Systém k bezpečnému dotažení stehů u náhrad srdečních chlopní nebo plastik srdečních chlopní
Systém k bezpečnému dotažení stehů u náhrad srdečních chlopní nebo plastik srdečních chlopní na 4 roky
Samosběrná zametací nástavba plnící normu PM10
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nové samosběrné zametací nástavby plnící normu PM10 na vhodný podvozek a podvozku v komunálním provedení s celkovou hmotností do 15 tun. Součástí předmětu plnění je i zaškolení obsluhy včetně seznámení s údržbou. Předmět veřejné zakázky je blíže vymezen v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Systém pro katetrizační léčbu mitrální regurgitace implantací svorky na cípy mitrální chlopně
Systém pro katetrizační léčbu mitrální regurgitace implantací svorky na cípy mitrální chlopně transseptálním přístupem - 40 systémů
Pojízdný RTG přístroj
Předmětem zadávacího řízení je: - dodávka pojízdného RTG přístroje (dále také „Zboží“) pro Kliniku infekčních chorob Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno, - poskytování pozáručních servisních služeb k přístroji na základě servisní smlouvy po dobu životnosti přístroje (tj. min 10 let).
Lůžka pro pacienty
Předmětem zadávacího řízení je dodávka lůžek pro pacienty pro Interní gastroenterologickou kliniku (IGEK), Kliniku interní, geriatrie a praktického lékařství (KIGOPL) a Kliniku infekčních chorob (KICH), Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Infuzní technika
Předmětem zadávacího řízení je dodávka infuzní techniky (dále také „Zboží“) pro Kliniku infekčních chorob (dále jen „KICH“) a Kliniku interní, geriatrie a praktického lékařství (dále jen „KIGOPL“), Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Nákup komponentů a náhradních dílů Městského kamerového dohledového systému - rámcová dohoda
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky komponentů pro kamerové body Městského kamerového dohledového systému (MKDS) a světelného signalizačního zařízení (SSZ).
Operační stůl a příslušenství
Předmětem zadávacího řízení je dodávka operačního stolu pro Centrální operační sály III. a karbonové desky pro Centrální operační sály I. pro COS III. Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Dětská nemocnice, Černopolní 9, 613 00 Brno, resp. COS I. -CHK, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Dodávky reagencií pro provoz imunochemického analyzátoru
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií pro provoz imunochemického analyzátoru pro provádění imunochemických vyšetření se zahrnutím všech souvisejících nákladů spojených s plněním této veřejné zakázky a s podmínkou bezplatného vypůjčení 1 kusu imunochemického analyzátoru včetně jeho připojení do laboratorního informačního systému ...
Spotřební materiál pro hematologické vyšetření pro OKH
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky spotřebního materiálu - reagencií (dále také „zboží“) dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky hematologického analyzátoru a nátěrového a barvícího automatu a zajištění jejich servisu.
Robotické laserové pracoviště
Předmětem zakázky je dodávka automatizovaného robotického pracoviště s laserovým zdrojem o výkonu min. 6 kW pro technologické operace řezání, svařování, gravírování (značení) a modifikaci povrchů. Pracoviště bude koncipováno jako součást plně automatizovaného výrobního systému (testbed pro Průmysl 4.0) s hardwarovým i softwarovým propojením s ...
Anesteziologické přístroje
Předmětem zakázky je dodávka 4 ks nových a nepoužitých anesteziologických přístrojů vyšší kategorie a 1 ks nového a nepoužitého anesteziologického přístroje nižší kategorie, jejichž specifikace je uvedena v Příloze č. 1 kupní smlouvy, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace. Součástí předmětu plnění jsou i dodávky spotřebního ...
Transmisní spektrofotometr
Předmětem zakázky je dodávka: 1) Transmisního spektrofotometru 2) Goniometrické jednotky pro reflexní a transmisní měření 3) Integrační sféry pro měření difúzních vzorků 4) Ovládací PC s monitorem, klávesnicí, myší, monitor, OS Windows 5) Instalace a uvedení zařízení do provozu v místě ČMI LPM Praha 6) Zaškolení osob v ČMI LPM ...
Ultrazvuky střední třídy
Předmětem zadávacího řízení je dodávka ultrazvuků střední třídy včetně příslušenství pro různá pracoviště zadavatele Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Plicní ventilátory
Předmětem zadávacího řízení je dodávka plicních ventilátorů včetně příslušenství dle uvedené technické specifikace (dále také „Zboží“) pro Kliniku infekčních chorob (KICH), Kliniku interní, geriatrie a praktického lékařství (KIGOPL) a Interní gastroenterologickou kliniku (IGEK), Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, ...
Preanalytický a analytický laboratorní systém včetně dodávek reagencií
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií a dalšího spotřebního materiálu včetně výpůjčky preanalytického a analytického laboratorního systému dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2 (Vzor kupní smlouvy) a dále poskytování služeb v rozsahu a za podmínek uvedených v téže příloze.
Navigační systém
Peroperační navigační systém pro Neurochirurgickou kliniku, Centrální operační sály I FN Brno.
Dvě vozidla systému rendez vous
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks nových vozidel systému rendez vous blíže specifikovaných v příloze č.1 ZD se specifikovaným vybavením pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihomoravského kraje, příspěvkovou organizaci (dále jen „zadavatel“ nebo „ZZS JMK“), a to v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací a jejími přílohami. Součástí ...
Samosběrný zametací stroj pro čištění komunikací a chodníků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nepoužitého samosběrného zametacího stroje pro čištění komunikací a chodníků. Součástí předmětu plnění je i zaškolení obsluhy a poskytování servisních prací. Předmět zakázky je blíže vymezen v přiloženém návrhu textu kupní smlouvy, technické specifikaci a smlouvy o poskytování servisních služeb.
Pytle na prádlo II
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy týkající se pořízení opakujících se dodávek pytlů na prádlo pro Fakultní nemocnici Brno podle potřeb zadavatele.
Nové výtahy ul. Bučovická a ul. Dědická, Brno-Slatina
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla v rozsahu a podle PROJEKTU a SMLOUVY a jeho řádné předání bez vad a nedodělků objednateli.
Obnova přístroje pro resonanci povrchového plasmonu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vysoce citlivého biosenzoru s detekcí na bázi rezonance povrchového plasmonu (SPR). Přístroj musí být použitelný pro interakce zahrnující nízkomolekulární látky, biomolekuly (nukleové kyseliny, proteiny, polysacharidy, lipidy), viry i celé buňky.
Dodávky laboratorních diagnostik umožňující stanovení specifických IgE, RF, tryptázy a celkového IgE
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky laboratorních diagnostik umožňující stanovení specifických IgE (jednotlivých alergenů, alergenových směsí), RF, tryptázy a celkového IgE. Součástí plnění veřejné zakázky je rovněž bezplatné vypůjčení 1 ks plně automatického analyzátoru a příslušenství pro zpracování nabízených diagnostik, vč. plné ...
Dodávka počítačů Apple Mac studio pro PEF
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 22 ks výkonného minipočítače s macOS za účelem obnovy vybavení učeben na Provozně ekonomické fakultě Mendelovy univerzity v Brně.
Přístroje pro PCR a izolaci nukleových kyselin
č.1: Dodávka, instalace a uvedení do provozu 2 ks přístrojů pro PCR č.2: Dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks přístroje pro izolaci nukleových kyselin