Výrobky z odpadu - 02
Zakázka „A“ ….. dodání pomaloběžný drtič… bližší specifikace v příloze číslo 01a. Zakázka bude dodána jako celek Zakázka „B“ ….. dodání výrobní linky…..bližší specifikace v příloze číslo 01b. Zakázka bude dodána jako celek Bližší informace v ZD.
Digitální transformace elektrotechnického výrobního procesu NAM system, a.s.
Předmětem zakázky je dodání 2ks univerzálních testerů pro výrobu elektrotechnických zařízení, dodání 4ks adaptérů a 4ks měřících přístrojů dle Zadávací dokumentace.
Dodávka - vybavení odborných učeben/dílen, školící místnosti
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka níže uvedených částí VZ. Veřejná zakázka je rozdělena na tyto části: CNC vrtací a frézovací centrum, robot se svařovacím agregátem, fiber laser, virtuální svařovací pracoviště.
Poptávám přistavení kontejneru
Poptávám přistavení kontejneru na železný šrot a jaká je cena za železo plus autobaterie a hliník. Děkuji
Modernizace pracovišť v Nemocnici s poliklinikou Karviná-Ráj - Operativa I
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2020,2021), nepoužitých přístrojů: Operační stůl ortopedický (1ks), Artroskopická věž (1ks), Vrtačka ortopedie (5ks), Odsávačka elektrická (2ks), Odsávačka vakuová (2ks), Lehátko transportní (3ks), Centrála + monitory + 1 transportní monitor (1+5+1 ks)
Modernizace pracovišť v Nemocnici s poliklinikou Karviná-Ráj - Ortopedické sály
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2020,2021), nepoužitých přístrojů: C-rameno (1 ks), Elektrokoagulace (2 ks), Odsávačka kouře (1 ks), Anesteziologické přístroje (2 ks).
Digitální transformace elektrotechnického výrobního procesu NAM system, a.s.
Předmětem zakázky je dodání 2ks univerzálních testerů pro výrobu elektrotechnických zařízení, dodání 4ks adaptérů a 4ks měřících přístrojů dle Zadávací dokumentace.
Modernizace TKV - Oběhová stanice Karviná
Funkční dílo, které zahrnuje především dodávku dvou kusů nových oběhových čerpadel s frekvenčními měniči, potrubní rozvody, uložení, izolace, elektro a MaR prvky pro bezvadný provoz Díla.
Poptáváme tracheální rourky
Poptáváme tracheální rourky č. 4,5,5,5,6 a 6,5.
Výrobky z odpadu
Jedná se o VŘ s dílčím plněním: Zakázka „A“ ….. dodání vysokozdvižného vozíku Zakázka „B“ ….. dodání regranulační linky
Modernizace odborných učeben - 1 ZŠ
Židle a stoly pro žáky, katedry pro učitele, demonstrační stoly, středový tunel s médii a vylevkami, rolety, nástěnky
Rekonstrukce odborných učeben ZŠ a MŠ Družby a ZŠ a MŠ Slovenská v Karviné - jazyková laboratoř
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka digitální jazykové laboratoře pro ZŠ a MŠ Družby v Karviné. Více v podrobnostech projektové dokumentace a položkového rozpočtu, které jsou nedílnou součástí zadávací dokumentace.
Rekonstrukce odborných učeben ZŠ a MŠ Borovského a ZŠ a MŠ Cihelní v Karviné - dodávky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka učebních pomůcek, nábytku, jazykové laboratoře a IT vybavení pro odborné učebny na ZŠ a MŠ Borovského a ZŠ a MŠ Cihelní v Karviné.
Poptávám pronájem stroje na zmrzlinu a ledovou tříšť
Poptávám pronájem stroje na zmrzlinu a ledovou tříšť.
Digitální transformace elektrotechnického výrobního procesu NAM SYSTEM, A.S.
Předmětem zakázky je dodání 2 ks univerzálních testerů pro výrobu elektrotechnických zařízení, dodání 4 ks adaptérů a 4 ks měřících přístrojů dle Zadávací dokumentace.
Modernizace přístrojového vybavení pracovišť Nemocnice s poliklinikou Havířov, p.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2020,2021), nepoužitých přístrojů: Endoskopická věž (1ks) vč. videogastroskopů (2ks), Vysokovýkonný terapeutický laser, Infuzní technika pro akutní lůžka ARIM - Lineární dávkovače (33ks), Infuzní pumpy (14 ks), Dokovací stanice (11 ks).
Výpůjčka 5 ks separátorů krevní plazmy a dodávky jednorázových setů pro odběr krevní plazmy II
Průběžné dodávky jednorázových setů pro odběr krevní plazmy a bezplatná výpůjčka 5 ks nových, nerepasovaných automatických separátorů krevní plazmy.
Průběžné dodávky jednorázových setů pro odběr plné krve s in-line filtrací
Průběžné dodávky jednorázových setů pro odběr plné krve s in-line filtrací a bezplatná výpůjčka 4 ks nových, nerepasovaných automatických separátorů na zpracování odebrané krve a 4 ks nových, nerepasovaných automatických míchacích vah pro odběr krve.
Rekonstrukce odborných učeben ZŠ a MŠ Družby a ZŠ a MŠ Slovenská v Karviné - dodávky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka IT vybavení, konektivity, různých učebních pomůcek a nábytku pro ZŠ a MŠ Slovenskou a ZŠ a MŠ Družby v Karviné.
Zařízení pro úpravu zdravotnických odpadů Nemocnice Havířov
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pro projekt „Zařízení pro úpravu zdravotnických odpadů Nemocnice Havířov“ registrační číslo projektu: CZ.05.3.29/0.0/0.0/19_134/0013695. Předmětem veřejné zakázky je dodávka dekontaminační jednotky na nemocniční odpady. Celý předmět veřejné zakázky je uveden v kapitole 4.1 Zadávací dokumentace. Tato ...
Rekonstrukce budovy MěÚ čp. 796 Orlová - Lutyně, 6. stavba - dodávka AV techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní dodávka a instalace vybavení místností AV technikou a konferenčním systémem. Rekonstrukce se týká prostor sálu zastupitelů a zasedací místnosti rady. Sál bude sloužit pro zasedání a hlasování zastupitelů, ale také jako místnost pro jednání a prezentace.
Poptávám opravu štípačky dřeva
Poptávámi opravu štípačky dřeva,zakoupená v OBI,( 4t) nevyvíjí potřebný tlak( asi nutná výměna těsnění). Okoli Ostravy.
Výpůjčka 4 ks dialyzačních monitorů a dodávky spotřebního zdravotnického materiálu
Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro Hemodialyzační oddělení na dobu neurčitou a výpůjčka 4 ks dialyzačních monitorů a dodávky souvisejícího spotřebního materiálu.
Modernizace vybavení pro obory návazné péče v Nemocnici s poliklinikou Havířov, p.o. II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (rok výroby 2019,2020, nepoužitých přístrojů: Mikroskop (1ks), EMG přístroj (1ks), EEG přístroj (1ks), Závěsné rehabilitační systémy (2 ks), Přístroj pro zpětnovazební senzomotorické cvičení a neurorehabilitaci (1ks), Suchá masážní vana (1ks), Přístroj pro kryoterapii (1ks), Kombinovaný ...
Dodávka - vybavení odborných učeben/dílen, školící místnosti
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka níže uvedených částí VZ. Veřejná zakázka je rozdělena na tyto části: CNC vrtací a frézovací centrum, robot se svařovacím agregátem, fiber laser, virtuální svařovací pracoviště, software - kreslení, hardware, kompresor.