jámě o hloubce 300 m k čerpání agresivních důlních železitých vod., a u kterého byl diagnostikou zjištěn nevyhovující izolační stav a zkrat vinutí na kostru motoru. Základní parametry ...
Multifunkční vozidlo pro svoz odpadu
Předmětem zakázky je dodávka nových 1ks podvozku, 1ks nástavby s lineárním lisováním se zadní odklopnou násypkou, dělený vyklápěč nádob a hydraulický nakládací jeřáb pro svoz komunálního i separovaného odpadu, včetně poskytování kompletního záručního servisu.
Dodávka nábytku pro Kardiochirurgické oddělení Krajské zdravotní, a.s. Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nábytku pro Kardiochirurgické oddělení Krajské zdravotní, a.s. - Masarykovy nemocnice Ústí nad Labem, o. z.
Vybudování podzemních kontejnerů pro zlepšení systému třídění komunálních odpadů ve městě Bílina
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka podzemních kontejnerů na separaci papíru, plastu, skla a SKO (včetně provedení příslušných nutných stavebních prací), a pořízení velkoobjemových kontejnerů na separaci biologicky rozložitelného odpadu. Dále bude pořízeno 100 ks kontejnerů na tříděný odpad (papír, plasty, sklo a BRO).
Vybavení drážního vozidla 753 612-1 jednotkou ETCS
Předmětem zakázky je provedení díla spočívajícího v komplexní dodávce a instalaci mobilní části zabezpečovacího systému ETCS aplikační úrovně 2 (Level2), která bude vyhovovat základní normě 3 (Baseline 3) do hnacího drážního vozidla řady 753.6 (dále jen „Lokomotivy“) specifikovaného v příloze č. 6 zadávací dokumentace - Příloha č.6_Průkazy ...
Dodávky drogerie, hygienických potřeb, čistících a úklidových prostředků pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky, která je rozdělena na části v souladu s § 101 ZZVZ, jsou průběžné dodávky drogerie, hygienických potřeb, čistících a úklidových prostředků pro Krajskou zdravotní, a. s. Části veřejné zakázky: Část 1: Obalový materiál a pytle Část 2: Hygienické potřeby Část 3: Úklidové potřeby Část 4: Čisticí a prací ...
Údržba komunikací - zimní
Zimní údržba komunikací 1.11.2021-31.3.2022
Dodávka a správa decentralizovaných zařízení
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění dodávky a správy decentralizovaných zařízení pro Zadavatele. Podrobně odst. 3.1. a 4.2 Výzvy a zadávacích podmínek pro zpracování nabídky a přílohy zadávacích podmínek č. 1-7. Uvedené soubory jsou uloženy v záložce Zadávací dokumentace.
Pytle na infekční odpad s potiskem pro Krajskou zdravotní, a.s., 2021
Zajištění průběžných dodávek pytlů na infekční odpad s potiskem v souladu s předpisy ADR a vyhláškou č. 383/2001 Sb. ve znění pozdějších předpisů, uvedených v příloze této zadávací dokumentace po dobu účinnosti rámcové dohody, tj. po dobu 36 měsíců, včetně jejich závozu v rámci všech odštěpných závodů zadavatele.
Dodávky zdravotnického vybavení pro Krajskou zdravotní, a.s., 2021
Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena v hlavní části.
Dodávky zdravotnického vybavení pro Krajskou zdravotní, a.s., 2021
Dodávky zdravotnického vybavení pro Krajskou zdravotní
Střední škola stavební a strojní, Teplice, p. o. - dostavba areálu školy - dodávky
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka technického vybavení dílen učebního oboru karosář pro Střední školu stavební a strojní, Teplice, p.o., včetně dopravy zařízení na určené místo, montáže, uvedení do provozu, proškolení obsluhy, návodů a likvidace obalů. Dodané zboží bude nové, nikoliv repasované. Návody k obsluze v českém jazyce a ...