Revitalizace bytových domů v obci Milín II. a IV. etapa - dodávky
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka systému nuceného větrání se zpětným získáváním tepla a nového zdroje a rozvodů tepla pro dosažení energetických úspor bytových domech v obci Milín, blíže specifikovaného zadávací dokumentací a jejími přílohami.
Dodávka bezpečnostních přepážek pro KrP Příbram 5
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka bezpečnostních přepážek, jejich montáž a rozmístění v budovách zadavatele ve Středočeském kraji podle specifikace přiložené k zadávací dokumentaci. Veřejná zakázka bude realizována na základě kupní smlouvy uzavřené s vybraným dodavatelem.
Zdravotnická technika pro gynekologické oddělení
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických přístrojů a zdravotnické technologie se zárukou za jakost a plnou provozuschopnost min. 24 měsíců,dodávka nového nábytku a sedacího nábytku pro gynekologické oddělení.
Zateplení bytových domů v obci Milín II. a III. etapa - dodávky
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nového zařízení systému nuceného větrání se zpětným získáváním tepla a nového zdroje tepla, pro dosažení energetických úspor v celkem jedenácti bytových domech v obci Milín, blíže specifikované zadávací dokumentací a jejími přílohami
Zpracování odpadního tepla z mrazících boxů
Předmětem výběrového řízení je: generální dodavatel technického řešení pro zpracování tepla z mrazících boxů umístěných v pekárenském provozu.
Modernizace městského informačního systému MěÚ Příbram - Bezpečná infrastruktura
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybudování bezpečné centrální IT infrastruktury Zadavatele. Součástí plnění je též poskytování služeb podpory provozu.
Poskytování energetických služeb metodou EPC pro vybrané objekty ve vlastnictví města Příbram
Předmětem plnění je poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem ve vybraných objektech ve vlastnictví města Příbram. Součástí předmětu plnění zakázky je vypracování návrhu energeticky úsporných opatření, jejich realizace a příslušný energetický management pro vybrané objekty. Úsporná opatření se budou týkat zejména obnov a rekonstrukce ...
Generální dodavatel technického řešení pro zpracování tepla z mrazících boxů
Předmětem výběrového řízení je dodávka technického vybavení pro využití odpadního tepla z mrazících a chladících zařízení. Získané teplo bude sloužit pro vytápění a přípravu teplé vody. Součástí dodávky dále bude: • Připojení na chladící systém • Dodávka akumulačních nádrží z materiálu vysokolegovaný nerez AISI 316L nebo Ti • Dodávka ...
Laserový řezací stroj
Předmětem plnění tohoto výběrového řízení je komplexní dodávka, instalace a zprovoznění „Laserového řezacího stroje“.
Dodávka obráběcích strojů a dalších zařízení
Předmětem této VZ je dodávka a instalace obráběcích strojů a dalšího vybavení a zařízení pro laboratoře strojírenství Střední průmyslové školy a Vyšší odborné školy v Příbrami (dále: „škola“), v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami této veřejné zakázky.
Zdravotnická technika pro návaznou péči
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických přístrojů, zdravotnických prostředků v souladu s podmínkami uvedenými v přílohách zadávací dokumentace.
Snížení energetické náročnosti budovy ZŠ Milín – technická zařízení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových zařízení – klimatizace a větrání prostor, blíže specifikovaných zadávací dokumentací a jejími přílohami, s cílem realizace energetických úspor v budově základní školy v obci Milín.
Dodávka bezpečnostních přepážek pro KrP Příbram
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále také jen „VZ“) je dodávka bezpečnostních přepážek, jejich montáž a rozmístění v budovách zadavatele ve Středočeském kraji podle přiložené specifikace. Veřejná zakázka bude realizována na základě kupní smlouvy uzavřené s vybraným dodavatelem samostatně pro každou část VZ specifikované v bodu 2 - Popis ...
Komplexní ekologizace provozu kamenolomu Štileček
Předmětem je vybudování technologické linky včetně stavebních úprav, které významně sníží prašnost provozu a která bude splňovat nejlepší opatření a parametry pro lomy s vysokými ekologickými standardy. Bližší technická specifikace předmětu Veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 1 Zadávací dokumentace. Součástí předmětu Veřejné zakázky bude ...
Poptávám opravu bazénovou technologie
Poptávám servis bazénové technologie (čerpadla, kompresory atd.). Bazén je v obci Mokrovraty u Dobříše. Zdraví Hyklová
Dodávka dvou nových letadel vybavených FIS včetně údržby
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka dvou letadel vybavených FIS, výcvik, údržba těchto letadel po dobu záruční lhůty nebo 3000 letových hodin, CAMO a údržba FIS na 20 let.
Pořízení nové výrobní technologie
Předmětem zakázky, s dílčím plněním, je pořízení výrobní technologie – 2 ks velkoplošných pil, 1 ks laserového řezacího systému, 1 ks formátovací pily, 1 ks srovnávací frézky, 1 ks tloušťkovací frézky včetně nezbytného příslušenství do truhlářského provozu žadatele. Předmět plnění je rozdělen do 3 celků: 1. Dodávka celku č. 1 - 1 ks Laserového ...
Dodávka a instalace vertikálního obráběcího centra
Dodávka a instalace vertikálního obráběcího centra.
Drtič dřevní hmoty
Předmětem výběrového řízení je dodávka drtiče dřevní hmoty včetně příslušenství (dále jen „technologie“) v rámci projektu „Snížení energetické náročnosti ve společnosti KULDA f.o. formou výměny drtičů dřevní hmoty“ reg. č. CZ.01.3.10/0.0/0.0/15_010/0001453. Předmět plnění je podrobně specifikován v přílohách zadávací dokumentace. Předmětem ...
Pořízení CNC obráběcího centra
Pětiosé CNC obráběcí centrum s řídicím systémem pro přesné vyvrtávání a frézování.
Pořízení horizontální vyvrtávačky
Dodávka - Horizontální vyvrtávačka s CNC řídicím systémem pro přesné vyvrtávání a frézování.
Pořízení dynamometru
Předmětem zakázky je dodávka sestavy šesti kusů AC dynamometru včetně softwaru, instalace, uvedení do provozu, kalibrace, zaškolení obsluhy v prostorách zadavatele včetně příslušné dokumentace.
Zdravotnická technologie pro gynekologicko-porodnické oddělení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických přístrojů, zdravotnických prostředků, nábytku a kancelářské techniky pro potřeby gynekologicko-porodnického oddělení Oblastní nemocnice Příbram, a.s. To vše v souladu s podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci. Veřejná zakázka je rozdělená na 5 částí. Blíže viz ZD.
Dodávka drážkovacího stroje
Předmětem zakázky je komplexní dodávka hydraulického protahovacího stroje, nástrojů s příslušenstvím, konických středících elementů a speciálních protahovacích nožů na drážky dle zadaných výkresů obrobků.
Zdravotnická technologie pro gynekologicko-porodnické oddělení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických přístrojů a zdravotnické technologie se zárukou za jakost a plnou provozuschopnost min. 36 měsíců. Veřejná zakázka bude zahrnovat i instalaci, montáž a uvedení dodaných zařízení do provozu. Dodávka, instalace a uvedení zařízení do provozu v sídle zadavatele musí být provedeny v ...