Dodávka IT infrastruktury pro Město Hlinsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení v podobě serverů, datového úložiště, síťové sondy, rozšíření serverů a switchů a licencí software včetně příslušenství . Součástí předmětu plnění jsou dále služby a práce prodávajícího se zařízeními přímo související a nezbytné k řádnému uvedení předmětu plnění do provozu. Součástí předmětu ...
Gymnázium Žamberk - dodávka pomůcek
Dodávka pomůcek pro odborné učebny fyziky, biotechnologie, biologie a chemie a senzorických pomůcek a experimentálního vybavení pro projekt realizovaný v rámci IROP.
Gymnázium Žamberk - dodávka nábytku
Dodávka nábytku pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci IROP.
Dodávka technických pracovních stanic II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technických pracovních stanic a centrálních ovládacích jednotek za účelem vybavení laboratoří zadavatele v rámci projektu FUTURE - Budování infrastruktury na Fakultě elektrotechniky a informatiky Univerzity Pardubice“, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002383.
SPŠ stavební Pardubice - dodávka gastrotechniky
Dodávka gastrotechniky a vybavení pro rekonstruovanou kuchyni na SPŠ stavební Pardubice.
Poptáváme dodávku výtahu do panelového domu
Poptáváme vypracování cenové nabídky na nový osobní a nákladní výtah v našem panelovém domě. Pardubice 530 02. Děkuji a přeji hezký den, Šejvl Jiří.
SŠ zahradnická a technická Litomyšl - dodávka nábytku
Dodávka nábytku pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 - 2020 s názvem "SŠ zahradnická a technická Litomyšl - rekonstrukce budovy pro odbornou výuku a přístavba skleníku".
SŠ zahradnická a technická Litomyšl - dodávka vybavení IT a AV techniky
Dodávka IT a AV techniky pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 - 2020 s názvem "SŠ zahradnická a technická Litomyšl - rekonstrukce budovy pro odbornou výuku a přístavba skleníku".
Robotizovaná svařovací pracoviště pro podsestavy autobusů
Kompletní dodávka dvou stejných robotizovaných pracovišť, která budou svářet podsestavy podvozků autobusů.
Poptávám vybavení prodejny textilu
Koupím vybavení do prodejny second hand.
Gymnázium Hlinsko – dodávka pomůcek pro odborné učebny a laboratoře
Dodávka pomůcek pro výuku přírodovědných předmětů pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Gymnázium Hlinsko – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“
Gymnázium Hlinsko – dodávka nábytku
Dodávka nábytku (skříňky, stoly, židle, police, laboratorní nábytek apod.) pro odborné učebny a laboratoře přírodovědných předmětů pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Gymnázium Hlinsko – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
Vybavení onkogynekologického centra společnosti Nemocnice Pardubického kraje, a.s.
Dodávka, montáž, instalace a uvedení do provozu přístrojového vybavení – zdravotnického prostředku - magnetické rezonance MR 3T včetně příslušenství a technologií, instruktáže, zajištění požadovaných servisních služeb, funkcionalit a technických požadavků uvedených v Příloze č. 2 zadávací dokumentace - Podrobnosti předmětu veřejné zakázky - ...
Gymnázium Hlinsko - dodávka vybavení IT, AV a prezentační techniky
Dodávka vybavení IT, AV a prezentační techniky (stolní počítače, notebooky, interaktivní tabule, tiskárny, projektory, apod.) pro odborné učebny a laboratoře pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 - 2020.
Gymnázium Vysoké Mýto - dodávka nábytku
Dodávka nábytku (pracovní linky, kontejnery, židle, skříňky, apod.) pro laboratoř, dílny a prezentační místnost pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014-2020 s názvem "Gymnázium Vysoké Mýto - příprava laboratoře, dílny a prezentační místnosti".
Intenzifikace systému sběru BRKO BIOLIPOL SE
Předmětem zakázky je dodávka technologie pro zajištění a intenzifikaci systému sběru BRKO: - Kontejnery – 5 ks - Nosič kontejnerů – 1 ks - Vyhrnovací nástavba - 1 ks - Návěs s výtlačným čelem – 1 ks - Manipulátor – 1 ks
Sál zastupitelstva stavební úpravy a modernizace
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy a modernizace vybraných prostor v objektu Krajského úřadu souvisejících se sálem zastupitelstva. Hlavním cílem úprav je obnova sálu a jeho modernizace nejen v pojetí vlastního vnitřního vybavení, ale nastavit moderní audiovizuální techniku, hlasovací zařízení a vše propojit s potřebným hardwarem a ...
Protipovodňová opatření města a ORP Česká Třebová
Předmětem veřejné zakázky je realizace protipovodňových opatření formou dodávky a montáže varovného a informačního systému a jeho napojení do Jednotného systému varování a informování a dodávky a montáže lokálního výstražného systému pro město a ORP Česká Třebová.
Dodávka parního sterilizátoru pro COS Pardubické nemocnice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení – zdravotnického prostředku – 1 ks parního sterilizátoru pro COS Pardubické nemocnice včetně příslušenství či technologií do místa plnění, v souladu s medicínským účelem a s ostatními podmínkami zadávací dokumentace a dle technické specifikace uvedené v příloze č. 2 zadávací dokumentace - ...
SOU Svitavy – dodávka univerzálního hrotového soustruhu a univerzální konzolové frézky
Dodávka univerzálního hrotového soustruhu a univerzální konzolové frézky pro školní dílny pro obory Mechanik plastikářských strojů, Nástrojař a Mechanik seřizovač CNC.
Gymnázium Litomyšl – dodávka nábytku a zařízení
Dodávka nábytku a zařízení pro odborné laboratoře přírodovědných předmětů.
SOU Svitavy – dodávka erozivní drátové řezačky a CNC hloubičky
Dodávka erozivní drátové řezačky a CNC hloubičky pro školní dílny pro obory Mechanik plastikářských strojů, Nástrojař a Mechanik seřizovač CNC.
Gymnázium Litomyšl – dodávka pomůcek pro výuku přírodovědných předmětů
Dodávka pomůcek pro výuku přírodovědných předmětů.
Sanitní vozidla ZZS PAK 2018 – typ B a C
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks nových sanitních vozidel typu B včetně požadované zástavby a přepravních prostředků (transportních nosítek s podvozkem, vč. matrace, integrovaného zádržného systému pro děti, odnímatelným podhlavníkem, evakuačního křesla-schodolezu, scoop rámu – nosítek) a 2 ks nových sanitních vozidel typu C, včetně ...
SOŠ a SOU Polička - dodávka výukové technologie pro obor řezník - uzenář
Dodávka výukové technologie pro obor řezník - uzenář.