Poptávám sudy
Poptávám cenovou nabídku na sudy 30l a 50l fitting A . Cena repas nebo nové. Cca 1000 kusů . Dále se chci zeptat jestli máte skušenost s exportem do Ruska. Děkuji. Wagner Jozef
Speciální monitorovací vozidlo
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Speciálního monitorovacího vozidla (termovize)
Poptávám kalibraci měřiče krevního tlaku
Poptávám kalibraci měřiče krevního tlaku -Tensoval duo control zn.HARTMANN.Děkuji
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 17
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Terapeutického ultrazvuku, určeného pro oddělení rehabilitace Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 18
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Magnetoterapeutického přístroje, určeného pro oddělení rehabilitace Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 19
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 2 ks Kombi elektroterapeutických přístrojů, určených pro oddělení rehabilitace Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech a nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 20
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Dynamického vertikalizátoru, určeného pro oddělení rehabilitace Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
CNG autobusy pro AD Ligneta regionalbus s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky bude dodávka 8 ks nových a nepoužitých bezbariérových, nízkopodlažních, nízkoemisních CNG autobusů pro příměstský provoz. Předmět plnění je blíže specifikován v příloze č. 2 Technické podmínky.
Dodávka CNC 5 osého obráběcího centra a příslušenství pro společnost TRIMA EDM s.r.o.
Předmětem výběrového řízení je zakázka na dodávku na místo plnění zakázky, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy CNC frézovacího obráběcího centra, včetně nezbytného příslušenství.
Poptávám senzory k posuvné bráně
Poptávám sensory na posuvnou bránu IR-30.
Služby spojené s údržbou města Ostrov
Předmětem veřejné zakázky je údržba a běžné opravy místních komunikací včetně chodníků, lávek a mostů, autobusových zastávek a vpustí dešťové kanalizace v majetku Města Ostrova, údržba a běžné opravy svislého a vodorovného dopravního značení, dopravního zařízení (sloupky, zábradlí, svodidla, apod.), kontrola stavu a zpracování návrhu měsíčního ...
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 11B
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 5 ks Nebulizátorů (UZV inhalátorů), určených pro dětské oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 21
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks myčky podložních mís, určené pro oddělení radioterapie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 29
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 7 ks elektrokoagulace, určených pro centrální operační sály nemocnice v Karlových Varech (3 ks) a centrální operační sály nemocnice v Chebu (4 ks).
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 14
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 3 ks centrifug, určených pro oddělení klinické biochemie nemocnice v Karlových Varech, transfúzní oddělení a oddělení klinické biochemie nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 31
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks centrálního monitorovacího systému a 6 ks monitorů vitálních funkcí, určených pro urologické oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech, 8 ks monitorů standardních, určených pro lůžková oddělení, Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v ...
Spojovací vozidlo
Spojovací vozidlo pro silniční kontroly viz Technická specifikace - příloha zadávací dokumentace
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 1
Předmětem dodávky je dodávka nového přístrojového vybavení - dávkovače kontrastu, určeného pro kardiologické oddělení Karlovarské krajské nemocnici a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Poptávám výkup palet
Poptávám výkup EUR palet.
Generální oprava turbogenerátoru TG2
Předmětem zakázky je provedení generální opravy turbogenerátoru TG2 po 6-ti letém provozu Kompletní dílo, tj. dodávka „na klíč“ zahrnujíce inženýring, kompletační činnost, výrobu, obstarání, dopravu, demontáž, montáž, izolace, nátěry, účast na koordinační činnosti objednatele, dokumentaci, uvádění do provozu včetně potřebných zkoušek, revizí a ...
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 41
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení - sestavy mrazáků a lednic, určené pro transfúzní oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 49
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 2 ks Resuscitačního přístroje pro NMS, určené pro oddělení Emergency nemocnice v Karlových Varech (1ks) a oddělení interní JIP nemocnice v Chebu (1ks).
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 53
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Izolátoru nukleových kyselin, určeného pro oddělení mikrobiologie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 50
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Perimetru, určeného pro oční ambulanci Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu, K Nemocnici 17, 350 02 Cheb.
Speciální monitorovací vozidlo
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Speciálního monitorovacího vozidla (termovize)