Hmotnostní spektrometr MALDI II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka kompletního systému pro analýzu klinických mikrobiálních kmenů a jejich identifikaci pomocí MALDI hmotnostní spektrometrie, vč. pozáručního servisu, plný servisní kontrakt. Dále je předmětem plnění veřejné zakázky uzavření servisní smlouvy na stávající hmotnostní spektrometr IVD MALDI Biotyper systém ...
Mikroskopické operační vybavení oftalmologického sálu s navigací a optická biometrie oka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro vybavení oftalmologického operačního sálu a ambulance Refrakčního centra dle minimálních technických požadavků zadavatele pro jednotlivé přístroje. Musí jít o nové nerepasované přístroje a zařízení. Součástí dodávky přístrojů je i kompletní instalace, montáž, nastavení dle požadavků ...
Svítidla operační II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 7 ks operačních svítidel: - 3 ks operačních svítidel pro I.CHK (hrazeno z projektu IROP REACT-EU) - 2 ks operačních svítidel pro II.CHK (hrazeno z projektu IROP REACT-EU) - 2 ks operačních svítidel pro URO Součástí dodávky svítidel je i demontáž stávajících svítidel, kompletní instalace, montáž a uvedení ...
TAVI
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky systému pro katetrovou implantaci aortální chlopně (TAVI) formou konsignačního skladu, viz příloha ZD, technická specifikace.
Oprava kondenzátorů výrobníku studené vody York
Předmětem veřejné zakázky je provedení opravy dvojice centrálních zdrojů chladu York YLCS 0860AA50YCA včetně souvisejících dodávek, služeb a stavebních prací, v rozsahu a za podmínek vymezených v příloze 2 zadávací dokumentace (Vzor smlouvy).
Infuzní technika II
Předmětem zadávacího řízení je dodávka infuzní techniky (dále také „Zboží“) pro Kliniku infekčních chorob, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Úprava a doplnění VZT jednotek, instalace nového zařízení VZT pro čisté prostory
Předmětem veřejné zakázky je: - rekonstrukce a výměna vnitřních komponent ve stávajících vzduchotechnických jednotkách (dále jen „VZT“) z důvodu ukončení životnosti stávajícího zařízení v objektu M pro operační sály a magnetickou rezonanci (dále jen „MR“) včetně instalace nové stanice měření a regulace (dále jen „MaR“). - instalace nového ...
UZV přístroje
Veřejná zakázka je rozdělena na šest dílčích částí, jejichž předmětem jsou dodávky ultrazvukových přístrojů. Více je uvedeno v jednotlivých částech.
Centrum dialogu - Záchrana a rehabilitace Arnoldovy vily - Interiér Arnoldovy vily
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace vybavení interiéru Arnoldovy vily. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Totální endoprotéza kolene II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky Totální endoprotézy kolene (TEP kolene) formou konsignačního skladu. S vybraným dodavatelem bude uzavřena rámcová konsignační smlouva na období 2 let.
Systém pro akvizici klidového EKG
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky přístrojů pro snímání klidového EKG včetně dodávky fyzického serveru pro připojení všech přístrojů a přenos křivek EKG do nemocničního informačního systému dle minimálních technických požadavků zadavatele s pozáručním servisem dodaného systému.
Operační stoly s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky tří typů operačních stolů s příslušenstvím: - jeden typ pro I.CHK-operační sály, 5 ks, - druhý typ pro I.CHK-ambulance, 1 ks - třetí typ pro ONOO-operační sály, 1 ks. Součástí dodávky stolů je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže.
FN Brno - Rekonstrukce stravovacího provozu
Předmětem části 1 veřejné zakázky (Rekonstrukce varny) je rekonstrukce stravovacího provozu a související vybudování dočasných prostor stravovacího provozu a provedení souvisejících dodávek a služeb. Předmětem části 2 veřejné zakázky (Dodávka a montáž gastrotechnologie) je dodání kuchyňského zařízení (gastrotechnologie) a provedení souvisejících ...
EXC2228 Plynový chromatograf s hmotnostním detektorem na bázi trojitého kvadrupólu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynového chromatografu s hmotnostním detektorem na bázi trojitého kvadrupólu a chemickou ionizací za atmosférického tlaku pro ultrastopovou kvantitativní analýzu organických látek.
EXC2227 Kapalinový chromatograf s nízkorozlišovacím hmotnostním detektorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kapalinového chromatografu s nízkorozlišovacím hmotnostním detektorem na bázi trojitého kvadrupólu pro ultrastopovou kvantitativní analýzu organických látek.
Transportní monitory životních funkcí/defibrilátory
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je dodávka 15 ks transportních monitorů životních funkcí/defibrilátorů včetně příslušenství pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihomoravského kraje, p.o. Součástí plnění veřejné zakázky je rovněž uvedení přístrojů do provozu, zaškolení obsluhy a provádění bezpečnostně technických kontrol po dobu ...
Dodávka barvícího a plnícího automatu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks přístrojů pro Mikrobiologický ústav - barvícího a plnícího automatu. Součástí dodávky je doprava do místa instalace, instalace, plné zprovoznění přístrojů a zaškolení obsluhy. Během záruční doby 24 měsíců musí být k dispozici bezplatný servis včetně náhradních dílů a provádění předepsané odborné ...
Rentgenový přístroj s C-ramenem 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rentgenového přístroje dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2 (Vzor kupní smlouvy) a dále poskytnutí a poskytování služeb v rozsahu a za podmínek uvedených v téže příloze.
Poptávám opravu bazénu
Poptávám opravu plastového bazénu (teče v rohu). A eventuelně vyrobit nádrž na vodu.
Nano point scanner
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Nano point scanneru k rozšíření digitálního mikroskopu Hirox RH-2000. Součástí dodávky je doprava, instalace zboží a zaškolení obsluhy. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
Mobilní kompaktní RTG přístroj s C-ramenem pro operační výkony na končetinách
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístroje pojízdného RTG s C ramenem pro operační výkony na končetinách. Součástí dodávky přístroje je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže a provedení přejímací zkoušky včetně měření neužitečného záření. S vybraným dodavatelem bude uzavřena kupní smlouva.
Počítače a monitory
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky počítačů a monitorů dle specifikace a za podmínek vymezených vždy v příslušné příloze č. 3 zadávací dokumentace (Vzor kupní smlouvy). Veřejná zakázka je rozdělena do 3 níže uvedených částí. Požadavky zadavatele jsou pro všechny části veřejné zakázky stanoveny shodně, pokud není v dalších ustanoveních ...
Shromažďovací a mechanické prostředky pro SSO SAKO Jedovnická 4
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení jsou dodávky kovových velkoobjemových shromažďovacích a lisovacích kontejnerů na odpad různých typů, plastových boxů a doplňkového zboží, jakož i poskytnutí záruky za jakost dodaného zboží na dobu dvaceti čtyř (24) měsíců. Veřejná zakázka je rozdělena do tří částí. Podrobně ...
Rozvoj a modernizace Vojenské nemocnice Brno - Klimatizační jednotka a vestavby operačních sálů
Předmětem plnění jsou stavební práce v souvislosti s rekonstrukcí operačních sálů a dodávka a instalace klimatizační jednotky a s ní spojených stavebních prací (vestavba do operačních sálů včetně nezbytných elektrorozvodů).