Mobilní infuzní pumpy pro parenterální výživu
Předmětem veřejné zakázky je postupná dodávka, instalace a uvedení do provozu 30 kusů mobilních infuzních pump pro parenterální výživu určených pro kontinuální podávání parenterální výživy dětským i dospělým gastroenterologickým pacientům, včetně veškerého požadovaného příslušenství a spotřebního materiálu (aplikačních setů) pro II. interní ...
Operační, zákroková a vyšetřovací svítidla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu sestav svítidel pro FN Olomouc.
Vzduchotechnika v budově ZŠ a MŠ Horní Moštěnice - část Sportovní hala
Pořízení a instalace systému větrání s rekuperací do sportovní haly. Dodávka a montáž VZT-01 (sportovní hala) o jmenovitém výkonu min. 4 375 m3/h a suché účinnosti min. 82 %. Do zařízení VZT-01 je osazen elektrický předehřívač vzduchu o výkonu min. 6,2 kW.
Dynamický nákupní systém počítačových sestav, monitorů a notebooků pro Univerzitu Palackého
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky: - Standardních kancelářských počítačů (konkrétní tech. specifikace v dílčích VZ), - Standardních kancelářských monitorů (konkrétní tech. specifikace v dílčích VZ), - Standardních kancelářských notebooků (konkrétní tech. specifikace v ...
DNS - Dodávky náhradních dílů pro automobily, nástavby, traktory a jiné mechanismy SSOK
Zadavatel provede zavedení dynamického nákupního systému (dále jen DNS). Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky náhradních dílů. Předmět, technické podmínky, hodnotící kritéria, termín a místo plnění, obchodní a platební podmínky jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS bude vždy specifikován ve Výzvě k podání nabídek dle § 141 zákona.
Laminární boxy II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace včetně připojení na média, uvedení do provozu 3 ks laminárních boxů (1ks určen pro Transfuzní oddělení a 2ks pro Ústav imunologie Fakultní nemocnice Olomouc), dále zajištění záručního a pozáručního servisu, provedení instruktáže personálu a provedení validace po instalaci.
Spektrofotometry na měření kvality DNA
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 2ks spektrofotometrů na měření kvality DNA, včetně příslušenství, zajištění záručního a pozáručního servisu a provedení instruktáže personálu, pro Hemato-onkologickou kliniku, Fakultní nemocnice Olomouc.
Neuronavigace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks neuronavigace pro Kliniku neurochirurgie FN Olomouc, včetně příslušenství.
Přístroj pro perfuzi dárcovské ledviny
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu 1 ks přístroje pro perfuzi dárcovské ledviny, zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního/opotřebitelného materiálu, a provedení instruktáže personálu, pro II. Chirurgickou kliniku FN Olomouc.
Systém pro analýzu obrazu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1ks systému pro analýzu obrazu, včetně příslušenství, zajištění záručního a pozáručního servisu a provedení instruktáže personálu, pro Hemato-onkologickou kliniku, Fakultní nemocnice Olomouc.
Hemodynamické monitory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 6 ks monitorů hemodynamiky pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny FN Olomouc (4 ks) a pro Kardiochirurgickou kliniku FN Olomouc (2 ks), včetně příslušenství.
PřF/UPOL - Automatická růstová komora II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka automatické růstové komory. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také doprava do místa plnění, instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena v čl. 2 odst. 2.2 zadávací dokumentace.
PřF/2022 - Optické a optomechanické prvky pro iontovou past
Předmětem veřejné zakázky je dodávka optických a optomechanických prvků pro iontovou past. Konkrétně se jedná o optické desky, držáky vláknových kolimátorů, držáky zrcátek a vláknové kolimátory. Komora nově připravované aparatury lineární kvadrupólové iontové pasti bude připevněna na optické desky. V iontové pasti budou produkovány a udržovány ...
Sety pro bezpečné podávání cytostatik k infuzním pumpám
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k uzavřenému bezpečnostnímu systému pro podávání cytostatik, a zároveň výpůjčka min. 130ks infuzních pump po celou dobu platnosti smlouvy na dodávky spotřebního materiálu.
Automatický analyzátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu rozšiřujícího modulu na přípravu mikroskopického preparátu (dále jen modul), zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního/opotřebitelného materiálu, a provedení instruktáže personálu, pro Ústav mikrobiologie FN Olomouc.
Bioanalyzér
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu analyzátoru pro automatickou analýzu nukleových kyselin, včetně příslušenství, zajištění záručního a pozáručního servisu a provedení instruktáže personálu, pro Ústav lékařské genetiky, Fakultní nemocnice Olomouc.
Izolátor DNA
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu 1 ks izolátoru nukleových kyselin, zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního/opotřebitelného materiálu, a provedení instruktáže personálu, pro Ústav lékařské genetiky FN Olomouc.
FZV/UPOL - přístroje pro měření elektrických procesů srdečního svalu a kosterního svalstva II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou identických kusů zařízení umožňujících měření elektrických signálů srdečního svalu (EKG/ECG-elektrokardiograf) a kosterního svalstva (EMG-elektromyograf) pro praktickou výuku studentů Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci v rámci projektu „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. ...
Embolizační spirály odpoutatelné neurointervenční
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky platinových spirál pro embolizace periferních tepen pro Radiologickou kliniku FN Olomouc.
Vrtací a pilové soupravy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 2 ks vrtacích akumulátorových souprav určených ke středním výkonům a 2 ks modulárních bateriových souprav určených k menším výkonům v ortopedii včetně příslušenství, pro kliniku Ortopedie FN Olomouc. Dále 2 ks vzduchem poháněných vrtacích jednotek včetně příslušenství pro ...
Drát vodící k měření intrakoronárního tlaku - Pressure Wire X
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vodícího drátu s integrovaným prvkem senzoru umístěným na hrotu, jenž umožňuje měření fyziologických parametrů, pro I. Interní kliniku.
PC sestavy FNOL 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky PC sestav pro Fakultní nemocnici Olomouc dle aktuálních potřeb zadavatele v průběhu 1 roku.
Lůžka a lehátka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu intenzivních resuscitačních lůžek, vážicích lůžek s antidekubitními matracemi, univerzálních elektrických lůžek s pasivními antidekubitními matracemi a komfortních transportních lehátek, pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny, II. Interní kliniku - ...
Mikroskopy II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 6 kusů laboratorních mikroskopů pro Hemato-onkologickou kliniku, 1 kusu inverzního optického mikroskopu pro Ústav imunologie a 1 kusu mikroskopu pro III. Interní kliniku Fakultní nemocnice Olomouc, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, a provedení zaškolení personálu ...
Materiální využití odpadu-03
Technologický celek pro recyklaci plastů.