Přístroj pro roboticky asistovaný nácvik chůze se zpětnou vazbou
Přístroj pro roboticky asistovaný nácvik chůze se zpětnou vazbou
CSS Tloskov - náhradní zdroj elektrické energie
Předmětem veřejné zakázky je instalace záložního zdroje elektrické energie, elektroinstalační práce a stavební práce v areálu CSS Tloskov.
Modernizace odborných a jazykových učeben, zlepšení podmínek pro výuku v areálu praktické přípravy
nákup přepravníku na přepravu koní, nákup učebních pomůcek do odborné učebny mechanizace a mechanizační dílny a nákup vybavení do výukové zahrady.
Nákup anatomických modelů
Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je „Nákup anatomických modelů“: Výukový model chovného prasete, sada anatomických modelů skotu - inseminační a injekční simulátor a simulátor pro těžké porody skotu.
Nákup vybavení laboratoří
Předmětem této části Veřejné zakázky je dodávka Osvětlovacího kitu včetně reversní osmózy a Mobilní laboratoře a studentského mikroskopu.
Dodávka cisternové automobilové stříkačky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky.
Poptávám cenovou nabídku na vodoměrnou šachtu
Poptávám cenovou nabídku na vodoměrnou šachtu. Děkuji L.Schánilec Onšov
Pořízení učebních pomůcek pro výuku žáků oboru Agropodnikání VOŠ a SZeŠ Benešov v roce 2021
Předmět veřejné zakázky je dodávka traktoru a přívěsu pro výuku autoškoly.
Poptávám dodavatele papíru a černé polepovací folie
Poptávám dodavatele na papír, plus černou polepovací folii n a výrobu krabiček. viz obrázek. Prosím o cenovou nabídku. Děkuji
Nákup ICT vybavení
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení. ICT vybavení a vybavení na pokusy bude dodáno v rozsahu a dle podmínek podrobně stanovených v Technické specifikaci, která tvoří Přílohu č. 2 této Zadávací dokumentace a ve Smlouvě. Více podrobností v zadávací dokumentaci.
Poptávám bednu na nářadí
Poptávám bednu na nářadí o rozměrech: výška 450 mm, šířka 1250 mm, hloubka 650 mm. Moje představa je 4 až 5 šuplíků, mohou být i dva sloupce užších, v šuplících libovolně stavitelné přepážky. Děkuji J.Škoda
Modernizace odborných a jazykových učeben, zlepšení podmínek pro výuku v areálu praktické přípravy
nákup přepravníku na přepravu koní, nákup učebních pomůcek do odborné učebny mechanizace a mechanizační dílny a nákup vybavení do výukové zahrady.
Varovný a informační systém města Vlašim
Předmětem veřejné zakázky je realizace protipovodňových opatření - dodávka varovného a informačního systému města Vlašim zajišťujícího základní ozvučení povodňové oblasti města a integrovaných monitorů hladin pro včasné varování obyvatel.
Kogenerační zdroj tepla Spořilov
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění kogenerační jednotky pro teplárenský provoz (tj. soustrojí jednoho spalovacího pístového motoru, používajícího jako palivo zemní plyn včetně plynové řady, jednoho generátoru a tepelného modulu obsahujícího minimálně spalinový výměník, deskový výměník a potřebná čerpadla) v Benešově o ...
FZŠ, Týnec nad Sázavou, Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky. Předmětem veřejné zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S včetně požárního ...
Pořízení učebních pomůcek pro výuku žáků oboru Agropodnikání VOŠ a SZeŠ Benešov
Jedná se o nákup učebních pomůcek pro výuku praxe a odborných předmětů žáků oboru Agropodnikání v areálu praktického vyučování na Pomněnicích. Jedná se o zemědělskou techniku: mulčovač, zametač, návěs, přepravník balíků, luční brány, dlátový kypřič nesený a dále o komoru pro stanovení klíčivosti.
Výměna výtahů na rehabilitačním oddělení
Výměna 4ks. výtahů na rehabilitačním oddělení RU Kladruby
Rekonstrukce chlazení
Předmětem veřejné zakázky je výměna stávajících 2 ks stávajících kompresorových soustrojí typ 4VN 150 A a instalace 2 ks nových kompresorových soustrojí a instalace nového systému řízení (MaR), včetně detekce úniku NH3. Předmětem zakázky je dále výměna expanzní nádrže a dodávka sběrače kapaliny.
Dodávka učebních pomůcek - opakování
Předmět plnění je dodávka učebních pomůcek. Tato veřejná zakázka je dělena na 2 částí: váhy a komponenty kloubových hřídelů.
Nákup ICT vybavení pro praktické vyučování – opětovné vyhlášení
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka výpočetní a projekční techniky a balíčku kancelářského softwaru pro Zadavatele. ICT vybavení bude dodáno v rozsahu a dle podmínek podrobně stanovených v Technické specifikaci, která tvoří Přílohu č. 2 Zadávací dokumentace a ve Smlouvě.
FZŠ - Sázava - cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min?¹ podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“, v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“). Součástí zakázky je rovněž dodávka vybavení a ...
Dodávka komponentů v rámci plnícího a uzavíracího monobloku pro plnění korozivních látek II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka specifických komponentů dle technické specifikace.
Poptávám polyetylénové pytle na nebezpečný odpad
Poptávám pytle PE červené od 100 L a více - tl. 200 miq (nebezpečný odpad). Děkuji Eva Marešová
Nákup ICT vybavení pro praktické vyučování
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka výpočetní a projekční techniky a balíčku kancelářského softwaru pro Zadavatele.