Sterilizátory
Předmětem veřejné zakázky s názvem „Sterilizátory“ je pořízení přístrojového vybavení s rokem výroby ne starším než 2021 definovaného v zadávací dokumentaci.
Operační mikroskop KÚČOCH
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu operačního mikroskopu včetně příslušenství na zákrokový sálek Kliniky ústní, čelistní a obličejové chirurgie FN Olomouc
Mikrobiologické analyzátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu komplexního modulárního technologického vybavení mikrobiologické laboratoře pro detekci infekčních patogenů a nozokomiálních nákaz z klinických vzorků sestávajícího z plně automatického systému pro molekulárně biologické vyšetření (PCR) - (i), ze systému pro mikrobiologickou ...
Navigovaná bronchoskopie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu 1ks navigačního bronchoskopického systému včetně příslušenství a připojení do datové sítě a systému PACS, zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního/opotřebitelného materiálu, a provedení instruktáže personálu, pro Kliniku plicních nemocí a tuberkulózy ...
Systém AtriClip pro uzávěr ouška levé srdeční síně
Předmětem plnění zakázky jsou průběžné dodávky systémů AtriClip pro uzávěr ouška levé srdeční síně (LAA) pro Kardiochirurgickou kliniku FN Olomouc.
Snížení fugitivních emisí ve slévárně Železárny Štěpánov, spol. s r.o.
Cílem veřejné zakázky je realizace projektu, jehož hlavním cílem je snížení emisí znečišťujících látek na stacionárním zdroji ve společnosti Železárny Štěpánov, spol. s r.o. Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení přístavby v návaznosti na stávající haly a instalaci nového technologického zařízení v areálu slévárny, včetně zhotovení ...
Embolizační spirály odpoutatelné neurointervenční II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky platinových spirál pro embolizace periferních tepen pro Radiologickou kliniku FN Olomouc.
Materiál spotřební k separátorům krevních částic Trima Accel
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k separátorům krevních částic Trima Accel
Rouškovací sety pro Ortopedickou kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových, sterilních, zákaznických setů pro zarouškování pacientů na operačním sále Ortopedické kliniky. Jedná se o průběžné dodávky po dobu 4 let, dle potřeb zadavatele.
2x automobilový podvozek 6x6 s komunální hydraulikou, sypací nástavbou, čelní sněhovou radlicí
Dodávka 1 kusu kompletu automobilového podvozku 4x4 s komunální hydraulikou, sypací nástavbou chemik/inert a 2x čelní sněhovou radlicí a 2 kusů kompletu automobilového podvozku 6x6 s komunální hydraulikou, sypací nástavbou (1x inert, 1xchemik), čelní sněhovou radlicí a 1x sklápěcí korbou dle požadavků zadavatele.
Zaváděcí systém biliárních stentů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zaváděcích systémů biliárních stentů pro II. interní kliniku FN Olomouc.
Kličky polypektomické
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kliček pro polypektomii určené k diatermické a studené polypektomii.
Ablační katetry pro pulzní katetrizační ablaci
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky ablačních katetrů pro pulzní katetrizační ablaci včetně příslušných zavaděčů a současná výpůjčka generátoru pulzní ablace.
Bioanalyzér pro určení kvality DNA/RNA
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu 1 ks kapilární elektroforézy pro separaci nukleových kyselin, zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního/opotřebitelného materiálu, a provedení instruktáže personálu, pro Ústav lékařské genetiky FN Olomouc.
Trokary
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových trokarů pro FN Olomouc.
ELISA analyzátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 kusu imunochemického ELISA automatu pro Ústav imunologie, a 1 kusu imunochemického ELISA automatu pro Oddělení klinické biochemie (dále jen „OKB“), Fakultní nemocnice Olomouc, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, a provedení zaškolení personálu FN Olomouc. ...
Vodící katétry neurointervenční
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky neurointervenčních vodících katétrů s atraumatickým koncem pro Radiologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Katetr zaváděcí koronární periferní Guideliner
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katetru zaváděcího koronárního periferního Guideliner pro I. Interní kliniku.
Ultrazvukový aspirátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu UZ aspirátoru, včetně příslušenství pro Neurochirurgickou kliniku FN Olomouc.
Vysokoobrátkové elektrické vrtačky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 3 ks motorových jednotek vysokoobrátkových elektrických vrtaček pro Kliniku neurochirurgie FN Olomouc.
Dodávka traktorové sekačky
Dodávka 1 kusu traktoru s univerzálním žacím ramenem a 1 kusu traktoru se univerzálním žacím ramenem a podsvodidlovou sekačkou dle požadavků zadavatele a rozpisu technických parametrů v souladu se ZD.
Staplery II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky staplerů a příslušných náhradních zásobníku pro I. Chirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc
PřF/ITI/2022 - Dodávka chemikálií a laboratorního spotřebního materiálu III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka chemikálií a laboratorního spotřebního materiálu nezbytných pro naplňování klíčových aktivit projektu, jejichž výčet včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č. 5 zadávací dokumentace, která tvoří současně tabulku pro vyplnění nabídkových cen, přičemž jsou zde uvedeny i technické ...
Nástroje pro COSS - I.CHIR - obnova a doplnění stávajícího instrumentária výr. AESCULAP
Předmětem veřejné zakázky je jednorázová dodávka chirurgických nástrojů pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Automaty pro zpracování tkání
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu 1 ks automatického tkáňového procesoru a 1 ks automatické zalévací linky, zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního/opotřebitelného materiálu, a provedení instruktáže personálu, pro Ústav klinické a molekulární patologie FN Olomouc. Zásobníky na ...