Dodávka RDG systému
Předmětem veřejné zakázky je dodávka RDG systému pro plicní oddělení včetně demontáže a ekologické likvidace stávajícího zařízení, instalace nového RDG pracoviště a zaškolení odborné obsluhy z řad zaměstnanců zadavatele. Předmětem veřejné zakázky je dodávka RDG systému pro plicní oddělení včetně demontáže a ekologické likvidace stávajícího ...
Analýza rizik areálu po hlubinné těžbě uranu - Bytíz
Provedení služeb ke splnění veřejné zakázky na zpracování analýzy rizik areálu po hlubinné těžbě uranu v okolí obce Bytíz, podle projektové dokumentace, která bude vydávána uchazečům, kteří budou vyzváni k podání nabídky. Zpracování vlastní analýzy rizika musí odpovídat Metodickému pokynu "Analýza rizik kontaminovaného území" z 2011. ...
Služby elektronických komunikací
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí integrovaného telekomunikačního řešení a souvisejících služeb a dodávek
Dodávka RDG systému
Předmětem veřejné zakázky je dodávka RDG systému pro plicní oddělení včetně demontáže a ekologické likvidace stávajícího zařízení, instalace nového RDG pracoviště a zaškolení odborné obsluhy z řad zaměstnanců zadavatele. Předmětem veřejné zakázky je dodávka RDG systému pro plicní oddělení včetně demontáže a ekologické likvidace stávajícího ...
Technologické centrum ORP města Česká Lípa
Dodávka hardware a software pro vytvoření a zprovoznění Technologického centra ORP města Česká Lípa (dále jen TC), jejich montáž, instalace a další implementace do IT prostředí zadavatele a dále specifikované služby v ostrém provozu TC.
11nové drátěné oplocení les.kult.ve VP Tisá, Divize Mimoň, Lesní správa Břehyně,4.Q.2011
11nové drátěné oplocení les.kult.ve VP Tisá, Divize Mimoň, Lesní správa Břehyně,4.Q.2011
Dodávka krystalizátorů 2011 - 2012
Dodávka 2 ks krystalizátorů dle technické dokumentace, demontáž stávajícího zařízení, montáž nových krystalizátorů a uvedení do provozu.
Poptávám dodavatele europalet
Poptávám větší množství europalet, odvoz zajistím. Děkuji za nabídky.
Dodávka CNC strojů do učebny SPŠ Česká Lípa
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka a montáž CNC strojů (soustruh, frézka) včetně simulačního pracoviště a nezbytného softwarového vybavení.
Komplexní analýza rizik areálu a odklališť  s.p. DIAMO u Mydlovar včetně širšího okolí
V rámci předmětu plnění veřejné zakázky bude provedena komplexní analýza rizik areálu s.p. DIAMO u Mydlovar včetně širšího okolí zahrnující všech osm odkališť (KI až KIV) a plochu stanovených pásem hygienické ochrany, území bývalé úpravny MAPE a vlečky až do jejího napojení na železnici v Dívčicích. AR bude sloužit pro aktuální komplexní ...
Poptáváme plechovky na lampový olej
Dobrý den, poptávám plechovou nádobku se šroubovacím uzávěrem na lampový olej. Objem cca. 0,1-0,2 l . Jedná se vlastně o nádobku stejnou jako je v zahradních bambusových loučích. Množství 200 - 600 ks dle ceny. Děkuji za nabídky
Dodávka a montáž oběžných kol a hřídelů do turbokompresorů D48JR
Dodávka a montáž 2 ks oběžných kol včetně hřídelů do turbokompresoru, typ D48JR.
Poptávám dodavatele dřevěných pelet
Hledáme dodavatele dřevěných pelet, kamionové množství.Cena 125 EUR za Tunu.
Poptávám uhlí
Poptávám dřevěné uhlí ořešák, prosím cenové nabídky i s dopravou. Doksy okr. Česká Lípa.
Poptávám plastová madla k zábradlí schodiště
Výroba a prodej plastových madel schodišťového zábradlí v panelovém domě.
Poptávám zakázkovou kovovýrobu
Kovovýroba na objednávku.
Dodávka RDG systému
Předmětem zakázky je dodávka RDG systému, instalace a uvedení do provozu, zaškolení personálu, ekologická likvidace stávajícího RDG systému.
Dodávka digitálního mamografu pro NsP Česká Lípa, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka digitálního mamografu s plochým detektorem a s příslušenstvím, včetně akviziční stanice a 1 ks dedikované mamografické diagnostické stanice. Součástí předmětu zakázky je též montáž přístroje, provedení potřebných měření pro zahájení provozu, dodání dokumentace včetně uživatelského návodu v českém jazyce ...
Letní a zimní údržba pozemních komunikací
Předmětem veřejné zakázky je letní a zimní údržba pozemních komunikací v městské bytové a smíšené zástavbě, dále správa a údržba veřejné zeleně krajnic místních komunikací. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám ohraňování lisem
Hledám firmu s ohraňovacím lisem v délce 10m. Kdekoliv v ČR.
Oprava čerpacího agregátu KSB
Zajištění opravy ponorného čerpacího agregátu firmy KSB (čerpadlo UPZ180-440/10 a elektromotor sKLC PQ160-605) po 30 000 hod provozu. Po opravě provedení zkušebního provozu ve zkušebně.
Poptávám ND ke křovinořezu
Dobrý den,sháním zapalování na křovinořez Ikra mogatec,typ BT2640 0,8kw a hlavně cenu.Děkuji.
Dodávka krystalizátorů
Dodávka 2 ks krystalizátorů dle technické dokumentace, demontáž stávajícího zařízení, montáž a uvedení do provozu nových krystalizátorů.
Poptávám opravu lednice s mrazákem
Poptávám opravu lednice Elektrolux kombinovaná s mrazákem. Stáří 30 měsíců. Mrazák není schopen se vymrazit. Na rychlé zamrazení se vymrazí pouze do cca - 14°C. Při normálním režimu je v systému alarmu.
Poptávám příslušenství k mrazničce
Sháním velkou zásuvku do mrazničky a těsnící gumu k vrchním dveřím do kombinované chladničky WHIRLPOOL ARC 5570, tip CB391W .